Hirdetés
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
KROK640 #65296 üzenetére
Nagyon jól megfogalmaztad kb. magas ÁFA (15% bőven elég lenne) gyenge forint (amit az MNB intézett nekünk egyértelműen) az alacsony fizetések is tény ( a románok is megelőztek már minket ami szomorú talán még a bolgárok vannak mögöttünk)
Az egy külön adalék, hogy mivel urambátyám ország vagyunk ezért sok tehetségtelen ember van pozícióban és NINCS verseny kb. sehol ezért mindent alacsonyabb hatékonysággal csinálunk és persze egy része el is van lopva ezért még vagy 30% rámegy erre.
Vegyük a Lánchidat: egy kemény ellenőrzések alatti rendszerben kijönne mondjuk 10 milliárdból nálunk 20 milliárd lesz és mivel dilettánsok csinálják miután "kész" fog kelleni még vagy 5 milliárd, hogy a hibákat orvosolják.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #65290 üzenetére
Jah, külön kitolás velünk, hogy az alacsony fizetések, és a legmagasabb AFA mellett még a gyenge forint is nehezíti a dolgok megfizethetőségét.
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #65290 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #65288 üzenetére
Árulták ezt 46k-ért is.
-
koby11h
őstag
Aha, el tudom képzelni olyan sztereotip képként: kopasz tetkós BMW gyűrűs tulaj tankolja a 2005-ös házilag tuningolt német rendszámos BMWT-t (látszik a felnin a kézi festés és az utólag felrakott kicsit más színű spoiler pop szegecsei is az éppen betanuló kezek munkáját dicsérik). A kocsiból pedig kihajol egy festett szőke műmellű és feltöltött szájú csaj egy ilyen BMW-s ruhában és éles nyávogó hangon kiabálni kezd: Sanyi! Hol a cigid? Mer' rágyújtanék míg tankolsz!
Idilli kisvárosi kép szombat reggel -
TaaT
nagyúr
-
gban
veterán
19" monitor, jelképes összegért elvihető
Nem találjátok ki úgysem szóval elárulom, a jelképes összeg az 12k -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó #65264 üzenetére
Nekem kell ez a dúdú
-
-
BiP
nagyúr
válasz
A korát csak 18 évvel tévesztette el, de gondolom a km állásban is ilyen nagyságrendű a csúsztatás.
-
Cs1csó
titán
válasz
Reklámozhatná úgy, hogy "keveset futott"
-
-
-
gban
veterán
full maxon vitte GTAV TOMB RAIDEREK PROJECT CARS FARY CRAY CRISSIS
-
-
-
-
-
gban
veterán
Helyben, celeron G1840 7k
-
-
TaaT
nagyúr
"Eladó Intel Core i7-3770 Quad-Core 3.4GHz LGA1155 Processzor!
A legerősebb LGA 1155-ös foglalatú processzor." -
-
TaaT
nagyúr
"Átvételi lehetőség Szegeden személyesen. Ez esetben az ár 8000 Ft/db. Postázás esetén az ár 9000 Ft/db + postaköltség."
-
BiP
nagyúr
válasz
qnadam #65227 üzenetére
Én is ezt mondon, nem tudunk semmit. Honnan jött az a többieknek, hogy kajamaradékos, nincs letakarítva, stb.?
Ha ők látják a hirdetést, akkor be kellett volna tenni a kritikus részt/fotót, nem pedig "bennfentesként" hivatkozni olyan részletekre, amit itt a fórumban nem látunk. Mert így ebben a formában se nem vicces, se nem informatív. -
-
válasz
Trailblazer #65220 üzenetére
"Szia küldesz még fotot a vezérlöröl 7be ide adod"
Ezek után...
Jó fej voltam, mert bár a hirdetésben ott van, hogy értelmes mondatokra válaszolok, megírtam neki, hogy 10 ezer az ára...Nem az van az ingerküszöböm felett, hogy koszos a szék, hanem hogy ez egy átlagos hirdetés sajnos mostanában... Már meg sem lep.
-
-
-
törölt tag
Ez valami bug, hogy bepipálom a csomagküldéssel is opciót HA-n, de kilistáz olyanokat amikben nincs csomagküldés megjelölve? Vagy a Linux nyomorék?
Vagy azért, mert bazár hirdetés és fizetős? Mondjuk egy bolttól pláne elvárnám, hogy hajlandó legyen postázni. -
-
-
kenwood
veterán
Meg amikor beirja, hogy Budapest, aztan kiderul, hogy ott csak a postastol,futartol tudod atvenni ...
-
kenwood
veterán
Az olyan csoves, amikor a 2x8-as ram kitet meghirdeti X forintert az ember, majd beirja a hirdetes vegere, hogy az ar /db ertendo, tehat 2X
Miert nem tudja eleve a valos, 2X aron meghirdetni ?
Vagy a cimbe beleirni,hogy 2db 8 gigas, X/db. -
envagyok
veterán
válasz
elder troll #65201 üzenetére
Egy hirdetés volt.
-
törölt tag
válasz
elder troll #65201 üzenetére
Nekem leesett rég, bár én a lapcsaládon töltöm le az életfogytiglanomat.
A pénzért dolgozni kell, úgyhogy megírta a hirdetéseket és harcolt a lidércekkel. -
elder troll
őstag
válasz
#89309696 #65200 üzenetére
Ha valaki ennyire nagyban tolja az ipart, akkor ez leeshetett volna magától is. Hiába töröl valaki egy hirdetést archiválás helyett, ha a címsorban látható a termék gyártója és típusa (vagy amit leírt címnek).
(#65199) envagyok
Gugli "kess" már nem dobja ki, így ezt igazolni vagy cáfolni sem tudom, a hirdetés címsorban nem szerepelt xt, csak az a biztos.
Viszont amin sokkot kaptam az az 1060-as hirdetések mennyisége. Csak a hirdetéseket megírni egy örökkévalóság lehetett, és a lidércekkel való küzdelem alatt minimum megőszültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Interactive Brokers társalgó
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest