- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillseemann
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #2788 üzenetére
Van benne wipe data/factory reset funkció...
-
tillseemann
csendes tag
Na. Akkor most az a helyzet, hogy teljesen random módon kiírja, hogy túlmelegedett az akksi és utána restart, aztán jól beragad a bootba és csak újraindulgat. Valakinek hasonló?
Rendesen frissített, nem piszkált, tokban tartott, munkahelyen főleg filmezésre használt készülékről van szó. Na jó az utóbbi időben kicsit ráfüggtem a fifa14re, de nehogymár... Igazából valamikor azután kezdte el. Na ha sikerül újra bekapcsolnom - ilyenkor ki-bekapcs után is beragad a bootba - megpróbálom leszedni.Pandát futtatam, cachet töröltem, felesleges progikat töröltem. Úgy is hozza a hibát, ha kitámasztva van.
Hogy én mér nem a Huffnáger Lumia 1520hoz mentem feleségül....
-
tillseemann
csendes tag
-
tillseemann
csendes tag
Nekem elkezdett a launcher vacakolni... Mondjuk elég sok mindent telepítettem és volt néhány reset is a real racing 3 miatt. Lehet hogy tolok egy visszaállítást. Van az Asusnak valami kezelő programja? Én elsőre csak a drivereket találtam.
-
tillseemann
csendes tag
válasz
dongokiller #313 üzenetére
Iron Man 3, Fast to furious, Agent Dash, Danger Dash, Vector, Gravity Project, Dead trigger, Burger, Bridge, Into the dead
Viszont a Real Racing 3 valamiert kifagy. Letoltom, inditom, letolti a contentet, elindul az intro, szaggat majd befagy az egesz :S Probaltam ujratelepiteni de ugyam ez jon vissza.
-
tillseemann
csendes tag
válasz
dongokiller #313 üzenetére
Otthon gépről megírom amint lehet. Vagy majd holnap, most éppen készülök nagyon berúgni :-)
-
tillseemann
csendes tag
Nah sikerult belaknom a gepet. Sok progi/zene/video kerult ra. Kicsilt lassult a cucc a menuben, de tokre nem zavar. Meg vagyok elegedve, remelem ez igy is marad. Ami jatekot eddig probaltam, az ment rajta rendesen. Egyedul azon sirtam be, hogy az NFS Shift, amit mar elozoleg megvettem nem kompatibilis a cuccal :S
-
tillseemann
csendes tag
Most kaptam meg a gepet. Sajnos munkaban voltam eddig es itt nincs rendes WiFink. Kiprobaltuk egy hotspottal telefonrol, dobta is hogy van frissites. Valaki feltette mar? Nalam a legfontosabb kerdes az OTG, azon belul is a 3G modem tema.
Nagyon elegedett vagyok vele. En Csehorszagban vettem, adtak hozza egy eredeti Asus Versasleeve 7 tokot is. MALL.CZ-rol vasaroltam egyebkent.
Ha hazajutok frissitem azonnal, aztan irom, hogy mi valtozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Vallás
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest