Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ahhoz először írni kellene egy saját fordítót ... másrészt az sem biztos, hogy gyorsabb lenne, hiszen eléggé alap tudású ez a GPU is a Radeonokhoz és a Geforce-okhoz mérten. Szerintem semmilyen lokális vagy globális adatmegosztást nem támogat, gondolom az atomi műveletekkel is hadilábon áll (mondjuk ez kisebb baj, mert ezt sok GPU nem tudja).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, hogy venni fogja a nép, a tudatos vásárlás manapság luxus.
Látod te sem véletlen vettél Phenom II X3-at. Ezen az áron jelentős teljesítménytöbbletet kínál az Intel megoldásokhoz képest. Én most akarok Quad procit venni, de tegnap számoltam utána, hogy olcsóbb egy Phenom II upgrade, mint venni egy azonos teljesítményű Core 2 Quadot. Várok márciusig aztán ha nem mennek le drasztikusan az Inteles árak, akkor kiszállok ebből a pénznyelőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forrmell.enn
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest