- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Léghűtés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
Pelenka: én használom...... már csak az miatt is mert van egy olyan: hogy ha ki kapcsolom a képernyőt ki lövi az appokat.... mióta fent van alig merül a tabom....
érdemes használni.... viszont abba igaza van a kollégának hogy te magad ne lődd ki mert értelmetlen meg felesleged is mert újból indul az a bizonyos app.... én akkor szoktam ki lőni ha éppen játszom.. plusz még a game boostert is be lövöm.. így tuti h memóriába tudom tartani a gamet
-
Dazsar
aktív tag
válasz
emerzee #3272 üzenetére
az a baj hogy így külső szemmel nehéz... :/ írtam neki hogy mivel Pécsre jár ugorjon majd be és meg mutatom hogy kell.... így ha bármi ilyen van tudd ő is segíteni másnak meg hát onnantól bohockodhat a tabal...
mert nekem most így hirtelen nem rémlik hogy elég ha csak rá köti a tabot a gépre és ennyi vagy valamit nyomni kell? mert ha simán rá rakja akkor el kezd tölteni...
-
Dazsar
aktív tag
Valaki tudna küldeni nekem egy Backup system file-t? enyémet nem tudom le menteni mert tele van jó sok ló pikulával fontos lenne! köszönöm
-
Dazsar
aktív tag
-
Dazsar
aktív tag
senki nem akkar írni az asusnak hogy várható e a 4.3?
-
-
Dazsar
aktív tag
Lenovora ki jött a 4.3.... o. o és ugyan olyan Soc van benne mint ebbe a gépbe...... reménykedem h az Asus se hagyja ezt ennyibe és be bizonyítja h ő is tudd ilyent
-
Dazsar
aktív tag
Order and Chaos!
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Atryn0127 #2829 üzenetére
Szia Péter!
Ez miatt ne aggódj meg tarthatód a géped...annyira le merült az aksi hogy kellet neki egy kis idő..... szerintem ez egy ilyen biztonság vagy nem tudom.... s2 nél is van ilyen.... de ez már nálam is előfordult... én is meg ilyedtem de ne aggódj ilyenkor rá rakod egy fél órát és működni fog.... de arra figyelj hogy nem tesz neki jót ha mindig lemerül.... persze hosszú távon.....
-
Dazsar
aktív tag
szerintetek lesz 4.3 vagy 4.4 erre a tabra?
-
Dazsar
aktív tag
Valaki használta már az usb internet meg osztást? próbáltam de nekem sehogy sem sikerül.. vagy esik le hogy most mit hogy.
-
Dazsar
aktív tag
milyen a Go launcher? nem eszik sok ramot?
Nekem nincs semmi bajom a gyárival
De viszont nálam is elő fordul a wifi be ragadás felirat -
Dazsar
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2791 üzenetére
peddig tényleg van benne
-
Dazsar
aktív tag
-
Dazsar
aktív tag
válasz
tillseemann #2772 üzenetére
ki írja hogy túl melegedet az aksi? o. o wtf?
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2694 üzenetére
furi..... nekem nem fagy ki meg semmi o. o
Én azon csodálkozom hogy ez a tab még nem idult újra 1x se..... rendesen idegesít xD persze volt olyan hogy újra indítottam mert úgy gondoltam nem árt.... -
Dazsar
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2687 üzenetére
róka
-
Dazsar
aktív tag
"Antireflex" hm... ilyen van gyárilag a sony xp-n..
nagyon jó fólia
-
Dazsar
aktív tag
ki jött az Aosp rom a tabra de még csak beta.....
-
Dazsar
aktív tag
miért ennyire menő ez az ebay?
-
Dazsar
aktív tag
mire jó a media Frame?
-
Dazsar
aktív tag
válasz
gergom91 #2514 üzenetére
ilyen nekem is volt..... le húztam a töltöről és máris 99% ra eset le..... aztán utána néztem: egész nap ment a gps úgy hogy ki volt kapcsolva minden olyan ami Használhata volna.... lol mondom érdekes..... szerintem néz utána hátha be van akkadva egy app és folyamatosan húzza a procit... elsőnek indíts újra..... rakd fel töltöre és várd meg ami fel tölti..... na és onnantól kezd kutakodni
-
Dazsar
aktív tag
2014- ben tiéd az első hozzá szólás.... enyém a második
-
Dazsar
aktív tag
válasz
antikomcsi #2049 üzenetére
mc4 mp is megy ernergia takarékos modban
-
Dazsar
aktív tag
nekem fehér van és nem szép látvány......
-
Dazsar
aktív tag
http://m.shopmania.hu/alkatreszek-notebook-alkatreszek/p-delock-atalakito-mhl-male-to-hdmi-female-usb-micro-b-female-65314-61434371
Egy próbát meg érne
-
Dazsar
aktív tag
Készül az Aosp erre a tabra de nem vágom hogy ez az aosp miért ekkora egy vagány cucc? mint a többi rom?
Hát.... OTG....... ha simán rá kötöd akkor nincs de ha külső energia forrást csinálsz neki akkor van! "jól meg mondtam! a lényeget érted!"
-
Dazsar
aktív tag
Aosp jelentése?
-
Dazsar
aktív tag
Hát.... engem ez a full screen nem gyözött meg nagyon :|
-
Dazsar
aktív tag
válasz
youngboy #1685 üzenetére
Igen. viszont ha meg jön ki új frissítés akkor meg cummó van, mert rakhatóm vissza a gyárit megint. múltkor is így jártam. meg vettem a tabot, root, tisztítás azt lám rá 2 napra egy új frissítés jött ki.... és el sírta magát mert kelletek neki az asus programok ....
Nagyon nem tudom eldönteni hogy akkor mi mi legyen Asus Stock rom vagy Dragon féle rom.... -.-'''...............
-
Dazsar
aktív tag
válasz
forzamo #1679 üzenetére
Igen ezzel én is igy vagyok lassan be kell látnom. mindig akad egy ici pici hiba az ilyen fözött romokba én sokszor nem tudtam eldönteni hogy melyiket tegyem fel mert mindegyiknek meg van a maga-maga jó tullajdonsága.. nekkem csak egy gondom van a legtöbb gyári romal.. miért van tele szemétel? Asusnál is miért van 2 galéria? szerintem "legalábbis én" csak egyet használnék. nem látom értelmét a ketönek.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1668 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
(build számra gondolok) az is a legfrisebb ?
-
Dazsar
aktív tag
Nexus 7 2012 – az Android 4.4 frissítés megérkezett.... lehet hogy hamarosan mi jövünk?
-
Dazsar
aktív tag
Na kész vagyok! (Sikerült) 3 órát szenvedtem mire rá jöttem hogy rém egyszerű vissza rakni a stock romot!
1. Nyisd meg a Flasher mappát
2. Nyisd meg a "Flash_tool.exe-t"
3. Kattints "Scatter-loading"-ra
4. Majd nyisd meg "MT6589_Android_scatter_emmc.txt"<------ Ez"signed_bin" mappában találod
majd kattints "Download"-ra
5. Most csatlakoztasd a Tabletett Gépedhez(Kikapcsolt állapotban), és várd meg amíg fleseli
Miután végzet látni fogsz egy zöld karikát. (Ilyenkor tudod azt hogy valamit jól csinálsz!)
6. Húzd ki a kábelt (De ha feszült vagy mert aggódsz tépd ki) Tabletből vagy a Gépedből
7. Kezd előröl a 3. pontól, DE MOST NE A "SIGNED_BIN"-ben lévő text-re menj hanem ami a mappában van elvele!
7.Majd ezután megint Download.
8.Kész! ^^UI: Ha olyan problémát ír ki mint nekem.... amit linkeltem, olyankor mindent az elejétől kell kezdeni!
gyengébbek kedvéjért : Felül a Window menüpontra rákattintasz, és Write Memory. A Help alatt megfog jelenni egy Write Memory fül, arra rákattintasz
7.1 Open RAW Data
7.2 Kiválasztod a ME173X_WW_user_4.2.4.06716_20130918/signed_bin mappában lévő sro-default-lock-sign fájlt.
7.3 Memory Settings-et átállítod EMMC-re
7.4 Rákattintasz a Write Memory-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest