- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirchy
tag
Bár nekem nem volt előző szériás gépem,de jelenleg egy T100HA (2GB/64GB) kütyü boldog tulajdonosa vagyok. A billentyűzet tényleg bosszantóan gyengusz,bár én alapból erőteljesebben nyomom a gombokat. Ezt leszámítva én nagyon szeretem és remélhetően két évig még ki fog szolgálni. Komoly akadást, lassulást én nem tapasztaltam,sőt pár játék élvezhetően fut rajta.
-
Shirchy
tag
Nekem tölti a mobilom töltőjéről, a kis hordozható akksimról és a pc-m bármely USB portjáról. Egy dolgot azért hozzátennék... USB2-es töltés esetén (1A) nekem volt, hogy használat közben tovább merült,csak lassabban.
Ui: A gyári Asus töltő 5V/9V és 3A-el képes tölteni... Szóval ha dolgoztatod a gépet kell neki a 2A minimum...
-
Shirchy
tag
válasz
bandigyerek #5366 üzenetére
Köszönöm szépen! Ma megpróbálom újratelepíteni.
-
Shirchy
tag
válasz
MaCS_70 #5364 üzenetére
Az Asus honlapján ehhez a típushoz csak win10-es driver van. Kerestem vissza a fórumon,de konkrét telepítés leírást nem találtam. A bios-t már sikerült elindítanom szóval elvileg a telepítés sem lenne gond. A kérdésem az lenne,hogy normál win10 home mehet rá,vagy van valami asus által "mókolt" rendszer kell hozzá?
-
Shirchy
tag
Tiszta telepítésre senki nem vállalkozott még? Mi a menete? Nem tudok alkalmazást telepíteni az áruházból, ami fent van azok sem futnak rendesen.... pl a szöveges részek kifeketetednek.. mintha nem lenne jó a vga driver...
-
Shirchy
tag
válasz
consono #5353 üzenetére
A rendszeren kívüli többi problémámra tudsz esetleg megoldást? Illetve az előző modelleknél hogy lehetett újratelepíteni a rendszert? Mert ugye a rendszer információnál hozza az Asus logót. Szóval ez spéci asus által mahinált rendszer,vagy feltehető egy kopasz win10 64bit-es home kiadás?
-
Shirchy
tag
Sziasztok!
Vettem egy T100HA típusú tabletet...
Négy gondom lenne vele:
1: A touch pad nem működik, mióta frissített a rendszer mindent...
2: Nem tudok egyetlen alkalmazást sem telepíteni az áruházból. (szintén a frissítés óta)
3: Ha lecsatlakoztatom a billentyűzetről a gépet,nem mindig van virtuális billentyűzetem bejelentkezéskor
4: A touch pad bal "egér" gombja random beragad/beszorul mintha folyton nyomnám/ fizikailag sem jön mindig fel a gomb...Ezekre tudtok valami megoldást ajánlani?
Illetve a teljesen tiszta telepítésnek mi a pontos menete? Kell valami spéci win10 vagy bármelyik jó ami 64bi-es?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 8.1 érkezését az ASUS sem hagyhatta szó, vagyis új termék nélkül.
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- HP Elitebook 840 G7 14" FHD Core i7 10610U 32GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest