- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ispi
tag
válasz
emerzee #2819 üzenetére
"Gondolom, ez azt jelenti, hogy megvettek egy pakkot drágábban, és nem akarják elbukni a zs-t..."
Igen, ez a legvalószínűbb. Úgy látszik, erősen építenek azokra a vásárlókra, akik nem olvasnak adatlapot, vagy nem értik, ami oda van írva. Mint amikor itt is írta valaki, hogy a HD7 és a Samsung Tab között vacillál, de a Samsung felé hajlik, mert az Samsung. Na, Ők fogják megvenni a drágábbat, mert az mégiscsak drágább, biztos más és jobb is (Euronics közben vigyorog és kezet dörzsöl).
-
ispi
tag
Üdv!
Nézegetem ezt a gépet és egyre jobban tetszik, át is olvastam a fórumot róla és találtam ma valami érdekeset. Valaki írta, hogy az Asus szerint a különböző típuskódok ugyanazt a gépet takarják, csak más "pakk"-ból származnak. Itt viszont érdekes módon 10 E. Ft a különbözet a kétféle, állítólag ugyanolyan gép között.
1: [link]
2: [link]
Mondjuk a fehér meg egy harmadik áron van, gondolom inkább az cég nem állt a helyzet magaslatán, de azért érdekes. Máshol is találkoztam azzal, hogy külön volt véve a két típuskódú, kék gép, árban viszont már csak 1-2 ezer volt a differencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Napelem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest