- CES 2025: 5K-s monitorral bővült az Acer Predator termékcsaládja
- CES 2025: ultrarövid gyújtótávolságú projektor a Yabernél
- CES 2025: AI-ra készült ez a mini PC
- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AI a játékokban és azon túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillseemann
csendes tag
válasz Kicsirics77 #2788 üzenetére
Van benne wipe data/factory reset funkció...
-
tillseemann
csendes tag
Na. Akkor most az a helyzet, hogy teljesen random módon kiírja, hogy túlmelegedett az akksi és utána restart, aztán jól beragad a bootba és csak újraindulgat. Valakinek hasonló?
Rendesen frissített, nem piszkált, tokban tartott, munkahelyen főleg filmezésre használt készülékről van szó. Na jó az utóbbi időben kicsit ráfüggtem a fifa14re, de nehogymár... Igazából valamikor azután kezdte el. Na ha sikerül újra bekapcsolnom - ilyenkor ki-bekapcs után is beragad a bootba - megpróbálom leszedni.Pandát futtatam, cachet töröltem, felesleges progikat töröltem. Úgy is hozza a hibát, ha kitámasztva van.
Hogy én mér nem a Huffnáger Lumia 1520hoz mentem feleségül....
[ Szerkesztve ]
-
tillseemann
csendes tag
-
tillseemann
csendes tag
Nekem elkezdett a launcher vacakolni... Mondjuk elég sok mindent telepítettem és volt néhány reset is a real racing 3 miatt. Lehet hogy tolok egy visszaállítást. Van az Asusnak valami kezelő programja? Én elsőre csak a drivereket találtam.
-
tillseemann
csendes tag
válasz dongokiller #313 üzenetére
Iron Man 3, Fast to furious, Agent Dash, Danger Dash, Vector, Gravity Project, Dead trigger, Burger, Bridge, Into the dead
Viszont a Real Racing 3 valamiert kifagy. Letoltom, inditom, letolti a contentet, elindul az intro, szaggat majd befagy az egesz :S Probaltam ujratelepiteni de ugyam ez jon vissza.
-
tillseemann
csendes tag
válasz dongokiller #313 üzenetére
Otthon gépről megírom amint lehet. Vagy majd holnap, most éppen készülök nagyon berúgni :-)
[ Szerkesztve ]
-
tillseemann
csendes tag
Nah sikerult belaknom a gepet. Sok progi/zene/video kerult ra. Kicsilt lassult a cucc a menuben, de tokre nem zavar. Meg vagyok elegedve, remelem ez igy is marad. Ami jatekot eddig probaltam, az ment rajta rendesen. Egyedul azon sirtam be, hogy az NFS Shift, amit mar elozoleg megvettem nem kompatibilis a cuccal :S
-
tillseemann
csendes tag
Most kaptam meg a gepet. Sajnos munkaban voltam eddig es itt nincs rendes WiFink. Kiprobaltuk egy hotspottal telefonrol, dobta is hogy van frissites. Valaki feltette mar? Nalam a legfontosabb kerdes az OTG, azon belul is a 3G modem tema.
Nagyon elegedett vagyok vele. En Csehorszagban vettem, adtak hozza egy eredeti Asus Versasleeve 7 tokot is. MALL.CZ-rol vasaroltam egyebkent.
Ha hazajutok frissitem azonnal, aztan irom, hogy mi valtozott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!