- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- RAM topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
densoft #3090 üzenetére
Ahogy én tapasztaltam egyesekenél, a pdf az nem feltétlenül egy jól ismert állatfajta, még annak se, aki amúgy használja is naponta. Annyi megvan, hogy duplán ráklikkel és megnyílik ("az adobé igaz ?").
Az Asus-nak nincs saját pdf olvasója, az egyebeket nem rakja rá alapból, így a használati utasításhoz, mielőtt elolvashatnánk kellene egy google fiók, azt be kell állítani, majd a play-en találni egy pdf olvasót, ami annyiból állna, hogy bepötyögi a keresőbe az illető, hogy pdf, de ez sokaknál az "ááá én ehhez nem értek.." felszólalást váltja ki. Más kontextusban ezzel már találkoztam
.
Tehát nem lehet az embereket eléggé alábecsülni
, de, vagy inkább pont ezért, meg lehetne természetesen oldani, hogy egy kis ikont kiraknak a kezdőoldalra, ami akár egy helyi html fájlra mutat, ami tartalmazza a használati utasítást.
-----
(#3089) Monochrome
nagyon találó a leírás
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest