Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Top cat
addikt
válasz
Trailblazer #90794 üzenetére
Nem is kérdés. Tisztán látszik, hogy ez szelykó.
-
-
KROK640
nagyúr
-
-
-
KROK640
nagyúr
Pedig ez szerintem érthető is. Pacsa (ez egy létező település) karambol, mentők, rendőrök.
De ahogy egy nem túl kedves privában személyeskedő fórumtársunk írná : "A helesirasra mindig a legbutabb emberek hivatkoznak. Akik azt hiszik mert ok pont hejesen irnak le valamit ok a vilag legokosabb emberei kozben meg fingjuk nincs hogy a masik egyen epen hany nyelven tud beszelni vagy irni es melyik nyelvet eppen menyire ismeri. Hiaba ahoz hogy ezt valaki fel tudja fogni esz is kellene nem csak a nagy fej az ember nyakara. "
Van kérdés? -
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #90736 üzenetére
Tavalyelőtt nyáron láttam egyh irdetlst a városba (pár oszlopon ki volt ragasztva), hogy egy illető keres albérletet valahol a városban, rezsivel együtt max havi 20 ezerért, és a részletfizetési lehetőséggel. Mellette egy szám, hogy hívd fel, mert nincs pénz a telefonján.
Ezt akkor sem hívtam volna fel ha töküres a lakásom, és gyorsan keresek valakit, mert már a hirdetésen látszott, hogy ebből csak a baj lesz. -
KROK640
nagyúr
Kösz, hogy lementetted, már nincs meg a linken.
Egyébként landlordként sajnos a nagyon nagy részével egyetértek. Sajnos sok olyan albérlő akad aki izomból lelakja a lakást, szarik mindenre, mindenféle nem kívánatos elem jár ki-be a lakásba, miközben önhatalmúlag összevész a szomszédokkal (miatta én is velük), fizetni nem szeret, szóval valahol megértem.Azért a bébibőr (már ha nem kamu) minimum is GDPR aggályokat vet fel, részemről közölném a nénivel, hogy ő fizet nekem havi 90 ezret, amiért a lekoszlott odújában lakom, ő pedig bármikor nézhet mint valami való világ villa lakót. Akkor talán belefér az is, hogy elmegyek szexelni máshová.
Egyébként az első kollázs után tudnám, hogy hol van az összes kamera (még hamarabb, de mindegy), és mindegyik elé lenne pakolva valami, vagy valahogy letakaródna.
Felújítás : Mi az, hogy nem számolódik bele? Ha költök a házára, akkor a számlával igazolt anyagköltséget és a ráfordított munkaidőt (vagy a mesterek árát) pedig alapból lelaknám. Ha ő nem így gondolja, akkor egy szöget sem fogok beverni, és lesheti majd, hogy hogy néz ki a háza 2-3-X év múlva.
Fura, hogy az elején 3 havi kaucióról beszél (elfogadott) a végén meg 4 haviról.
(Templomba beíri a jelenlétibe, ez tuti troll és kamu ? de ha így lenne akkor közölném vele, hogy természetesen beírodik a neve, a misét is végig ülöm, de alkalmanként 10 ezer lesz) -
-
Ciccuka
veterán
-
fatpingvin
addikt
válasz
Trailblazer #90740 üzenetére
+nagyonsok...
-
-
-
-
3shae
aktív tag
válasz
Armagedown #90724 üzenetére
Szoktam nézni a srác videóit, szerintem nem rosszak. De hogy nem vett tőlem még semmit.. Mondjuuk én egy fillért sem adtam volna ezért a sz@rkupacért.
-
Top cat
addikt
válasz
Trailblazer #90743 üzenetére
No problem.
-
Top cat
addikt
válasz
Trailblazer #90738 üzenetére
Túl érzékeny vagy.
Ha dorongolok az nem ilyen.
-
válasz
Trailblazer #90740 üzenetére
De a legtöbbje nem tud ilyen hosszút összefüggően leírni
-
válasz
Azok nem írnak ilyen hosszút.
-
-
Top cat
addikt
válasz
Az árból is látszik, hogy full kamu. Ki adna egy putriért ennyit, Nagykanizsán?
-
Top cat
addikt
válasz
Trailblazer #90731 üzenetére
Már a második mondatnál látszik, hogy kamu.
"Színesbőrűeknek csak egy gyerekkel plusz munkaszerződéssel."
-
-
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer #90729 üzenetére
Szerintem beteg.
-
koko52
nagyúr
Teljesen korrekt albi [link] a legjobb a szar a falon.
-
-
Armagedown
őstag
Ennek a gyereknek ez a videója nagyon facepalm lett
Egy ROSSZUL sikerült crossfire pc vásárlás... -
válasz
fatpingvin #90717 üzenetére
Meg a szigszalagot
Nekem a wifi nem ment el egy 100mA-s stabiról a kamera se volt vele stabil. A zeneres stabilizátor jó olyasminél, ami 220-ról megy, mert ott nem érdekes, hogy fogyaszt. (Zener+ellenállásból lehet gyártani.) Amúgy a kamerás képen mégiscsak ott van a stabi, a kis 3 lábú morzsa. Az később cserélődött normálisan összerakottra
@patomi : Így
@koby11h : Dellt tippeltem volna, de hát ja.
Ilyen 1-2 betű eltérésekkel meg ez a réteg nem foglalkozik, nem is érdekli. -
koby11h
őstag
-
fatpingvin
addikt
forrasztani?? te mire tartod a tapétavágót?
(amúgy nem) viccet félre, ilyenem nekem is van, cimbi kérdezte is hogy honnan van ilyen menő webkamerás monitorommondom neki annyira nem menő azért mert a gépben van direkt egy olyan spéci USB kivezetés ami a tápról kapja a 3.3V-ot, nem az alaplapi 5ről dolgozik, ha beduigod egy sima portba az megöli
nem akartam költeni feszültségstabilizátorra, na
bár erre talán egy sima 1W-os Zener dióda is elég lehet, nem tudom mekkora áram kell egy ilyen webkamerának. lehet inkább egy tranzisztoros feszstab lesz mégis a megoldás
-
válasz
fatpingvin #90715 üzenetére
Öööööööö hát az alaplapról ha úgy le tudod forrasztani, hogy az utána működik...
1- a modul, 2- USB dugacs, 3- egy step-down állítja elő a 3,3V. A kijelzővel csak a feszültséget figyeltem.
De hasonló megoldással üzemeltem be bontott webkamerát is (nincs a képen, ehhez is volt egy 3,3V-os stabilizátor) :
A wifi ezután került egy pendrive házba, kamerából 2 vagy 3 ilyen van, de azok csupaszon, néha jól jön.
-
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #90670 üzenetére
Ugyanez a Tp-Link WN725N van nekem is. De volt a képen látható Asus USB-N10 is, illetve van D-Link DWA-121-em is. Mindhárom "nano" méretű, de lakáson belül, vagy akár a szomszédból érkező net esetén ugyanazt a sebességet/problémamentes használatot tudják nyújtani, mint a normál méretű, illetve külső antennás típusok. Egyetlen óriási hátrányuk van, hogy annyira kicsik, hogy már többször is benne felejtettem eladott gépben/alaplapban őket.
Külső antennásból Tp-Link WN722N van most itthon, számomra egyetlen előnye, hogy tutira nem felejtem benne semmiben sem a mérete/színe/külső antennája miatt. -
cof
veterán
válasz
davenport #90705 üzenetére
Ez is csodás, pláne ha a kilométeróra is csak hat számjegyű... De még ezt a butaságot is tudnám korrigálni, ha csak 6 karaktert engedne beírni az adatbázisba, és így levágta volna a 2-t az elejéről amit viszont a rendszer nem engedne beírni mivel az előzőnél kisebb nem lehet az eredmény.
Na de ne én találjam már ki nekik a rendszert.
-
válasz
Trailblazer #90706 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest