- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
picimisi
újonc
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Ezért keresek valakit/kiket, akik azt mondják, hogy "én próbáltam, és megy"
Én próbáltam, és igen megy!
Hawk67 (köszönet Neki) leírása alapján 'készítettem' egy összeállítást.
Egy gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét.Megtettem a leírás szerint, most még (egyelőre) forrasztatlanul, szigeteletlenül teszteltem.
Láss(ak) csodát! Megy az egér is, billentyűzet is teljes funkcionalitással.
Pendrájvot próbáltam, azt nem hajlandó kezelni, talán(?) azért, mert nincs root-olva a tabletem.
Egyelőre nem is tervezem (garancia vesztés?), mert tartalmat tudok másolni memória kártyára, azonban ismerős, vagy ismeretlen pendrávját még az asztali gépemen sem nagyon szeretek használni, így ez nekem nem opció. -
picimisi
újonc
válasz
Levente75 #2562 üzenetére
Üdv. a csapatban!
Kicsit régebben vásároltam ilyen kütyüt, néhány dolgot, problémát megoldottam.
Van erre valami megoldás??
Nekem Win_7 alatt TC-vel a Windows Media Audio 2 (MP3) 1.2 beépülővel (http://www.ghisler.com/plugins.htm) kiválóan működik.
Telepítettem a TC androidos változatát a LAN plugin társaságában (play-en megtalálható), így kaptam egy teljeskörűen működő, használható fájlkezelési lehetőséget (ügyesen használva még 'zsinór' sem kell hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest