Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacehu

csendes tag

a beépített böngésző nekem halál volt. Az első este ment fel rá a chrome (bár sokan javasolták a FF-t, meg az operát)

Pár felmerült kérdés az elmúlt 2 nap tapasztalatai alapján:
    - Esténként hevesen nyomogatom a settings / system update-et, de csak nem akarja felkínálni az OTA JB-re frissítést (4.0.3 van most). Létezik, hogy a 3g-s tipus miatt? Lehet valamit bűvölni, hogy megjelenjen az OTA update? (kézzel, image-ből nem akarom rábűvészkedni, ha jól tudom, van valami ilyen módszer is)

- First startkor rákérdezett, hogy akkor most mi legyen, wifi, vagy wifi+mobilnet, vagy mi. Erre "előrelátóan" wifi+mobilt kattintottam, de sim-et egyelőre még nem tervezek venni bele 1-2 hónapig (azért kapcsoltam be mégis, hátha tudok kölcsönkérni sim-et kipróbálni). Ellenben settigns / battery alatt nézem, hogy a "cell/mobile standby" eszi az aksit rendesen. Ki lehet kapcsolni ezt átmenetileg? a settings / wireless / more alatt néztem, de nem sokat találtam.

- magyar kiosztársú virtuális bill-nél valahogy át lehet bűvölni a qwertz-t qwerty-re?

- app-okat tabletnél nem lehet átmozgatni SD-re, csak mobiltelefonon? az app tulajdonságoknál a clear mellett nem látok "move to sd" gombot.

Egyébként meg vagyok a géppel elégedve. Netezésre, youtube-ozásra, kanapé-kalózkodásra tökéletes. Aki kitalálta, hogy tableten FPS-eket "kelljen" játszani, az egy idióta volt, de cut the rope, meg fruit ninja az überkirály. tegra zone-ban csalódtam, azt hittem, hogy több programot vágnak az emberhez, de ez legyen az nvidia sara.
    Gépelni néha kényelmetlen, magyar beszédet meg ritkán érti, de remélem, hogy JB-vel ez majd változik. a fent vázolt cell standby mellett az első 2 napban 8-10 órákat simán bírt balanced mode-ban.

Új hozzászólás Aktív témák