Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
picimisi
újonc
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Ezért keresek valakit/kiket, akik azt mondják, hogy "én próbáltam, és megy"
Én próbáltam, és igen megy!
Hawk67 (köszönet Neki) leírása alapján 'készítettem' egy összeállítást.
Egy gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét.Megtettem a leírás szerint, most még (egyelőre) forrasztatlanul, szigeteletlenül teszteltem.
Láss(ak) csodát! Megy az egér is, billentyűzet is teljes funkcionalitással.
Pendrájvot próbáltam, azt nem hajlandó kezelni, talán(?) azért, mert nincs root-olva a tabletem.
Egyelőre nem is tervezem (garancia vesztés?), mert tartalmat tudok másolni memória kártyára, azonban ismerős, vagy ismeretlen pendrávját még az asztali gépemen sem nagyon szeretek használni, így ez nekem nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Cyberpunk 2077
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest