Új hozzászólás Aktív témák
-
lacehu
csendes tag
a beépített böngésző nekem halál volt. Az első este ment fel rá a chrome (bár sokan javasolták a FF-t, meg az operát)
Pár felmerült kérdés az elmúlt 2 nap tapasztalatai alapján:
- Esténként hevesen nyomogatom a settings / system update-et, de csak nem akarja felkínálni az OTA JB-re frissítést (4.0.3 van most). Létezik, hogy a 3g-s tipus miatt? Lehet valamit bűvölni, hogy megjelenjen az OTA update? (kézzel, image-ből nem akarom rábűvészkedni, ha jól tudom, van valami ilyen módszer is)- First startkor rákérdezett, hogy akkor most mi legyen, wifi, vagy wifi+mobilnet, vagy mi. Erre "előrelátóan" wifi+mobilt kattintottam, de sim-et egyelőre még nem tervezek venni bele 1-2 hónapig (azért kapcsoltam be mégis, hátha tudok kölcsönkérni sim-et kipróbálni). Ellenben settigns / battery alatt nézem, hogy a "cell/mobile standby" eszi az aksit rendesen. Ki lehet kapcsolni ezt átmenetileg? a settings / wireless / more alatt néztem, de nem sokat találtam.
- magyar kiosztársú virtuális bill-nél valahogy át lehet bűvölni a qwertz-t qwerty-re?
- app-okat tabletnél nem lehet átmozgatni SD-re, csak mobiltelefonon? az app tulajdonságoknál a clear mellett nem látok "move to sd" gombot.
Egyébként meg vagyok a géppel elégedve. Netezésre, youtube-ozásra, kanapé-kalózkodásra tökéletes. Aki kitalálta, hogy tableten FPS-eket "kelljen" játszani, az egy idióta volt, de cut the rope, meg fruit ninja az überkirály. tegra zone-ban csalódtam, azt hittem, hogy több programot vágnak az emberhez, de ez legyen az nvidia sara.
Gépelni néha kényelmetlen, magyar beszédet meg ritkán érti, de remélem, hogy JB-vel ez majd változik. a fent vázolt cell standby mellett az első 2 napban 8-10 órákat simán bírt balanced mode-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest