- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- RAM topik
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
Az a másik két topik most sem működik igazából, mit kell összevonni?
Más készülékeknél is létrejönnek topikok a hírek miatt, de azok nem aktívak pár hétnél tovább.
Példa jól szerkesztett első hozzászólásra: (Hátha segít, de meg lehet nézni a többi telefon/tablet topikjait is..)
link
És használjatok föl, már megírt anyagokat! Gyorsabban végeztek.Azért ezt linkeltem, mert erről tudom, hogy jó, Defy+ tulajként...
Hajrá!
-
emerzee
aktív tag
Többen is írták, és megerősíthetem: A készülék fizikailag nincs felkészítve a külső táp nélküli otg-re.
Próbáltam simán otg kábelre dugni a pendrive-jaimat, billentyűzetet, egeret nem működtek. A külső tápos hubom valamiért nem működik együtt a hd7-el, így még csak félmegoldásnál vagyok. (az ot-995-ömmel működik gyönyörűen...) Ha lesz időm, és kedvem, összedobok egy külsőtápos kábelt (vagy megkeresem, mert azthiszem, már csináltam egyet). Ha nem lesz időm és kedvem, akkor valszeg veszek egyet a hétvégén.
Majd regélek...
Ui.: Nem az otg miatt rootoltam a készüléket... -
emerzee
aktív tag
-Se rootolva, se nélküle nem fog menni külső táp nélkül az otg. A hardware nincs felkészítve, az usb csati nem ad ki áramot.
-Elvileg vissza lehet állítani, én még nem próbáltam, de valaki írta hajdanán, hogy rendszerfrissítés előtt unrootolta a készüléket
-421
Nézd át a kábeled, lehet nem jó?No ez az otg dolog felkeltette az érdeklődésem, mindjárt be is üzemelem a hubom...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab 7 Essential
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest