Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jettero
üzenetére
"Ez nagyon ősi proci. Ha a gyári felvevőt használod akkor TS formátumban mentve, szerintem, működhet a dolog"
Mivel DVB-T/C-n a felvétel annyi, hogy menti a beérkező adatot, ezért szinte bármilyen procin működik. Probléma akkor lehet a CPU, ha nézni akarja az ember, de azért miután nem HEVC-ről vagy 4K-ról beszélünk, ott se hinném, hogy az E5200 gondot jelentene.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Jettero
üzenetére
Átkódolni nem kell, épp, hogy 1-az-1-ben mentse el az eredeti stream-et (lehet nem egyre gondoltunk). De ha már itt tarunk (OFF), web-es stream-ek mentésére néha használom a Video Download Helper add-on-t Chrome-on, erre nem tudsz(vagy valaki) valami alternatívát? (T4300-as procis laptopon is pöpecül ment 720p-s stream-eket is ez az add-on, tehát gondolnám, hacsak nem valami elfuserált a szoftvere, akkor az E5200-as gépemen annak a tuner-nek is szuperálnia kell). Amúgy a tuner-nél csak a proci dolgozik, a VGA nem?
-
mzso
veterán
válasz
Jettero
üzenetére
Én a SmartDVB-nél kötöttem ki. Csak ingyenes verziója van, és alapból tud rögzíteni is. Ez is tudja madVR-t, de még a LAV splittert is. És fejlesztő megoldotta amit a progDVB-é nem tudott/akart, hogy egyes csatornákon beszaggatott a kép. (LAV splitter használata volt a megoldás)
Hülyeségei mindkettőnek vannak. De talán egy igazi hátránya, hogy nincs jó hangolás és kézzel kellett megadni a frekvenciákat.Más:
Próbaképp felraktam én is a azt a (legújabb) drivert amit a Win10-ez tüntet fel az Astrometa. Természetesen át kellett váltatnom DVB-C-re az Astrometa Switch-csel. Viszont úgy néz ki jobban működik. Sokkal gyorsabban ál fel és vált csatornát. Volt amikor egyes csatornák csak zöld képet mutattak, és a program a bezárásakor összeomlott. Kíváncsi vagyok ez jelentkezik-e még. -
mzso
veterán
válasz
Jettero
üzenetére
Ez nem arra van, hogy ne kelljen drivert telepítgetni, hogy ha váltani akarsz T és C között?
Magyarul a 2017-es T-s drivert C-re moddoltattad? (Gondolom a C nálad sem ment)
Amúgy elég szomorú, hogy így elhanyagolták a drivert. Legalább működőt hagytak volna ott utolsónak.
Még driver archívumuk sincs.(Ja, de van.)Ráadásul az újabbak csak a T-t tartalmazzák, ami vaskos funkcionalitás vesztés...
A második amit vettem nem is tartalmazott C-s drivert a driver CD-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest