Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
"Ennek inkább most az a szerepe, hogy nagy tételben teszteljék az új elrendezést."
He?
Az MCM kialakítás már egy több éves kivitelezési megoldás, nem kell ezen tesztelni semmi. Arról nem is beszélve hogy szerintem ez az első és egyben utolsó ilyen kialakítású CPU + IGP páros. Legalábbis x86-os fronton szinte biztosan."De legfőképpen az, hogy "nesztek wazze mi már ilyet is tudunk csinálni"."
Hát szerintem aki egy kicsit is jobban átlátja a dolgokat az inkább megmosolyogja ezt a fajta megvalósítást mintsem hogy leesne tőle az álla.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az MCM kialakítás már egy több éves kivitelezési megoldás, nem kell ezen tesztelni semmi. Arról nem is beszélve hogy szerintem ez az első és egyben utolsó ilyen kialakítású CPU + IGP páros. Legalábbis x86-os fronton szinte biztosan.
Hát szerintem aki egy kicsit is jobban átlátja a dolgokat az inkább megmosolyogja ezt a fajta megvalósítást mintsem hogy leesne tőle az álla.