- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Hát nagyon úgy gondolom, hogy feladom...
Vettem egy Lenovo A8 5500 tabletet és szerettem volna rootolni meg lementeni a leírt módszerek valamelyikével.
Végül az SP Flash Tools sikeres lett, így legalább egy mentésem van a tabletről. a rootolást szerettem volna recovery csere nélkül megejteni, de semmilyen módszer nem sikerült, a többség egyébként is nagyon veszélyesnek tünt. Számtalan posztot olvastam el és mindenhol nagy számban voltak a pórul jártak meg a figyelmeztetések vírusra meg különböző ártó szándékú root-nak ajánlott szoftverekkel. Végül elnapoltam a dolgot és mivel a Lenovo frisstést ajánlott elfogadtam a lehetőséget és lefuttattam a frissítést.Amikor kész lett gondoltam csinálok egy újabb mentést MTKDroid scatter segítségével. amikor a kapcsolat létrejött, kaptam egy figyelmeztetést egy system mappában lévő recovery-from-boot.p nevű állományról ami a Droid szerint Factory resetet csinál normál bootnál.
Utána olvastam és arra találtam rá, hogy a frissítésbe becsomagolták a recovery partició tartalmát, feltettek egy figyelő szoftvert, ami ha észreveszi, hogy kicserélték a recoveryt, ujrabootoláskor visszaírja az eredetit.
ez teljesen reménytelenné tette számomra a rootolást, mert sajnos a három bootolás közül a Fastboot állapotban csak a fastboot.exe tud kommunikálni a tablettel, kikapcsolt állapotban a VCOM driverrel csak a FlashTools és normál boot esetén adb-vel meg MTK Droiddal lehet elérni de root jogot nem tudok csinálni rajta.Jelenleg így állok nem tudom hogyan tovább. Nem akarok Vroot meg Kingroot appokkal kisérletezni azokról is már sok ijesztőt hallottam. A Kingo Root nem tudom jelen esetben megoldás lenne-e? Van valakinek ezzel a tablettel valamilyen tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest