Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz gban #85769 üzenetére

Erről, egy régi (tizenegy néhány éves, 2007ben vagy 2008ban történt) történet jut eszembe.
    Még fiatal voltam mint zöldparadicsomon a gyártási szám, amikor egyik szombat késő délután Vasy cimborámmal kocsmázni mentünk. Korán kezdtük, meleg is volt, lévén nyár volt, relative hamar fejreálltunk (mégvilágos volt), amikor kitaláltuk, hogy a lassítás egyében most valami berenczent kellene inni. Elballagtunk a pulthoz (Vasy inkább csak kígyzott), majd Vasy kezdeményezően erősen borízű hangon közölte a pultossal : "Kérhek khét Berenczen jharamellt".
    Mire a pultos elfordult, matatott egy darabig, majd közölte : Sajnos elfogyott, nincs Berenczen karamell. Mire Vasy egy pillanatig gondolkodóba esett, majd hatalmasat csapott a pultra, és felcsattant kiabálással : "JJJHHHÓÓÓ! Akkor három Berenczen karamellt kérek!"
    Úgy elkezdtem nevetni, hogy egyszerűen nem tudom mi volt utána, de végül valami mást ittunk helyette ...

Új hozzászólás Aktív témák