- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
-
emerzee
aktív tag
válasz
Libretom #2662 üzenetére
Nekem matt fóliám van. Baromi jó! Nem veszít a fényerejéből, és a képernyőt sem mossa el élvezhetetlenné. Viszont nagyon szupi, hogy a fény nem tükröződik rajta. Ha pl., filmet nézek, akkor nem kell tekergetnem a tabletet, hogy a filmet lássam a képernyőn, és ne magam... Én nem is fogok soha többé clear fóliát venni... De ez az én meglátásom.
-
umfrider
senior tag
válasz
Libretom #2654 üzenetére
Én fényeset használok. Nagyon jó lenne mondjuk a matt, de sajnos úgy veszít a kijelző az élességéből és a fényerőből is egy cseppet, viszont lehet, hogy megéri, hogy ne tükörként funkcionáljon a tablet. ( köv fóliám tuti matt lesz )
Bankkártyával érdemes "rákapirgálni", előtte természetesen alkoholos üvegtisztítóval letakarítani, majd mikroszálas kendővel áttörölni ( ezt utóbbit 99%-ban adják a fóliákhoz ). Ne legyen a kijelző felületén se porszem, se egyéb, mert ott nem lesz 100%-os az illeszkedés.
Egyik haverom úgy tette fel, hogy közben maxra bekapcsolt maga mellé egy ventillátort, hogy keringesse a kis porszemeket a levegőben, ne tudjanak megülni a kijelzőn
Nem biztos, hogy hülyeség, mert mindig van 1-2 kis szemecske, ami megtelepszik az akció közben. -
Batman007
tag
válasz
Libretom #2155 üzenetére
Igen, még enélkül a funkció nélkül is megérte(már megrendeltem, majd január második felében jön meg), nagyon tetszetős a kialakítása.
Azért remélem hátha
.. majd megírom ha tudja. Később lehet, hogy benevezek egy asus tokra, de most erre tellett, és minél hamarabb akarok rá valamit, mert a hátulja könnyen karcolódik illetve a szélek kicsit vágják a kezemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest