Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Nem ilyen szándékkal kezdtem a témát...
Ne vitázzatok már pls.
Épp ma dicsértem a közösséget!Most ahogy nézegetem a HDD Sentinelt az átlag napi hőmérséklet alig éri a 30 fokot.
Az uccsó pár napban 2x volt 41-42 fok max hőmérsékletként megjelölve.
Nem is olyan rossz a helyzet.....A haverom akivel a fényezést csináltuk Scythe cuccokkal oldotta meg a vinyó problémákat.
Stabilizer 4 + kama Bay
5,25 helyre megy be, 4 vinyó fér bele. A Kama bay meg előre beszerelhető rácsos előlap ami egy 12 cm ventit rejt. / gondolom ismeritek/
3 vinyó van neki és mind huszonx fokosak.Ja és nem utolsó sorban lecsendesedett a gépe. / Gigabyte Aurora /
Azt hittük ventik zaja , de nem. Az átépítés óta feltünően halkult az egész ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest