Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
-
g@bo
nagyúr
válasz
South Velen #148 üzenetére
uhh, ezt a tesztet nem is láttam.... hálás. bár az ára egy e7300 alatt van... tény, hogy egy x4 620 olcsóbb.
igy nézve, vicces árazás.
-
g@bo
nagyúr
szerintetek ez a g6950 felejtős?
-
Oliverda
félisten
Ezt sosem lehet majd kimérni mivel nem lesz ugyanezekből a lapkákból a korábbi kialakításnak megfelelő verzió. Ennek ellenére én meg merem kockáztatni hogy semmivel nem fogyasztana többet a cucc ha az alaplapon maradt volna a GMCH. Viszont lehet hogy a Lynnfield-hez képest amúgy is jelentősen megnőtt memória késleltetés még magasabb lett volna. Bár azt így sem értem hogy hogy tudták annyira elbaltázni hogy még a Core 2 Duo is leveri latency-ben Clarkdale-t.
"gondolom az intel nem gondol arra,h mi lenne ha az alaplapi és a procis IGP teljesítményét vhogy egyesíteni lehetne SLI-vel..."
Lehet hogy gondoltak rá csak ezzel az a baj, hogy az Intel-nek nincs semmilyen eladható diszkrét GPU-ja az nV-vel meg már jó ideje összerúgták a port.
-
fairi
őstag
válasz
Oliverda #138 üzenetére
eddig úgy állunk h semmi előny.Mindegy, eladható innovációnak...
gondolom az intel nem gondol arra,h mi lenne ha az alaplapi és a procis IGP teljesítményét vhogy egyesíteni lehetne SLI-vel...GPU-s alaplapok alig drágábbak mintha nélküle lenne.....
fanatikus tag lettem,vazz
-
Pug
veterán
valamint ha külön tokban lenne a GMA HD nem lenne akkor előny a fogyinál mivel plusz veztékek kellenének az alaplapra amin kommunikálna a CPU az IGP-vel (amiknek szintén lenne fogyasztása)
Ha Te tényleg el is hiszed, hogy ez szignifikáns fogyasztásnövekedéssel jár, akkor nem nagyon vagy képben
Szted azoknak a nyákon lévő huzalozásoknak mekkora ellenállása lehet...
Ne röhögtesd már ki magad -
Oliverda
félisten
Elolvastad egyáltalán hogy honnan indult ki ez a beszélgetés vagy csak gépiesen írsz? Innen indult ki:
"Vki magyarázza el nekem,miért jobb az IGP a proci tokozásába rakni mint mondjuk az alaplapra integrálni????"
Mostmár megvan?
"valamint ha külön tokban lenne a GMA HD nem lenne akkor előny a fogyinál mivel plusz veztékek kellenének az alaplapra amin kommunikálna a CPU az IGP-vel (amiknek szintén lenne fogyasztása)"
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #134 üzenetére
ettől föggetlenül ha Ci3-as rendszert vesz valaki kisebb fogyija van, tehát a végeredmény mégis csak az h előnyel jár
valamint ha külön tokban lenne a GMA HD nem lenne akkor előny a fogyinál mivel plusz veztékek kellenének az alaplapra amin kommunikálna a CPU az IGP-vel (amiknek szintén lenne fogyasztása) -
gtamate2
veterán
Kezdem megbánni hogy tavaly karácsonykor 45k-ért Q8200-at vettem...
-
Ateszzero
őstag
Én még anyira nem értek a processzorokhoz,és nem is olvastam végig az összes hsz-t, de ha a legolcsóbb procit nézzük az ugye 100 dollár, ami átszámítva 18500HUF.Ennél még az E7400-am is drágább volt.Na most ha készül egy olyan teszt ami e két procit viszi "arénába", és meggyőz arról hogy az 100 dolláros i3 jobb,akkor értelemszerűen megéri az árát.Ezen nincs mit vitázni.Elég sok uj dolgot beledobtak abba is.Annyira rosz nem lehet.
Ja, és nem vagyok se Intel se AMD párti. -
fairi
őstag
Vki magyarázza el nekem,miért jobb az IGP a proci tokozásába rakni mint mondjuk az alaplapra integrálni????
Igazán engem nem érint,mindig diszkrét VGA használtam,és fogok is..
Alaplapomban van egy integrált mag,de nem használom...
Kis pluszt kiadtam érte,nem volt árnövelő,de pótnak nem rossz ha diszkrét felmondja a szolgálatot! -
zolka78
senior tag
Ez a legolcsóbb ár ebben a rendszerben, és egyben a legsatnyább proci is. Innen kiindulva viszont tényleg drága és nem a népnek való. Mire lecsökkentenék az árakat addigra nem lesz értelme LGA1156-ra váltani. És sajnos a másik oldal feltudott mutatni alternatívát a hosszútávú lehetőségekre.
-
Oliverda
félisten
válasz
kovacsroli #123 üzenetére
Nem lett volna muszáj ezt itt elkezdeni csak hát aki siet az nem engedhet meg magának komolyabb újításokat.
-
Oliverda
félisten
válasz
kovacsroli #120 üzenetére
Jó, csúfoljuk fejlesztésnek bár szerintem ez inkább csak összeollózás. Szvsz az egyedüli említésre méltó fejlesztés az egészben a 32nm-es csíkszélesség amit a CPU-nál alkalmaztak.
Amúgy miért ne hasonlítgatnék ha a másik oldalon olcsóbban kapsz jobbat, gyorsabbat? Ez tény.
"és laptopokban nagyon jó helye lesz"
Igen, nyilván ezért hagyják magára a GPU-t csak kb. minden hatodik laptopban.
-
kovacsroli
senior tag
-
Oliverda
félisten
Annak tükrében hogy a HT-t letiltották valamint -25% L3 cache, szerintem annyira nem jó.
Ennyi pénzért vehetsz Athlon II X4 630-at ami szintén 2.8GHz-en megy azzal a kis különbséggel hogy ez már valódi 4 magos CPU. Amennyiben kell az integrált VGA is akkor veszel alá egy 785G-s lapot aztán csókolom. A fullosabbak kezdődnek ott hogy 21K.
-
zolka78
senior tag
Ezek az árak engem elszomorítanak
. Tényleg AMD-nek áll a zászló.
-
Tommmmka
senior tag
Ár-értékben AMD a legjobb, ez egyértelmű. 34k-s legolcsóbb intel mellett ott az amd jelenlegi majdnem csúcs 4 magja.
/intel tulajként/Az új procikat üdvözlöm, és remélem sok usert tesznek boldoggá.
-
g@bo
nagyúr
egy g6950 23k bruttó, kiv leszek az e8x00 szériák pl. ph-s áraira a továbbiakban...
-
gV
őstag
válasz
South Velen #103 üzenetére
3.2GHz-en ment a 750 ugyanis az Anandtech használja a tesztek alatt a turbo boostot, tehát nem 2.66GHz vs 3.06GHz hanem 3.2GHz vs 3.06GHz
Crysis bencheben sem biztos h kisebb órajelen verte a 750 az 530-at, mivel az X58 platformból kiindulva lehet az alaplapgyártók P55-nél is több mag használatára is a nagyobb tb szorzót engedik
az i3-ban nincs tb
-
vizipok8
csendes tag
Bocs elnéztem, 176 dollár a legolcsóbb i5. Így még szánalmasabb. Egyébként nem tudom hol láttad 34k-ért, a legolcsóbb helyeken kb. 48-50k (bruttó) i5 650. Ennyi pénzért kééétmagos!!! Igaza van Abunak 0,6 kellene szorozni az árát. Nem mondtam hogy rossz, csak ennyi pénzért nincs értelme. Majd ha lemegy az ára 25-30k-ra, (i3 20-25k-ra) akkor lesz népprocesszor. Akkor talán benevezek egyre, addig inkább a lányomra költök.
Ptech nem azt mondtam hogy fél év múlva nem lesz értelme, hanem hogy most. A 750 sem érte meg újonnan. Hangsúlyozom MOST a 750 4mag 45k (Ipon), 650 2mag 51k (Ipon). Hát akinek ez megéri annak agyzsugorodása van. És ne jöjjetek az órajelekkel, mert kb. ugyanaddig lehet húzni mind a kettőt, ésszerű körülmények között.
-
j0k3r!
senior tag
hatigen... az eredmenyek lattan a szomszedom tudom csak idezni : "jo, mer nem rossz..."
-
pentium4
senior tag
Sziasztok!
új i7 32nm procik mikor várhatók? van valami lista hogy milyenek lesznek?
P4
-
South Velen
addikt
Itt a Cinebench 10 egyszálas benchmarkja szerint a Clarkdale még 3,06GHz-n sem elég arra, hogy elverje a tényleges Nehalem 2,66 GHz-ét (és egy szálról van szó).
Vagy itt a két magot használó Crysis is jobban örül a Lynnfield 2,66 GHz-ének, mint a Clark 3 GHz-ének. Azonos órajelen meg aztán pláne elhúz a Lynnfield. (pedig itt ugye két magot használ.)
Azt hozzá kell tenni, hogy a Lynnfieldben dupla annyi cache van, de enélkül is előnye lenne, ez sajnos nem Nehalem, ami főként a memóriakezelésnél látszik. Amúgy vicces, mert most kb a Core i5 650 van egy szinten az i5 750 árával. Szerintem HTPC-be, irodába már nincs értelme az i5-nek, gamer gépbe meg ilyen körülmények között semmi értelme nincs.
Ami dicséretre méltó, az a tuning-képesség. Csakhogy ez elég kis rétege a felhasználóknak, a célcsoport HTPC/iroda rétegnek meg kb. 0%-a...
-
Dyno
veterán
válasz
South Velen #101 üzenetére
de azonos órajelű egyszálas teljesítményben is szépen elmarad.
Hol?
-
sz.mich
tag
Mondjuk nyilván pénz kérdése de ha az ember váltana is ilyenre, több mint 100 ezret hagyna ott egy normális lap, ram meg ugye procira. Én egy C2Quad-ot akarok venni a jelenlegi gépembe amit még nyáron raktam össze, mivel pedig még odébb van az új usb meg a pcie tehát néhány évig kiszolgál a cucc így nem kell cserélnem mindent. Persze az is igaz, hogy idővel mindennek az ára lejeb megy - meg aztán előbb utóbb rákényszerülünk erre a technológiára is hacsak nem veszünk valamit az AMD-től -, csak aki eddig is a teljesítményre utazott az győzze kivárni ugyebár.
-
Egzee
őstag
AMD fan vagyok, de az Arrandale fogyasztása előtt leborulok! Gyönyörű! Szép munka. Gyúrjanak az ár/érték arányra és nekem mindegy, hogy mi ciripel a gépben!
-
Pug
veterán
ez sok minden csak nem "népprocesszor".....
-
vizipok8
csendes tag
Szánalmas! A legolcsóbb új i5 123 dollár, Európában az 123€ + magyarországi haszon, tehát kb. 40-45k lesz. Ennyiért i5 750 kapni, ami ha jól tudom 4 magos. És még ez a "népprocesszor", kétmagos verzióban kb. 25k-t ér. Erre a procira vártam, de ezért az árért tartsák meg. Gratulálok zsintel megint kitettél magadért, azért biztos találsz majd néhány millió lúzert akik ennyiért is megveszik.......... Csak azoknak akik megkérdezik hogy miért nincs értelme.
-
azért a végén még befigyel a Pentium név
van amitől nehéz elszakadni....
-
HZoli87
veterán
Mobil CPU - Dell Studio 1558 Teszt (német) - Core i5
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy kis tuningeredmény. Bár nem tom, lehet már volt róla szó, akkor bocsesz.
-
Killing
addikt
Itt van még egy AMD fan.
Ez sz*r mert drága, és normális asztali gépbe meg felesleges egy ilyen gyenge GPU, amd powa!Napi vicces rovatunkat hallották.
-
duffbeer
őstag
-
Dyno
veterán
Húhúúúúhúúúú végre!!!!! Egypár könnycseppet elhullattam a lista olvasása közben.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ahhoz először írni kellene egy saját fordítót ... másrészt az sem biztos, hogy gyorsabb lenne, hiszen eléggé alap tudású ez a GPU is a Radeonokhoz és a Geforce-okhoz mérten. Szerintem semmilyen lokális vagy globális adatmegosztást nem támogat, gondolom az atomi műveletekkel is hadilábon áll (mondjuk ez kisebb baj, mert ezt sok GPU nem tudja).
-
UnSkilleD
senior tag
lehet már itthon ezeket kapni? kíváncsi lennék forintban itthon mennyi lesz...
-
Oliverda
félisten
Annak az i7-nek nem sok köze van az desktop i7-hez. Ott kezdődik a dolog hogy ez nem is 4 magos csak 2. Aztán fele annyi L3, a memóriavezérlő nincs a CPU lapkában, stb. Marketing i7.
"meg 100dollár alatti használható processzor -.- ez szép, kíváncsi vagyok az AMD mit tud erre lépni"
-
Y0da
csendes tag
Dx10? Akkor egy ilyen procival szerelt gép diszkrét VGA nélkül nem is kaphat Win7 matricát?
-
Quan-Chi
őstag
25Wattos I7 , meg 100dollár alatti használható processzor -.- ez szép, kíváncsi vagyok az AMD mit tud erre lépni
-
v.tom
őstag
Nem a vitába szeretnék beszállni, csak megjegyzem, hogy ez a processzor pont nem azoknak szól, akiknek a 99%-a egy éven belül kicseréli a processzorát. Ez azoknak szól, akik olcsón szeretnének gépet venni, és a teljesítményt nem tartják mérvadónak. A probléma szerintem itt van, ugyanis rossz az ár/érték aránya.
-
gV
őstag
multkor is kerdeztem, de akkor ujra, miert szerepel az Intel is az OpenCL tamogatoi kozott, ha nem tamogatja (majd)? kaparjak le a logojukat, mert igy atbaszas, legalabbis az semmi h ha csak a procijain fog menni, de a gpu-i kozben malmoznak (mert mar most is van ilyen progibol 1 rakas, csak nem OpenCL-re irva)
-
Flashback
addikt
Turbo Boost... valószínűleg csak a név egyezik de a lapim is tud ilyesmit:
http://forums.legitreviews.com/about24573.html#p160359 -
SzlobiG
félisten
Akármit mondanak az amd fanok szerintem nem alkottak hülyeséget intelék csak ugye mint minden új termék drága, de akinek kelleni fog úgy is megveszi...
-
misx
senior tag
Én meg az Intelre szarok egy nagyot.
Szerintem az lesz, hogy az idén felturbózóm még valami erős quaddal a gépet, + 4 giga ram. VGA meg ugye minden belemegy (még akkor is ha csak PCI-E 2.0-át támogatnák). Még + 1,5 évig csak bírja 1440x900-ban.A vicc az, hogy a jelenlegi is bőven elég mindenhez.
-
-
Oliverda
félisten
"Ennek inkább most az a szerepe, hogy nagy tételben teszteljék az új elrendezést."
He?
Az MCM kialakítás már egy több éves kivitelezési megoldás, nem kell ezen tesztelni semmi. Arról nem is beszélve hogy szerintem ez az első és egyben utolsó ilyen kialakítású CPU + IGP páros. Legalábbis x86-os fronton szinte biztosan.
"De legfőképpen az, hogy "nesztek wazze mi már ilyet is tudunk csinálni"."
Hát szerintem aki egy kicsit is jobban átlátja a dolgokat az inkább megmosolyogja ezt a fajta megvalósítást mintsem hogy leesne tőle az álla.
-
Zanik
addikt
-
Ennek inkább most az a szerepe, hogy nagy tételben teszteljék az új elrendezést. De legfőképpen az, hogy "nesztek wazze mi már ilyet is tudunk csinálni".
Most indult el, csodát nem kellene várni még. Időt kell adni, hogy kiforrjon a technológia, de ez lesz a jövő. Következő generáció már sokkal kifinomultabb, és jobb lesz. 2 magos prociknak se az első generációja volt nagy ágyú, inkább csak újdonság, de mára már szinte teljesen kiszorította az egy magosokat.
-
Pepe78
őstag
Hát látom megint kezdődik a szokásos elvakulásos Intel vs AMD téma.
Konkrétan nekem mind1 hogy hívják.
A legjobb ár/érték arányt nézem.
Mostanában szvsz az AMD ilyen szempontból jobb alternatíva. -
Nana, azért nem eszik olyan forrón a kását, lehet, hogy ez még nem olyan nagy dolognak látszik, pedig az. Nagyon sok problémát jelent a tervezők számára, a chipset, és a cpu nagy frekvencián való összekapcsolása. Többek között skin hatás, vezeték késleltetése, föld potenciál húzás mértéke, külső zavarok, áthallások... Azzal, hogy egy sapka alá hozták a chipsetet, és cpu-t, minden eddiginél nagyobb frekvencián kommunikálhatnak, ami ugye nagyobb adatfolyamot jelent, és alacsonyabb késleltetési időt... Továbbá kevesebb réz, eggyel kevesebb hűtés (zajforrás), kisebb alaplap...
-
Oliverda
félisten
Fogadnék egy jaffában hogy az a 0,6-os szorzó sosem fog megvalósulni. Szépen lassan leépítik a Core 2 gyártását. A raktáron lévő procikat majd a jelenlegihez nagyon hasonló áron szépen lassan megveszik azok akik lusták lesznek új gépet építeni, és inkább a sima CPU csere mellett döntenek. Majd amikor már a raktárakban sem lesz Core 2 akkor majd nem hogy lejjebb menne az áruk hanem még emelkedni is fog...szerintem.
hétalvó: Abu az LGA775-ös procikra gondolt szerintem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
CHIPman
nagyúr
Kíváncsi lennék egy AMD AthlonII X4 vs i5 tesztre értelmes feszen, max tuningon HT-val. Lehet, hogy a teljesítmény és hűtés szempontjából jobban megérné ez.
#49: Ha alaplapot is veszel hozzá, olcsóbb.
#40 Oliverda: "Az Intel nagy művész abban hogy a híg kakát is képesek eladni akár van rá igény akár nincs. Ebben profik."
Az AMD csinál nagy baklövést azzal, hogy eladja az X4-eket X2-ként olyan gépekbe, amikben az életben nem lesz bekapcsolva a +2 mag. De sajnos ezt nem lehet szabályozni. -
Oliverda
félisten
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, hogy venni fogja a nép, a tudatos vásárlás manapság luxus.
Látod te sem véletlen vettél Phenom II X3-at. Ezen az áron jelentős teljesítménytöbbletet kínál az Intel megoldásokhoz képest. Én most akarok Quad procit venni, de tegnap számoltam utána, hogy olcsóbb egy Phenom II upgrade, mint venni egy azonos teljesítményű Core 2 Quadot. Várok márciusig aztán ha nem mennek le drasztikusan az Inteles árak, akkor kiszállok ebből a pénznyelőből. -
PH-User
addikt
Ez igen!
-
Löncsi
őstag
Ez érdekes, AMD marketingelte ezt nagyon erősen, erre az Intel semmiből bejelenti a CPU+GPU kombót?
Óriási -
Zso2
őstag
Hagy legyen ez az Intel baja,hogy nem fog fogyni az ára miatt( dehogynem fog)
Nagyon jó procika csinál és szerintem már bővenvisszafogja magát(konkurencia lassabban jön fel) Habár én mégis elvagyok most perpill az x3-asommal is, de lehetne a gépemben E8xxx is most ezt dobta a gép. Nekem amúgy tök mind1 -
Oliverda
félisten
"Proci teljesítménybe megveri a 2magos phenom2-ket.."
Ez mégis szerinted kit érdekel ameddig a Core i5-661 drágább mint az éppen aktuális AMD csúcsmodell a Phenom II X4 965 BE?
A pontos árak amúgy ott vannak a hírben.
#34: És? Egy egységet képez az egész. Arról volt szó hogy mi a bajom ezekkel nem arról hogy csak a CPU részével mi a bajom. Akik nem fogják használni az IGP-t azoknak azért még ott lesz egy fogyasztás növelő egységnek a kupak alatt.
-
ADAM1337
nagyúr
Én nem fogadok semmit ujjongva ez a széria engem pont, hogy hidegen hagy.(Gondolom szar árazása lesz, ez szinte holt biztos.)
Nekem az asztali procik közül mindig a legerősebb, és a még megfizethető kategória kellett.(De ha csak pár programot megnézek, nincs amiben az Phenom2 megverné az i7-et de ez megint más tészta, ki mire használja a gépét..)
Oliverda:
Proci teljesítménybe megveri a 2magos phenom2-ket..
Az igp-k engem soha nem foglalkoztattak, meg távol állok tőlük.
Árban biztos drága lesz.. -
Oliverda
félisten
Hogy mi a bajom? Az hogy egy tákolmány bármiféle említésre méltó innováció nélkül. A fogyasztása alig kevesebb mint a többi alternatíváé, desktop-on ez elhanyagolható differencia. Az IGP része még mindig kissé buta, ezen felül az egész platform drága. Ennyi elég?
A TUP pontokba is szedte:
* Extremely limited GPU performance
* Lots of rendering issues in games due to drivers
* No support for Anti Aliasing
* No noteworthy reduction in power consumption
* No dual-link DVI output
* High price
* No support for DirectX 10.1, 11
* No support for CUDA, PhysX, OpenCL -
Ribi
nagyúr
Ne érts félre, de ennek pont az a kinézete mint a D8xx és D9xx prociknak. Drótoznak mindent össze, szaris lesz.
Megcsinálták, ők az elsők éljen, de ez így még nem frankó.
Proci drága, lap drága, ugyanezt olcsóbb megcsinálni alaplapra integrált vga-val.
Majd ha itt is kihozzák a "c2d"-t (mint anno a D8xx után) akkor mindenki azt fogja mondani, hogy igen, ezaz, ez kell nekem is, de most ez még k e v é s.Amúgy más meg írhatná, hogy jönnek az Intel fanok és minden szart is újjongva fogadnak ...
-
Zso2
őstag
válasz
FRENK1988 #22 üzenetére
te sem gondolod komolyan,hogy itt valaki is pár év múlva olyan alaplapot akar venni boltba ,mint a procija..
1 akik ilyen procikat vesznek,azok 99% mindig lecseréli kb 1 év után
2 aki nem az majd keres ,használtan lapot... mindig is így volt
aki akar az most is vehet pl P4 lapot is... de minek??? -
dokee78
félisten
Jónak tűnek ezek a Clarkdale-ek.
Jó lenne egyet megszerezniCore i5-650
-
Zanik
addikt
Én egyedül notebookoknál látom értelmét az cpu+gpu integrálásnak, hisz asztali gépeknél simán elfér az alaplapon egy igp, így meg lehet a procival együtt hűteni a vga-t. Értem én hogy az Intel szeretné kigolyózni a versenytársait, de mi lesz a következő lépés, ők gyárthatnak majd egyedül (olcsón) alaplapot a saját procijaikhoz?
-
Zso2
őstag
megint az amd-fanok beköszöntek a szokásos szöveggel:
minek ez
szar ezért-azért stb
bezzeg ,ha amd állt volna elő kb ilyennel akkor :
hú nem rosz , jó uton haladnak stb
nevetséges... -
total90
veterán
Nem lettek ezek olyan rosszak
Intel powa
-
Devid_81
félisten
Eh, biztos, hogy jo ez nekunk valamire?
Notebooknal ok. -
nandon
tag
Ezek után kíváncsi vagyok az AMD "első lépés"-ére rendszerintegráció terén.
Az AMD-Fusion nem csak egy közös tokozásról szól, hanem egy CPU-GPU összefésülésről, természetesen egy monolítikus chip alkalmazásával.
Javítsatok ki, ha tévednék! -
Meg lesz még ennek a foglalatmizériának a böjtje.
-
RI/OS
addikt
A 670-es bitang lehet a magas órajel miatt, de csak akkor, ha fel lehet húzni ~5000-re. i7-eket össze vissza vágná annyin
-
kecsetif
aktív tag
Az a baj, hogy azt sem értem ki lenne a célközönség...
Irodai gépbe teljesen felesleges, HTPC egy integrált videós megoldás sokkal olcsóbb és nem foglal több helyet, játékos gépbe meg az abszolút nulla teljesítmény miatt szóba sem jöhet... -
FRENK1988
veterán
Hát valahogy nem ütötte meg nálam a mércét.
De a hordozható számítógépbe talán elfogadható teljesítmény lesz netezésre. 12SP szemben a 4870 800ával -
Ribi
nagyúr
-
MZsoltee
veterán
-
^Clown
addikt
Emelem kalapom! Tényleg beköszöntött egy új korszak.
Az AMD pedig megint futhat az Intel után, és jelen pillanatban csak egyet tehet: árat csökkent. -
pacorro
aktív tag
válasz
shabbarulez #4 üzenetére
Ó, tesztünk nekünk is van
: teszt
-
CsendesMark
aktív tag
Szépen összehozták ezt is
-
shabbarulez
őstag
Itt egy teszt is:
Intel Core i5-661: A 32nm CPU with Integrated Graphics [link]
-
Zeratul
addikt
Érthető hogy az Intelnek miért volt sürgős a keresztlicensz megállapodás az AMDvel amiért még milliárdokat is hajlandó volt fizetni.
-
tzsolesz
nagyúr
Beköszöntött egy új korszak.
Kíváncsi vagyok a teljesítményére.
-
outsiders
aktív tag
Az intel megint odabaszott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az óriáscég megtette az első lépést a rendszerszintű integráció felé.
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Intel procik, pentium, celeron, i3, i5. 2,3,4,6,7,8 gen.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple AirPods Max (2024), Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest