- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk67
csendes tag
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Én próbáltam és megy
Már régebben írtam Neked, hogy vettem egy külsőtápos USBHUB-ot és azzal működik a billentyűzet, az egér, még egy kontrollert is próbáltam az is működik. Sajnos a pendrive-ot nem látja, pedig többet is próbáltam. Valószínűleg, ha root-olnám a tabot, akkor ez is működne.
Ezután szétvágtam két usb hosszabbítót és készítettem belőle egy otg kábelt, amit tápra is lehetett dugni, de nem működött a HUB nélkül.
Csak foglalkoztatott a dolog, ezért a gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét. És láss csodát, működik a dolog.Próbáltam a tab töltőjével, a PC usb kivezetésével, sőt a kocsi szivargyujtójával is, és minddel működik.
A következő lépés az, hogy venni kellene egy külső akkumulátort, hogy azzal működik-e. Így már nem lenne helyhezkötött.Ha még ezek után sem hiszed el, akkor össsze kellene jönnünk valahogy (esetleg skype-on, bár nem nagyon használtam még) és megmutatom neked
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest