Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
#24845312 #86389 üzenetére
Pont azért nincs VGA-ra.
A házat fenntartani muszáj, enni szintén stb. Ami marad nem elég VGA-ra. Ahhoz kell még egy kör külföldön. Addig ez egy kifeszített rendszer, amibe semmiféle porszem (VGA, valami elromlik stb), nem kerülhet, mert borul a rendszer.
Jelenleg ráadásul nagyon épp a lefelé ágon vagyokSzóval, ennek megint külföld lesz a vége attól tartok.
-
KROK640
nagyúr
Hát Ausztria más. De sejtésem szerint inkább bünti volt nekik, meg félnapos etapokat kaptak. Pedig némelyik leányzó úgynézett ki, hogy HUJJUJJJ... (huszonéves 8-9/10-es osztrák lánykákat kell elképzelni).
Egyetemi területét rég elhagyta, covid előtt vett egy autót hitelre (kb 1 hónappal az első nagy lezárások előtt)a cég becsődölt ahol melózott, és seperc alatt ott találta magát, hogy okosabban teszi ha kimegy dolgozni. Azóta van egy 2020-as eléggé extrázott Passatja full tehermentesen kevesebb mint 1000km-vel, (ennek manapság van értéke rendesen!) és még pénze is lassan. Márciusig kint marad, egyébként ma este (dec 24) és holnap (dec25) is fog dolgozni. De szerintem ha van esze, eladja a kocsit, és visszaül a 40+ éves Mercibe... keresne nem keveset azon is.
-
-
-
-
-
-
megott
aktív tag
"Amúgy megy mindegyiktek szomszédjába költözzenek rikárdóék jövőre. "
Mindenkihez ugyanaz, vagy más és más? Mert, nem mindegy!
-
-
-
-
-
Gyuri27
félisten
-
-
-
-
Syl
nagyúr
A nyelvvizsgákat se hagyták annyiban, úgyhogy tuti erre is harapnának
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Armagedown #86552 üzenetére
Már bocs, de a hirdetésben ott van egyértelműen: vezetni tudni kell ehhez is. Csak az a sok hülyeség, mint kresz tanfolyam, vizsga, vezetés, stb... nem kell
-
Chaser
legenda
válasz
Armagedown #86552 üzenetére
jól látod, nem ez volt/van
az esetek többségében aki jogsit kap az sok mindent tud, csak pont vezetni nem -
TaaT
nagyúr
"Sürgösen elado Bmw e46 318i Lejart okmányokal jo motor jo válto. Pacek az auto."
-
koby11h
őstag
válasz
#24845312 #86542 üzenetére
Nem ugyan arra használjuk, én nem játék alatt nézem, nem játszom és akik használják körülöttem ők sem.
Nekem ez közelebb áll a valósághoz 2D/3D tervezésben, adatfeldolgozásban, video és képszerkesztésben:
Intel Core i3-10100F @ 3.60GHz vs Intel Core i7-8700 @ 3.20GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software
Ez a különbség ott érezhető... láttam a hirdetést, a 7700-al teljesen egyetértek, a 8700-al max. játékban, de lehet erősebb videokártyával még ott sem. -
törölt tag
Elég sok GTX 10XX járt nálam, ahol 2D-ben minden oké volt, de 3D-ben már nem. Valójában persze 3D-ben is rendben volt minden, ha úgy vesszük, csak épp tetű lassú volt a kártya, mert "elfelejtette" megemelni az órajelét, és a 2D-s órajelen maradt 3D (azaz terhelés) alatt is.
-
törölt tag
válasz
koby11h #86508 üzenetére
Na nem mintha olyan marha nagy különbség lenne a két processzor között.
Az i7-7700-zal teljesen egyezik is a teljesítménye (=ugyanaz a szint), a következő generációs i7 meg már nyilván erősebb, ezért ott maximum csak a "közel" az a szint állja meg a helyét:
https://www.youtube.com/watch?v=oMwoUCnjisUÉn itt se látok többet kb 15%-nál: Link
-
Csupingo
veterán
válasz
kenwood #86536 üzenetére
Menj ebédelni! Éhesen teljesen kifordulsz magadból.
(Én már legalább 1 éve kolbinak könyveltem el magamban, ezért nem is nézegettem, hogy pontosan mi, de most felnyitottad a szemem.)Ez az internet és a bulvár újságírás hátránya. Az ember már csak minden második, harmadik betűt, szót olvas el, és ez lesz belőle.
-
-
-
-
koby11h
őstag
-
-
koby11h
őstag
Azért én szoktam csinálni tesztet a kártyával olyan programmal amivel kéri a vevő, és azt elküldöm, hogy ment 30-60 percet, itt egy kép is róla... És ha még valamit nézzek, akkor inkább utalás előtt!
Meg csinálok egy videot közben a kártyával a lapban ahogy megy, legalább magamnak.
Egy hátránya van, hogy sok idő elmegy vele, de ez áll legközelebb a személyes teszteléshez. -
Chaser
legenda
érdeklődik egy tag hűtőnél vmelyik nap, megvan-e akármelyik inteles lefogató
bemásolom neki a hirdetésből "minden tartozéka megvan, blabla, kivéve venti -, utána eltűnik
de most már legalább nyugodt lehet, hogy megvan az inteles lefogató..( : -
-
-
Csupingo
veterán
Ilyenkor a win alap felbontásán működik. Nekünk is volt ilyen kártyánk, meg itt a PH-n is sok kártya halál előtt ez a utolsó kérdés. Működik, de drivert már nem lehet telepíteni. Rosszabb esetben, vagy gyakran felkiáltójeles is ilyenkor az eszközkezelőben.
Ha jól rémlik, azt nem említette az eladó, hogy milyen felbontáson használta. Az alap felbontás sem olyan ronda. Mi a cégnél 1-2 hónapig használtuk így a kártyát, míg teljesen tönkre nem ment. (Csak neteztünk meg pár e-mailt küldtünk, semmi 3d. Annyira nem is hiányzott a driver.) -
válasz
envagyok #86514 üzenetére
@Csupingo :
"Lehet akár hibás is a vga, aminél még a driver se települ fel, de képet ad, "
Lehet, de igen meredek hiba lenne, hogy 2D-ben a nagyobb felbontások is mennek, csíkozás és stb. nélkül, stabilan, 3D-ben meg meghal
Ráadásul pl. egy normálisabb linuxos felületen helyből kiderül a baj, mert a nem fapadosak használnak 3D-t -
Csupingo
veterán
válasz
envagyok #86514 üzenetére
Talán a youtube pont nem garancia semmire, mert manapság av1-et és vp9-et használ. Azt meg egyik régebbi kártya se ismeri, gondolom csak a cpu dolgozik. Lehet akár hibás is a vga, aminél még a driver se települ fel, de képet ad, gondolom a youtube úgy is működne cpu erőből.
-
-
válasz
envagyok #86507 üzenetére
"Garanciát nem várok el senkitől, szavatosságot viszont minden eladónak kötelessége vállalni."
Mert miért?
Nálam ez azt jelentené, hogy semmilyen felelősséget nem vállalok, ha nálad működik/nem működik. De mivel előre jelezte, vagy megveszed, vagy nem
"Ha hibás terméket küld, mert igaz, youtube videót szépen játszik, de 3d-ben összemlik," akkor így jártál a fentiek alapján. Nem kötelező megvenni, vagy parás vagy, vagy bátor""mh banja lehet csnatom a video kardia""
Írd vissza, hogy mmmf ffhhhhuuu iiiiiii
Azt érteni fogja -
koby11h
őstag
válasz
envagyok #86507 üzenetére
Hááát, mondanám, hogy én is le fogok feküdni Zendayával, de valljuk be ennek vajmi kevés esélye van. De rajta leszek az ügyön!!!
Arra meg, hogy de tökéletesen működő gépből származik, Youtube-bal megbirkózott - lehet 3D-ben meg fagy és azt így szeretné korrektül leírni
Azok alapján, hogy a csúcs kártyák mindig nagyobb rizikó, ez meg még nagyon öreg is, szóval attól függ, hogy mennyire hiányzik a gyűjteményedből... és ha mégsem olyan szép az élet, akkor ennyiért jó-e fali dísznek is?Lehet én vagyok ezekkel túl pesszimista, plusz december 23 van, még reggel 6 óra sincs és mindjárt megyek dolgozni
Vegyél inkább "i3-10100F (közel i7-8700 szint!)" procit! Ja nem is, a 8700 már 6 magos 12 szálas... így lehet csak náluk árban az a szint
-
envagyok
veterán
Egy nagyon régi, de brutál erős videókártyával kapcsolatban írt az eladó, ami a hirdetésben szép, megkímélt állapotúnak lett hirdetve.
Név és hirdetés nélkül:
Mehet.
XXXXXFt össz-vissz.
De a holnap ill holnaputáni csomagküldést nem garantálom ( de azért rajta leszek az ügyön), sok a melóm még.
Mint ahogy garanciát sem vállalok, de tökéletesen működő gépből származik, Youtube-bal megbirkózott.
Ha így megfelel, küldöm a számlaszámom s várom a postázáshoz az adatokat.
Köszi!Szerintetek ezt hogy értette?
Ha hibás terméket küld, mert igaz, youtube videót szépen játszik, de 3d-ben összemlik, akkor mossa kezeit?
Garanciát nem várok el senkitől, szavatosságot viszont minden eladónak kötelessége vállalni. -
Chaser
legenda
volt hozzá egy ikeás töltő + 4db ikea-ladda akku, úgy akartam 85e-ért felrakni
de nem lett meg a töltő, 4 akkuból meg csak 2, így kiraktam 80-ért két akkuval, nem is kellett kerülgetni sokáig ( :
mint* a két tag azt mondta ezeket nagyon viszik, hát passz, én inkább vettem volna újat a +1év gar miatt - előtte meg fifa22-es volt 114e-ért, amiből a játékot 15-18e közt szórták aprón -és közben megjött az xsx-em 3 hónap után alzáról...mehet az apróra
szerk:
mint*mind ( : -
-
Chaser
legenda
válasz
envagyok #86490 üzenetére
ha valamire 10 percen belül ketten jelentkeznek alku nélkül, nyilván olcsón raktam fel ( :
series s volt, egy éves, egy év gar, 80e-ért - boltban 110e-ért van - pár ezerrel többért játékokkal is, új 90e-ért volt feltéve ide
meg is lepődtem hogy így rácsaptak, ez nem hiánycikk, meg sztem olyan húúúú de bestbuy árra sem raktam -
TaaT
nagyúr
válasz
tupacamaru #86500 üzenetére
Az. Bár az is hozzátartozik hogy külföldről jött a kártya. Idehaza most egy mezei strix 560e.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest