Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
A vízivást, kvázi hidratálást már tőled látom sokadjára, mint "mentőövet" piálás után. Még nem volt alkalmam tesztelni (pedig ha ennyien mondjátok, biztos van alapja), mert az utóbbi évek nagyon óvatos duhajként teltek alkohol szempontból, kvázi már tudom a határaimat, hol nem érem el még pont a berúgást. Meg hát kettes típusú cukrosként elővigyázatosnak is KELL lennem.
-
válasz
#24845312 #85896 üzenetére
Piálás közben víz + lefekvés előtt egy szelet pucér kenyér (meg estére ágy mellé egy nagy üveg víz) a titka annak, hogy mindegy mennyit iszol, ne legyél másnapos.
Mármint ok, a gyomrod az ugyanúgy rottyon lesz és ami kijön, az nem lesz szép, de a fejfájás, a dezorientáltság, fáradtság, egyéb tünetek vagy nem lesznek, vagy minimálisak. Még 20 évesen is így csináltam, mert valami brutális volt, mit ittunk, hogyan és mennyit. Muszáj volt valami tuti módszer, hogy másnap ne legyek teljesen használhatatlan. -
válasz
tupacamaru #85894 üzenetére
10. emelet valószínűleg.
-
tupacamaru
veterán
Mire gondolt a helyi költő vajon, amikor ezt írta: extrém magasan kvalifikált kártya ???
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Nekem a Fernet Citrus és a Becherovka a legnagyobb kedvenceim. A Becherovkának van egy olyan érdekes hatása rám, hogy még ha több üveggel is megiszom belőle, akkor sem vagyok másnap rosszul. Ez az egyetlen ital, amivel így vagyok. Pedig 38%-os.
(Amúgy kólával iszom őket, a megfelelő arányban keverve nagyon finomak mind ízre, mind illatra, és a hatásuk sem marad el.) -
-
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
quailstorm #85871 üzenetére
ha még nagyobb szerencséd van be is kapcsol a gép :d
-
quailstorm
félisten
válasz
Chaser #85867 üzenetére
Majd átnevezem a GTA III és a FIFA 2006 parancsikonját
Valószerűtlen, hogy abban a házban 12k-ért ennél frissebb játék futtatására alkalmas bármit találjál.
#85869 koby11h : hát ha nincs szerencséd, akkor Intel Extreme Graphics 2 vagy S3 Chrome. Ha van szerencséd, akkor Radeon 9600SE.
Itt az enyém amúgy. Abit GeForce 3 Ti200 van benne.
-
Astroboy
őstag
válasz
quailstorm #85866 üzenetére
Csak gondolom te nem disznózsírral bekenve tartod a karámban.
-
Chaser
legenda
válasz
quailstorm #85866 üzenetére
de azon nem megy a gta5 és fifa22
-
quailstorm
félisten
válasz
Armagedown #85864 üzenetére
Yoooo, ilyen GABA házban van a Prescott P4-em. Ez olyan merev, hogy ránézel és elhajlik. Ha véletlen arrébb mered tenni, akkor hosszában megcsavarodik elég látványosan.
-
Armagedown
őstag
Nézegetem a Marketplacet, erre mit látok?
5 Ődik Generácios Gamer Gép Gta 5 Fifa 22 Pugb Fortnite Ajándék Áron Adom
máss a tőbbszőrősét kéri ennek a 12 ezer nek hasonlo kaliberű gépért call of duty fifa telepitve internet villám gyors repeszt rajta csak komoly embernek elado olyanak nem aki kiss apro pénzért féllre felle beszél helyileg Levelek en van 12 ezer forint
-
Chaser
legenda
rx 6600 240e-ért, csak előreutalással, garancia nincs, 3 értékeléses tagtól
napi deal -
-
Chaser
legenda
-
Nem néztem a lábát... a nőjéét viszont igen, azt volt miért!!!
@Chaser : Milyen sz@r hely ez?
itt max. 10 perc akármelyiken, de mondjuk az arányok ilyenek a legtöbb postán. És már 2011-ben is ezen rinyáltam
-
válasz
Chaser #85850 üzenetére
Nekem a tequila bonyolult
Az a szórakozás a sóval, citrommal... főleg a harmadiknál, akkor már csak lehúzza az ember...
Jäger, Unicum, hasonló csodák... ilyen sorrendben kérem!
Volt olyan, hogy haver ott lakott albérletben nálam, és valamitől kicsit sz@r volt a gyomrom. Volt otthon hubi. Asszony nem tudott belekötni, hogy gyógyhatású készítménynek isszuk...@koby11h : Napi eset
Vajon tudja, mi az a Maps, és hogyan kell használni?
Illetve az még a szép, amikor ír egy cuccodra, megbeszélitek, hogy nem veszi meg, majd másnap ugyanarra érdeklődikNekem elvitték a törött TV-t. Aszongya kell neki a táp. Majd jön érte ma. Eh, úgyse jön.
És jött!
Mondja, hogy kéne a TV is.
Ób+ azt persze hogy nem hoztam át a lakásból (ugye ott vannak ezek az izék, a felújítás mellett elfér). Elsétáltunk érte, 1 utcára van, de a felénél már niynnyogott (kigyúrt kopasz arc, Audival) hogy nem szokott ennyit gyalogolni (200m talán). -
Chaser
legenda
válasz
koby11h #85852 üzenetére
a végén felröhögtem :d
fatpingvin
ugyanez van nálam, jager, unicom és hasonló csodák még le sem mentek már vissza is jöttek ( : életemben egyszer kóstoltam meg mindkettőt, pont elég is volt
vodkát én is nagyon bírom
páran pedzegették a pofám alapján lehet orosz felmenőim voltak...lehet -
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #85853 üzenetére
A keserű italokkal én is így voltam, meg a keverttel is. Most meg már mindentől rosszul vagyok, még az illatától is.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Chaser #85850 üzenetére
nekem amit abszolút nem hajlandó bevenni a gyomrom (értsd a szó legszorosabb értelmében azonnal kihányom ha megiszom egy kupicával) azok a keserűlikőrök, legyen az jager, unicum vagy akármi.
vodkát viszont embertelen mennyiséget vagyok képes magamba dönteni öntudatvesztés nélkül... -
koby11h
őstag
Én "várok" egy tegnapi Facebookos érdeklődőt, de nem tudom jön-e?
- Ez még meg van? Ma mennék érte "szivecske smiley"
- Az ASUS kivételével igen. (Ahhoz oda van írva, hogy ELKELT!)
- És mennyibe kerülnek?
- 500 Ft/1000 Ft/500 Ft, a hirdetésben szerepel. (Ez sem olvasta el!)
- És holnap hol tudnám átvenni? Dultán? (És a "Ma mennék érte"? Meg a Szivecske?)
- adtam címet
- Az a nagy Tesco fele van?
- Igen, google maps ismeri!Azóta néma csönd. Nem tudom jelentkezik-e még. Ártúró-nak hívják...
-
Chaser
legenda
postázok, és csomagolás közben jutott eszembe, hogy egyébként nincs a4-es lapom sem csak vmelyik dobozban....( :
-
Chaser
legenda
van olyan helyzet hogy az ((( :
fatpingvin
akkora állat azért nem tudnék lenni :d - illetve meginni megtudnám annyi idő alatt, de a példád nélkül is tudom hogy nem jó ötlet :d -
egyébként nekem is a vodka a másik amit szívesen megiszok, főleg ha jóde rumot is szeretem, abból is vannak jók, tekilát' pl. nem szeretem
egyébként heineken üdítőnek, köztesnek bélisz' vagy egyéb női lónyál
de nagyon ritkán iszok -
Astroboy
őstag
válasz
fatpingvin #85846 üzenetére
Helyes helyes, nincs is rondább egy részeg pingvinnél.
Amúgy hosszú Abszintes periódusaim nekem is voltak. -
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #85846 üzenetére
Na nekem ez van 32 éve :)
-
-
F.E.K..
senior tag
Micsoda egy alkoholista offtopik megy itten kérem
(én vagyok az, aki soha nem iszok alkoholt. Igen, egy cseppet sem, nem ünnepek alatt sem. De ettől másnak még egészségére, ha nem viszi túlzásba
)
-
Csupingo
veterán
válasz
fatpingvin #85839 üzenetére
M. Jacko az asztal alá ivott, vagy ő is majdnem belehalt a rekordkísérletbe? (Vagy elkotyogtad és emiatt halt meg?)
-
-
-
-
Ezt a cuccot az ízéért iszod, nem az alkoholjáért.
A link nagyon durva, még relative olcsó is a cucc! Na jó, ha egyszer végre hazajutok, tuti rendelek egyet. Otthon úgyis mindig van ivás haverokkal, berúgni úgyse akarok, és amennyire nem iszok egy ideje, mosolygós szalonspiccre még ez is elég.
-
Chaser
legenda
"Eladó sorba merült kifogástalan állapotú alaplapom mértet váltás miatt🙂"
ez is helyi ( : -
válasz
KROK640 #85815 üzenetére
Még valamelyik pécsi kocsmában ilyen poharat is fotóztam (kis szappantartó kompakt gép
) . Berentzen.
Az életben nem hallottam ilyet se előtte, se utána, pláne nem ittam ilyet
"Egyébként jellemzőjük volt még, hogy a drágább, nagyobb ingatlanokra vadásztak, amiket sok idő volt bejárni,"
Amikor úgy megnéznél egy drágább pecót, amit soha nem tudsz majd megvenni
Mondjuk az ingatlanosnak meg ez a munkája, el kell viselni a hülyéketValamit valamiért
"Na, aztán itthon megteszteltem, a 256GB-os pendriveot annyinak is jelezte, de valójában egy 64MB(!)os pendrive volt."
Rengeteg ilyen hamisítvány keringett egy időben, nekem SD kártyából van itthon egy 8GB-os 64FB felirattalLeparticionálod akkorára, amekkora a benne levő flash, és használható. Ingyen megfelel
@envagyok : "Sőt gyanús lett neki, hogy biztos hibás."
Akkor meg minek alkudozik?@koby11h : Jaja, ha belegondolsz, hogy működik az SSD, akkor az ilyen "egyik pillanatról a másikra meghal" az vagy tápáramkör, vagy vezérlő, mert a flash halála vagy adatvesztés, vagy nem lesz mérete a cuccnak, vagy írhatatlanná válik, de a SATA/bármilyen buszon látszik.
Amúgy valamelyik KingstonSSD szériának (V200 talán?) volt ilyen baja, hogy ha nem frissítettél fw-t, akkor megölte magát. Került is hozzám egy ilyen, nem jutottam vele semmireDe végülis SSD lett belőle újra
-
Gyuri27
félisten
Helyi: msi X370 nem tudjuk, hogy használt-e. gariról se tudunk semmit. Csak 27999 ft.
Boltba b450 toma maxII 28k. -
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #85816 üzenetére
Pedig igen finom, enyhe alkoholtartalmú rövid ital, amiből gyakorlottabbak fél litert is simán leküldtek egy este, és csak a végén lestél, milyen sokat elvertél. Finom volt nagyon, de alig ütött.
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #85822 üzenetére
A legveszélyesebb hamisítványok egyébként azok voltak, amikor egy 16GB-os 32GB-osnak vagy egy 32-es 64GBnak hazudta magát. A design alapján nem lehetett kiszúrni, jó esetben létezett ugyan annak a tipusnak eggyel nagyobb változata is, és néha hetekbe került mire észrevette az ember, hogy nem is akkora.
-
KROK640
nagyúr
Sokszor találkoztam én is ilyenekkel, de főleg hamis pendrivval.
A legdurvább azaz eset volt, mikor Zoltán haverom talált az utcán egy 256B-os pendriveot. Aztán felkínálta nekem eladásra (gyanúsan 10 ezer ft-ért mikor 60 ezer körül mentek még ezek), de előbb próbáljam ki. (ez becsületére legyen mondva h próbáljam ki, mert nála valami gebasz van vele - hozzátenném h akkoriban még egy C2Dje volt, WinXPvel így az is gond lehet akár - ez 3-4 éve lehetett).
Az első ami feltűnt, hogy a pendrive designja túl régimódi volt.
Na, aztán itthon megteszteltem, a 256GB-os pendriveot annyinak is jelezte, de valójában egy 64MB(!)os pendrive volt. vagyis 4096× volt nagyobbnak hazudva mint a tényleges mérete. Visszaadtam neki azzal, hogy ez így kb 100ft-ot ha ér, és nekem nem ér pénzt. Nem tudom mi lett a sorsa aztán. -
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #85798 üzenetére
Az OCZ Agility3 120GB (AGT3-25SAT3-120G) SSD-met 2015ben vettem, kicsit több mint 2 évesen 100/98-as állapotban. Aztán használtam napira 2018 szeptembergig, azóta öcsémnél van napi használatos C meghajtónak. Még mindig 100/98 (idén januárban néztem, akkor legalábbis még annyi volt).
Persze ettől még lehet, hogy úgy jár mint Béla haverom V300-as 64GB-os Kingstoneja, hogy egyik este szabályosan leállította a gépet, másnap reggel nem látta a gépe az SSD-t, sőt semmilyen más gép sem látta soha többet... mindenféle előjel nélkül.
-
válasz
Pedig a Berentzen isteni cucc. Főleg az almás meg a meggyes.
Nem túl erős, nagyon jó az íze, nem vészes az ára, úgy lehet vele felesezni, hogy a hangulata megvan a dolognak, de nem álltok tőle fejre, és tényleg nagyon finom... Imádtam. Mondjuk azóta elvileg kb kapni is nehéz, kevés boltban van (csak nagyobb tesco-k talán) meg ha lehet is, mocsok drága lett. Kb ugyanaz lett vele, mint a Bacardi Breezer-el, a másik nagy kedvencemmel. -
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #85792 üzenetére
A szektor hibát is rá kell tenni, ki kell tesztelni, szeretni kell... hogy képzeled, hogy ez csak ennyit ér???
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #85773 üzenetére
Mikor ingatlanos voltam, akkor találkoztam ezzel a fajtával kicsit másképp, de komolyan rosszabb volt.
Bejelentkezett 1-2 hirdetett ingatlanra. Főbb jellemzői között volt, hogy rendszerint péntek este, szombat délután, vagy vasárnap akarta látni az ingatlant, máskor nem jó, mert "dolgozik". (vagyis nem unatkozik).
Aztán megjelent pontosan a megbeszélt időben, alaposan végigjárta a kínált ingatlant, kérdéseket tett fel, lelkesen elbeszélgetett, "még átgondolom", majd eltűnt és soha többet nem hallottál felőle. Előfordul, hogy pár hét különbséggel, teljesen más árkategóriájú ingatlan miatt keresett újra. Persze abból sem lett semmi.
Egyébként jellemzőjük volt még, hogy a drágább, nagyobb ingatlanokra vadásztak, amiket sok idő volt bejárni, sok-sok kérdés volt, néha körbe is fényképezték, aztán semmi. Egy idő után már meg ismertem ezeket, de az ember mégse vágja ki, mert egyrészt az állásomba is kerülhetne egy ilyen, másrészt ha meg mégis megveszi, akkor 1-2 (vagy töb) Milla jutalák, amiért egy szombat/vasárnap délután elb*szása nem tétel. -
Csupingo
veterán
válasz
Szinte már én is elfelejtettem. Ha jól rémlik, a mi törzshelyünkön csak pár évig volt, de megkóstoltuk mindet. A talponállókban nem lehetett látni, mert nem volt olyan olcsó, és viszonylag szűkebb réteg fogyasztotta csak. Ami nekem óriási meglepetés volt, az a mogyorós soplica. A lengyeleknél találkoztam vele és annyira erős mogyoró íze van, mint a mannernak. Tényleg finom.
-
KROK640
nagyúr
Erről, egy régi (tizenegy néhány éves, 2007ben vagy 2008ban történt) történet jut eszembe.
Még fiatal voltam mint zöldparadicsomon a gyártási szám, amikor egyik szombat késő délután Vasy cimborámmal kocsmázni mentünk. Korán kezdtük, meleg is volt, lévén nyár volt, relative hamar fejreálltunk (mégvilágos volt), amikor kitaláltuk, hogy a lassítás egyében most valami berenczent kellene inni. Elballagtunk a pulthoz (Vasy inkább csak kígyzott), majd Vasy kezdeményezően erősen borízű hangon közölte a pultossal : "Kérhek khét Berenczen jharamellt".
Mire a pultos elfordult, matatott egy darabig, majd közölte : Sajnos elfogyott, nincs Berenczen karamell. Mire Vasy egy pillanatig gondolkodóba esett, majd hatalmasat csapott a pultra, és felcsattant kiabálással : "JJJHHHÓÓÓ! Akkor három Berenczen karamellt kérek!"
Úgy elkezdtem nevetni, hogy egyszerűen nem tudom mi volt utána, de végül valami mást ittunk helyette ... -
-
-
koby11h
őstag
-
válasz
Gyuri27 #85805 üzenetére
Meg hogy melyik dzsunkán készült a flash, mennyire hamis, stb
Ugyan ez SD kártya téma, de meglehetősen érdekes. Nem lennék meglepődve hasonlón SSD-vel sem.@koby11h : Mint minden normális szoftvert.
-
-
Chaser
legenda
válasz
koby11h #85798 üzenetére
marad 65-ön, a csillió' gar továbbra is ott van
nekem sem rémlik bad sector ssd-n
ez így már többet is ér akkor ( :hcl
passz, ennyire nem követtem
anno 2,5-es hdd-ket néhány bad-del lazán vitték a hibátlan árának feléért, de 2/3-adáért is, azokon viszont nem volt semmilyen gar
tényleg, van még pár hdd-m is ( : -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Vector 17 HX laptop / Intel i9 13980HX / Nvidia RTX 4080 12GB / 16GB RAM
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest