Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #91893 üzenetére
Egyébként tényleg az vagy, egyszer egy láda sört adtam el, Drégelypalánk és Vác között a vonaton
(természetesen jókora haszonnal)
2014 januárjában egy este, egy random nálam lévő 500GB-os HDD-t sikerült nagyjából 200%-os haszonnal értékesítenem instant... szóval ne becsüld le a lehetőségeket
De 2005ben adtam el fullos fullon megtelt (még a folyosón is álltak) vonaton összehajtható széket is. (nyilván haszonnal, és mnég haza sem kellett cipelni)Újabban egy hamis VGA a tesztkártyám (1660 Super 6GB elvileg, valójában valami GTX460 1GB), azt kb kiszállásonként megakarják venni, persze mint 1660-ast, és némi engedménnyel (még ígyis bőven jól járnék). Egyszer valamelyik erősebben nyomulónak odaadom, hagy örüljön ...
-
-
-
Rám ír, hogy venné a izét.
Mondom hogy akkor Fox vagy postán maradó ajánlott.
Aszongya, sima ajánlott legyen, 350Ft
Mondom, volt 5-8 éve...2cm-nél vastagabbat meg nem vesznek fel ajánlottnak, nem lehet úgy becsomagolni.
Elvinném-e
Mondom WTF, csak a benya lenne 6-8 ezer...
Azt mondja, kivisz a HÉV
Mondom HÉV Székletfehérvárról?
Hádde Budapest van kiírva
Lescreenshotoltam neki, hogy mit mutat a "View Listing", Fehérvárt.... -
megott
aktív tag
válasz
Top cat #91880 üzenetére
Drága apósom, kohómérnök volt Ózdon, volt ott egy ügyes cigány kohász (80-as évek) aki mindig "esvány"-nak hívta, az "István" számára feldolgozhatatlan információ volt, apósom megkérte írja már le a nevét, ha már így mondja, és leírta, "Esvány".
Azóta persze ez is sokat romlott, szóval nem csodálkozom.
-
cof
veterán
válasz
quailstorm #91883 üzenetére
Matt tiszta.
-
-
Top cat
addikt
-
koby11h
őstag
válasz
this is life #91878 üzenetére
"Filippínóul" azt így mondják, mi már megszoktuk, fel sem tűnik...
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
homerhamm #91874 üzenetére
április 3-án én sem akartam elhinni. De itt az élő bizonyíték, hogy igen, ezek az "emberek" köztünk élnek és nagyon is valós a lesújtó helyzet.
Aki a csibielt nem bírja leírni a hangládáról, attól mit vársz?
Mert az alkalmi ruha állatja autocorrect, becsúszik. (bár feladás előtt érdemes lenne azért átfutni a hirdetést)
Hogy egy mosógépdobot nem ismer fel, háááát. Még az is lehet, hogy tudja mi az, csak mivel ő erre használta, meg a Pista is ezt mondta, így...
Na, nem is magyarázom, tényleg nagy a sötétség. -
-
válasz
fatpingvin #91866 üzenetére
Általában nem levehető... Mármint nem egyszerűen.
-
-
-
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #91850 üzenetére
Selfie bot az, ha jól látom
-
Papooo
senior tag
válasz
fatpingvin #91850 üzenetére
Teleskopschlagstock can egy másik képen a dobozára írva,
-
-
Egy műszaki áruház kínálatában :
"Pumpacsatlakozó 2 végű"
Érdekelne az 1 végű kivitel is... -
KROK640
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #91769 üzenetére
1ft-os nem jó??? Tudok most 1 eurért/db. Nagy tételben, kedvezmény is van
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #91734 üzenetére
"ráfizetést nem említ
" - Mert mennyit fizetnél rá?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Armagedown #91570 üzenetére
Ez pont ennyibe került 10 éve (is) ... azóta, meg mennyit romlott a FT ...
-
KROK640
nagyúr
Ez most annyival lesz nehézkes, hogy végighúztam Memingenben az Ikarus fesztivált, vagyis az fog neki lejönni, hogy van pénz lóvéra. Hiába is lenne, hogy hónapok óta készültem rá, és pont ezért vagyok most csóró (kicsit túlléptem a keretet, de megérte az utolsó fillérig).
-
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #91822 üzenetére
Fiam 10 évesen már 220V vezetéket szerelt, igaz, csak felügyelettel. Most 16, és egy felújított ház műhelyének a vezetékelését csinálja, persze még mindig csak felügyelettel engedem.
-
válasz
fatpingvin #91820 üzenetére
Az szép
Nekem 14 évesen nem hagyták volna, hogy ilyet csináljak, nem beszélve arról, hogy bármit beszerezni lehetetlen lett volna -
válasz
fatpingvin #91816 üzenetére
Aztaku*
Szép
Logoutra ezekkel!
-
válasz
-
Golden9
veterán
válasz
100 X
-
fatpingvin
addikt
mindkettő ugyanaz a kaptafa, a mikrosütő trafóról lebarmolod az eredeti nagyfeszültségű szekunder tekercselést. a ponthegesztőhöz rátekersz két teljes menetnyit egy legalább 1 cm^2-es de inkább vastagabb sodrott rézkábelből, a végére bronz pofák és kész is kb (youtubeon számtalan videó van a témára)
a nagyáramú tápot én úgy oldottam meg, hogy egy építkezésről maradt nagyáramú földelőkábelből rátoltam a trafóra 2x tizenvalahány menetet (pontosan nem emlékszem már, mértem a feszültséget rajtuk), középen közösítve, szereztem két nagyáramú diódát (értsd 250A-es...) ezekből és a középcsapolású szekunderből csináltam egy félhidas egyenirányítót, rá egy autóhifiben használt 1F-os kondenzátor, a primer oldalon egy relé volt az indítóáramkör (amíg a kondi nem töltött fel 10 voltig addig a primer kört egy 100as izzón keresztül táplálta, utána direktben, ezt a kondihoz adott kis mérőpanellel könnyen meg lehetett oldani) a kimenet pedig lényegében két réz tömb volt amibe mint egy brutálnagy csokiszorítóba bele lehetett csavarozni vezetékeket. mérve a max áram amit még épeszű feszültségen le tudott adni valami 83A körül volt. -
-
válasz
koby11h #91809 üzenetére
Az már jó, ha egyáltalán meg lehet venni, nekünk a pénzügy nem akarja elintézni, mert annyira különleges adózó a cég. Pedig a dolgozók vinnék mint a cukrot, és nem kellene költeni arra sem, hogy e-hulladékkezelőnek leadjuk (mert ott a melóhely fizet a hulladékkezelő cégnek...)
@Ciccuka : Már erre sem?
Kicsit olvass utána, hogy az elmúlt évtizedekben mi folyt az oktatásban, illetve miért van tanársztrájk
-
Ciccuka
veterán
Azért az elég meglepő, hogy már erre se jut keret.
Pedig a jó oktatáshoz elengedhetetlen a jó a felszerelés. -
koby11h
őstag
-
-
Ciccuka
veterán
-
válasz
fatpingvin #91801 üzenetére
Azt hogy?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest