Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ahhoz először írni kellene egy saját fordítót ... másrészt az sem biztos, hogy gyorsabb lenne, hiszen eléggé alap tudású ez a GPU is a Radeonokhoz és a Geforce-okhoz mérten. Szerintem semmilyen lokális vagy globális adatmegosztást nem támogat, gondolom az atomi műveletekkel is hadilábon áll (mondjuk ez kisebb baj, mert ezt sok GPU nem tudja).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, hogy venni fogja a nép, a tudatos vásárlás manapság luxus.
Látod te sem véletlen vettél Phenom II X3-at. Ezen az áron jelentős teljesítménytöbbletet kínál az Intel megoldásokhoz képest. Én most akarok Quad procit venni, de tegnap számoltam utána, hogy olcsóbb egy Phenom II upgrade, mint venni egy azonos teljesítményű Core 2 Quadot. Várok márciusig aztán ha nem mennek le drasztikusan az Inteles árak, akkor kiszállok ebből a pénznyelőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest