Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
emerzee #3726 üzenetére
Meg lehet osztani csak akkor a teló olyan gyorsan lemerül mint állat, és ha már valaminek merülnie kell akkor az nehogymár a telóm legyen és ne tudjak majd telefonálni...
És még az is zavar hogy ha ma már szinte minden új telóban benne van ez a funkció akkor egy ilyen nagy kijelzős kütyübe is benne kéne lennie szerintem,..
Pedig jó lett volna, tetszik a kijelző, a sebesség..
Ez az aktív hub dolog hogy működik? Lehet táplálni árammal egy egyszerű usb-s töltőről valahogy? Milyen kábelek kellenek hozzá? Nem szeretnék kábeleket vagdosni ezért olyan megoldást szeretnék ami megvásárolható. -
canniball
nagyúr
válasz
emerzee #3726 üzenetére
"Egyébként akinek ilyen tabja van, annak nagy valószínűséggel androidos a telefonja is, ami képes megosztani a netet..."
De legtöbbünknek gondolom korlátos a mobilnet, amiből nem mindegy mennyi pörög, ezt telefonon még kordában lehet tartani, viszont továbbosztva már nem igazán. Nem kötekedésképp írom, én csak itthon használom a tabot így nekem nem különösebben hiányzik az otg, de azt is meg tudom érteni aki szerint ez manapság alap; pláne annak fényében hogy az előd tudja. -
rb26dett
aktív tag
válasz
emerzee #3488 üzenetére
Hát igen... amúgy 99%-ba csak a tabletbe volt benne, arra is wifin keresztül töltöttem az adatot, szóval biztos hogy nem én szúrtam el valamivel a kártyát... no mindegy túl van tárgyalva, muszáj leszek kicseréltetni... jaja manapság már a kenyérpirítónak is van mircoSd foglalata, biztos találok neki helyet
-
rb26dett
aktív tag
válasz
emerzee #3479 üzenetére
Kipróbáltam az összes létező dolgot, egyik sem vált be, úgy néz ki meghalt a memókártya, egyáltalán létezik microsd-nél ilyen hogy írásvédetté tétel? Mert Sd-nél van ugye a kis pöcök ami ahogy észleltem csak fizikailag a memóriakártya foglalatban érzékeli hogy na oda van tolva úgyhogy nem írunk rá, mint anno a vhs kazettánál a kis pöcök az elején ha ki volt törve akkor nem lehetett rá másolni... ami pech hogy kb 2 hónapos a kártya...
-
Levente75
aktív tag
válasz
emerzee #3290 üzenetére
Ez a memória takarítás hol található illetve mire is való pontosan? Leírnád, ha nem gond?
Engem olyan érdekelne, hogy a sok registry meg mindenféle sallangot azt hogyan lehet letörölni. Gondolom youtube nézegetés cseverészés, chatelés,web nézegetés után is hagy maga után lomokat. Azokat hol és hogyan kell törölni?
-
Dazsar
aktív tag
válasz
emerzee #3272 üzenetére
az a baj hogy így külső szemmel nehéz... :/ írtam neki hogy mivel Pécsre jár ugorjon majd be és meg mutatom hogy kell.... így ha bármi ilyen van tudd ő is segíteni másnak meg hát onnantól bohockodhat a tabal...
mert nekem most így hirtelen nem rémlik hogy elég ha csak rá köti a tabot a gépre és ennyi vagy valamit nyomni kell? mert ha simán rá rakja akkor el kezd tölteni...
-
Dazsar
aktív tag
-
Monochrome
csendes tag
válasz
emerzee #3088 üzenetére
A témakörben ajánlom a köv. blogot:
http://eladokkonyve.blog.hu/2013/04/04/vasarlotipusok_a_leepult
Én nem értek hozzá" -mondják, én meg azt mondom, hogy nem is kell érteni hozzá, csak annak, aki megtervezte meg beprogramozta ezeket a készülékeket, a felhasználónak nem értenie kell hozzá, hanem használni, és a használati tárgyakat meg direkt úgy tervezik, hogy a kezelése ne haladja meg egy átlagember képességeit. És erre nem kifogás, hogy valaki öreg. Mikor ezek a szerkezetek kijöttek, keresőképes koruk teljében voltak, hol a picsában voltak akkor? Úgy csinálnak, mintha 40 éve egy pincében élnének, ahol most hirtelen elfogyott a babkonzerv és feljöttek a felszínre pótlásért, azt' rácsodálkoznak, hogy mobiltelefon, CD játszó, meg ember a Holdon? Nehogymár!
:-)
-
disy68
aktív tag
válasz
emerzee #2902 üzenetére
Én mostanság a Tiny Death Star-ral játszok. Építgetős "8bites" könnyed időtöltés, némi humorral.
-
qwertly
addikt
válasz
emerzee #2890 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,most kipróbáltam a Samsung Galaxy S Advance töltőjét evvel mint ha megindult volna a töltés.Majd kipróbálom a telefont a tab töltőjével és akkor kiderül a hiba valószínűleg.Ezért is nem akartam még rootolni mer ha gond lenne azért vonnák meg a garit,pedig valószínűleg semmi köze nem lenne a hibához. -
Libretom
aktív tag
válasz
emerzee #2883 üzenetére
Az Asus Shop árai elfogadhatóak, de a futár költsége 1900 forint. (Így lesz a Transcover 12000 forint) Vélhetően az a helyzet, hogy az ilyen garanciális küldéseket hozzácsapják egyéb cuccok küldéséhez, másrészt pénzt nem szívesen fizetnek vissza. Csak akkor meg nem értem, hogy miért biztosítanak (elvileg) választási lehetőséget.
-
Libretom
aktív tag
válasz
emerzee #2880 üzenetére
Az teljesen rendben van. Minden magyar ékezetes betű rajta van a klaviatúrán, ezt rögtön ellenőriztem, amikor átvettem. Ha eleve nem lennének rajta, akkor végképp nem volna értelme annak, amit a cetlin írtak.
Szóval ami a lényeg: Neked minden működik magyarul. Akkor megnyugodtam, holnap párosítok. -
Libretom
aktív tag
válasz
emerzee #2865 üzenetére
A honlapodon olvastam a Genius LuxePad 9100 Bluetooth billentyűzetről írt praktikus és részletes ismertetődet. Ma meg is vettem egy ilyen klaviatúrát, melyhez mellékeltek egy cetlit, amin ez olvasható: "Az Android rendszer kizárólag angol nyelvű billentyűzetkiosztást támogat."
Egyébként a boltban (E.D.) is kifejezetten mondtam, hogy Asus Memo Padhoz kell, és magyar ékezetes betűkkel akarom használni. Mondták, hogy jó hozzá. Egyelőre nem álltam neki a párosításhoz.... Biztos nincs félreértés ugye: a magyar ékezetes betűk is jól megjelennek a LuxePad-dal?
-
ispi
tag
válasz
emerzee #2819 üzenetére
"Gondolom, ez azt jelenti, hogy megvettek egy pakkot drágábban, és nem akarják elbukni a zs-t..."
Igen, ez a legvalószínűbb. Úgy látszik, erősen építenek azokra a vásárlókra, akik nem olvasnak adatlapot, vagy nem értik, ami oda van írva. Mint amikor itt is írta valaki, hogy a HD7 és a Samsung Tab között vacillál, de a Samsung felé hajlik, mert az Samsung. Na, Ők fogják megvenni a drágábbat, mert az mégiscsak drágább, biztos más és jobb is (Euronics közben vigyorog és kezet dörzsöl).
-
Libretom
aktív tag
válasz
emerzee #2671 üzenetére
Pont ez kell nekem! Éppen ma voltam kénytelen egy videó közben bosszúsan megállapítani, hogy tökéletes tükörként funkcionál a kijelzőm.
Ha nem titok honnan szerzed be? Már csak azért, mert gondolom nem mindegy, hogy milyen gyártmányú !? Egyébként egy fólia meddig bírja? -
picimisi
újonc
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Ezért keresek valakit/kiket, akik azt mondják, hogy "én próbáltam, és megy"
Én próbáltam, és igen megy!
Hawk67 (köszönet Neki) leírása alapján 'készítettem' egy összeállítást.
Egy gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét.Megtettem a leírás szerint, most még (egyelőre) forrasztatlanul, szigeteletlenül teszteltem.
Láss(ak) csodát! Megy az egér is, billentyűzet is teljes funkcionalitással.
Pendrájvot próbáltam, azt nem hajlandó kezelni, talán(?) azért, mert nincs root-olva a tabletem.
Egyelőre nem is tervezem (garancia vesztés?), mert tartalmat tudok másolni memória kártyára, azonban ismerős, vagy ismeretlen pendrávját még az asztali gépemen sem nagyon szeretek használni, így ez nekem nem opció. -
Hawk67
csendes tag
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Én próbáltam és megy
Már régebben írtam Neked, hogy vettem egy külsőtápos USBHUB-ot és azzal működik a billentyűzet, az egér, még egy kontrollert is próbáltam az is működik. Sajnos a pendrive-ot nem látja, pedig többet is próbáltam. Valószínűleg, ha root-olnám a tabot, akkor ez is működne.
Ezután szétvágtam két usb hosszabbítót és készítettem belőle egy otg kábelt, amit tápra is lehetett dugni, de nem működött a HUB nélkül.
Csak foglalkoztatott a dolog, ezért a gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét. És láss csodát, működik a dolog.Próbáltam a tab töltőjével, a PC usb kivezetésével, sőt a kocsi szivargyujtójával is, és minddel működik.
A következő lépés az, hogy venni kellene egy külső akkumulátort, hogy azzal működik-e. Így már nem lenne helyhezkötött.Ha még ezek után sem hiszed el, akkor össsze kellene jönnünk valahogy (esetleg skype-on, bár nem nagyon használtam még) és megmutatom neked
-
Levente75
aktív tag
válasz
emerzee #2481 üzenetére
Kedves Fiatalember!
Ne mond, hogy ugyanilyet vettél, mert az megkarcolta, ezt meg gyorsan meg is néztem hogy tudnám megkarcolni a fóliázatlan képernyőm.....sehogy. Max annyi a közös akkor a két termékben, hogy kapacitív
Amúgy nálam nem az ár dominált, én 4 eft-ért is megvettem volna, mert nekem szükségem volt rá 2 nap után. Azt még nem értem , hogy a 10eFt-s toll mivel tud többet de majd utána járok
-
goranje
tag
válasz
emerzee #2394 üzenetére
Bocs. Belátom vétkemet.
Igazából eszméletlen régen használom az Explorelt, az AIrDroid-ot csak kíváncsiságból
raktam fel, de nem győzött meg.Azt meg sem néztem hogy jó az APK mentésre.
Amit írtam csak arra akartam rávilágítani hogy viszonylag egyszerűen lehet a jól működő progikról mentést
csinálni. -
Kicsirics77
veterán
-
emerzee
aktív tag
válasz
emerzee #2380 üzenetére
Végy egy androidos eszközt, amin elfut a program. Telepítsd fel rá az app backup and restore-t. Mentsd le a programot. A kapott apk-t küld át bluetooth-on a tabletre. Telepítsd. Használd.
Hibalehetőségek: Az eredeti androidos eszköz vírusos vagy a fogadó eszköz ténylegesen nem alkalmas a program futtatására.Az otp smartbankot nem regisztráltam be magamnak, így nem tudom, hogy funkcionálisan működni fog e? (Gyanítom, hogy azért lett inkompatibilis a tablettel, mivel az nem tud ellenőrző sms-t fogadni, és ez fontos kényelmi funkciója a programnak) Feltelepülni mindenesetre feltelepült, és elindult...
-
Apooca
tag
válasz
emerzee #2367 üzenetére
Személyes átvétel - készpénzes fizetés (cím: 1171 Budapest, Nyomdász u. 59.) A személyes átvétel várható időpontját a 06/70-6-605040 telefonszámon kérjük az átvétel előtt minimum 1 órával jelezze.
Az hogy az ebay-hez képest drága, azzal nem vitatkozom. 1700 ft körül találtam legolcsóbban, és február 20-at garantálnak az ingyenes szállítással. Az viszont nem 2 hét... -
rb26dett
aktív tag
válasz
emerzee #2298 üzenetére
Köszi, és ez nem fogja jobban meríteni vagy ilyesmi? Tehát ez nem egy olyan dolog, hogy rátelepül az előzőre, hanem valóban cserélődik?! Bocs a hülye megfogalmazásért, szóval a jelenlegi gyárival biztos valami nem kóser, ha telepítek egy másik launchert, akkor az előző nem fog betöltődni?
-
manu75
aktív tag
válasz
emerzee #2124 üzenetére
Köszi sikerült feltennem a kódot is elfogadta, játék telepítésekor írta is, hogy ellenőrzi. Némileg megnyugtató, bár van fönt rajta olyan játék, amire az eset azt írta, telefonszámokat továbbít, meg gps koordinátákat merre vagyok, de felőlem azokat leshetik.
Lenne még kérdésem mindenki mást ír, mond még a kézikönyvben is azt írták egyik sorba használat előtt töltse 8 órát a másik mondatban, meg ha fel van töltődve ne maradjon töltőn. Használat közben ha töltőn van a táblagép, de már nem töltődik, és így van tovább használatban az befolyásolja később az akkumulátor "élettartamát", hogy töltés nélkül esetleg csökken majd a teljesítménye kevesebb ideig bírja? Ugyebár suliszünet van és hát simán lemerítik a gyerkőcök délutánra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest