- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
nyunyu Már csak a villanyszerelőkben kell bízni, hogy elég nagy átmérőjű kábelt használnak
Ezert hoztuk videkrol az ismeros mestereket hugom lakasanak felujitasahoz, mert az enyemet anno a pesti generalkivitelezo kontar bandaja elegge elbarmolta
Szerencsere a villanyomat turhetoen raktak ossze, bar a mai napig nem ertem, miert gondoltak ugy, hogy jo helyen lesz a konnektor a mosogatotalca mogott.
-
nyunyu
félisten
Egy fázison nem tudom mekkora áramot engedélyeznek, de 20Anél nem lehet sokkal több
En ~6-7 eve bementem az Elmuhoz, hogy keves a 10A megszakito a villanyora elott, siman felszereltek helyette 25A-t parezer forintert, persze miutan meggyozodtek rola, hogy eleg vastag rezdrot megy a falban, nem alu. (alura max 10A lehetseges, kulonben kigyulladhat a vezetek.)
Most mar asszem 32A-ra emeltek a halozatfejlesztesi hozzajarulas nelkul adhato maximumot, afolott kell csak sokat fizetni.
-
eziskamu
addikt
Jaja, ha meg még van azon a hálózaton egy jó kis vargánya táp mindenféle szűrés nélkül, biztos elcseszi a kapcsolatot, vagy legalább is rendesen lerontja a sebességet. Amúgy annyira nem lenne ez rosz ötlet, csak túl körülményes. A wifihez meg még drót se kell (max ha spéci antennát szerelsz fel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest