- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
picimisi
újonc
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Ezért keresek valakit/kiket, akik azt mondják, hogy "én próbáltam, és megy"
Én próbáltam, és igen megy!
Hawk67 (köszönet Neki) leírása alapján 'készítettem' egy összeállítást.
Egy gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét.Megtettem a leírás szerint, most még (egyelőre) forrasztatlanul, szigeteletlenül teszteltem.
Láss(ak) csodát! Megy az egér is, billentyűzet is teljes funkcionalitással.
Pendrájvot próbáltam, azt nem hajlandó kezelni, talán(?) azért, mert nincs root-olva a tabletem.
Egyelőre nem is tervezem (garancia vesztés?), mert tartalmat tudok másolni memória kártyára, azonban ismerős, vagy ismeretlen pendrávját még az asztali gépemen sem nagyon szeretek használni, így ez nekem nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest