Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
"Ennek inkább most az a szerepe, hogy nagy tételben teszteljék az új elrendezést."
He?
Az MCM kialakítás már egy több éves kivitelezési megoldás, nem kell ezen tesztelni semmi. Arról nem is beszélve hogy szerintem ez az első és egyben utolsó ilyen kialakítású CPU + IGP páros. Legalábbis x86-os fronton szinte biztosan."De legfőképpen az, hogy "nesztek wazze mi már ilyet is tudunk csinálni"."
Hát szerintem aki egy kicsit is jobban átlátja a dolgokat az inkább megmosolyogja ezt a fajta megvalósítást mintsem hogy leesne tőle az álla.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Asztalos klub
- Arc Raiders
- HDMI topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az MCM kialakítás már egy több éves kivitelezési megoldás, nem kell ezen tesztelni semmi. Arról nem is beszélve hogy szerintem ez az első és egyben utolsó ilyen kialakítású CPU + IGP páros. Legalábbis x86-os fronton szinte biztosan.
Hát szerintem aki egy kicsit is jobban átlátja a dolgokat az inkább megmosolyogja ezt a fajta megvalósítást mintsem hogy leesne tőle az álla.