- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa159sw
tag
Tegnap óta dobálja a wifi jelet a tablet.Gyári böngészőt használok és mikor megnyitok egy oldalt elveszíti a jelet,majd rögtön újrakapcsolódik :-( Nem csak weboldalon csinálja, pl. Aldi alkalmazásnál is. Mi lehet vele? Egy rendszer visszaállítás segíthet? Volt valakinek ilyen jellegű hibája?
-
alfa159sw
tag
A bemutató videoban ami a tableten van gyárilag, meg tudná valaki adni a játék nevét? Ki szeretném próbálni.
-
alfa159sw
tag
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani ami a tabletet éjjelre kikapcsolja, reggelre vagy amire beállítom bekapcsolja. Rootolni egyenlőre nem szeretném.
-
alfa159sw
tag
Ebből a boltból rendelt már valaki tokot? (Nekem nem valami szimpatikus a webáruház.) asus transcover
-
alfa159sw
tag
Asus shop-ban-ban van, szerintem elég drága 12ezerért...
-
alfa159sw
tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Én nem használtam semmilyen tisztítószert, a fólia mellé volt csomagolva egy törlőkendő és azzal töröltem le. Bankkártyával simítottam ahogy engedtem rá a fóliát a kijelzőre.
-
alfa159sw
tag
A fájlkezelőből hogyan tudok egy mappát kirakni a kezdőképernyőre?
-
alfa159sw
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Nemrég vettem én is. Van egy problémám vele amit csak 2 napja vettem észre,ha a szabadban vagy fény felé tartva nézegetem a tökéletesen tisztára törölt képernyőt alvó módban,tehát teljesen fekete képet akkor foltok, cseppnyomok és egyéb alakzatokat látok, olyan mintha belülről nem lenne letörölve a kijelző

Mi a véleményetek visszavigyem? Kicserélik ez miatt? Másnak volt van ilyen jellegű hibája? -
alfa159sw
tag
Képernyő feloldáskor néha előugrik egy plusz "menü" Asus, Munka stb profilokkal. Véletlenül át is mentem az egyikbe és alig tudtam visszaállítani.

Kérdés az ,hogy képernyő feloldás után mit,hogyan,merre kell nyomogatni,hogy bármikor elő tudjam hozni ezt a funkciót, ne csak véletlenszerűen?
-
alfa159sw
tag
Érdemes vírusirtót telepíteni a tabra? pl:avast free mobile security a beérkező e-maileket átvizsgálja?
-
alfa159sw
tag
A micro usb-s tok,billentyűzet működne? Vagy csak bluetooth billentyűzettel?

-
alfa159sw
tag
Sziasztok! Hol tudok Magyarországon kijelzővédő fóliát vásárolni ami pont erre a tabra készült (asus memo pad hd 7 me173x) ? Esetleg aki tud rendelni ebay-ről attól vásárolnék. (pm-be üzenjen).
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meglepődtem mikor elkezdte dobálni a tablet a wifit, egyből szervízre gondoltam. 3 hónapja használom ilyen csak most fordult elő.
)
Milyet rendeltél helyette?
,