- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizipok8
csendes tag
Bocs elnéztem, 176 dollár a legolcsóbb i5. Így még szánalmasabb. Egyébként nem tudom hol láttad 34k-ért, a legolcsóbb helyeken kb. 48-50k (bruttó) i5 650. Ennyi pénzért kééétmagos!!! Igaza van Abunak 0,6 kellene szorozni az árát. Nem mondtam hogy rossz, csak ennyi pénzért nincs értelme. Majd ha lemegy az ára 25-30k-ra, (i3 20-25k-ra) akkor lesz népprocesszor. Akkor talán benevezek egyre, addig inkább a lányomra költök.
Ptech nem azt mondtam hogy fél év múlva nem lesz értelme, hanem hogy most. A 750 sem érte meg újonnan. Hangsúlyozom MOST a 750 4mag 45k (Ipon), 650 2mag 51k (Ipon). Hát akinek ez megéri annak agyzsugorodása van. És ne jöjjetek az órajelekkel, mert kb. ugyanaddig lehet húzni mind a kettőt, ésszerű körülmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest