Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• koby11h

őstag

válasz cbmfan #55988 üzenetére

- Star Wars könyv, ritka, felraktam 9900-ért, 4-en lehülyéztek, lebarmoztak, vagy ajánlottak egy ezrest... az ötödik elvitte szól nélkül 9500 + postáért (régen olcsóbb volt a posta is:), mert tudta, hogy a nyomtatott példányok 95%-át bezúzták, ritka mint állat, ez meg bolti állapot volt
    - megvenné csak küldjem el postával, bocs a posta nem visz 40 kg fölött, ez meg 135 kg - lemértük mázsán poénból, akkor futárral, ok 9200 Ft futár kijön, csomagol és elszállít van benne - hülye vagyok én egy 35000-es gépre 9200 a posta? Nem vagyok hülye, ha kell intézzen magának, 2 hét múlva jött az értesítés hogy jön a futár, csomagol, viszi, vevő fizeti. 9200 Ft volt a papíron amit aláírtam mint átadó... mert ő jobban tudja!
    - mennyi a satu, 15000, fénykép?, a hirdetésben, nem látod?, ja ok, jó lesz, tegyem el mert messziről jön érte, elteszem, ideér, nézi jó lesz, 12000-ért odaadom? nem, hülye vagy, elviszed Te 15-ért is ha már ennyit kocsikáztál, elvitte, zsír újan amúgy kb. 30000 lett volna és ezt Ő is tudta
    - PIROS gyermek kerékpár eladó, eljön, megnézi, ez piros?, nézi a hirdetést, tényleg...

nemnormális van mindenfelé :)

Új hozzászólás Aktív témák