Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ddsteel

aktív tag

Sziasztok, van egy 2021-es hibrid Corolla kombim. Olasz származású az autó, januárban vettem, kintről hozták be. Ilyen olasz csoda akku van benne, mint a képen (egy oldal infót találtam róla név alapján a neten). Azt szeretném kideríteni, hogy mikori az akksi, mert nyilván nem gyári. Az akksit fotóztam, azon látszólag nem ikszelték a gyártási időt és volt az oldalán a papír számsorral ami fotóztam. A tippem az, hogy a számsor alapján - mint az autógumiknál - 2023. 22. hetében gyártott akksi van benne? Tényleg cserélni kellett egy gyári 2 éves akksit? Mondjuk lehet, hogy kigyűjtötték belőle a jó gyári akksit és beraktak helyette egy olcsó helyit. Azt is tudom, ezek az új gyári akksik nem bírnak annyit, mint a régik, de létezik, hogy 2 év után megkotlik? 120E km-rel vettem 3 évesen, szóval használták rendesen. (Aurisomat 9 évesen adtam el a gyári akksival). Inkább arra tippelnék, hogy tényleg ennyire szarok az új akksik, minthogy valaki foglalkozzon a gyári akksik lecserélésével valami helyi olcsósított akkura. Egyébként folyamatosan csepptöltöm lidlis töltővel és 1 hét állás után 12,6V a fesz, szóval még jónak mondanám.

Új hozzászólás Aktív témák