- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Én anno egy HTC-n cseréltem érintő panelt, LCD-t, minden szir sz@rt, össze vissza. Ha csak az érintőt fogod cserélni, akkor nagyon ügyelni kell arra, hogy hogyan ragasztod össze. Leírom a HTC-s tapasztalataimat, hátha segít. Persze lehet, hogy a memo pad-ra ez nem vonatkozik, de jobb tájékozódni egy ilyen akció előtt.
Eltávolítás nagy odafigyelést igényel, mivel gyárilag az LCD és a panel össze van ragasztva, tulajdon képpen műanyaggal összeolvasztva. Így érik el, hogy teljesen légmentesen zár és nem szivárog közép a kosz/por. Ezzel ott a probléma, ha ezt megbontod, mert meg kell, ha csak panelt cserélsz. Ennek kapcsán a ragasztás már ( semmilyen módon sem lesz tökéletes !!! ) porosodni fog belülről a cumó. Ezt lehet orvosolni, úgy, hogy vesz az ember egy házat hozzá, tulajdonképpen csak a keretet, melyhez nem tartozik hátlap. Ebbe gyárilag van ragasztó, viszont ez sem 100%-os összeszerelést biztosít.
Nekem anno úgy sikerült f@szán megoldanom a helyzetet, hogy vásároltam egy LCD-érintő kombót, így már ragasztva kaptam, s csak azzal volt macera, mire találtam olyan ragasztót, ami rendesen megfogja a keretbe. Azért választottam ezt, mert volt eBay-en egy nagyon jó ajánlat, olcsóbbra is jöttem ki, mint csak a panellel. ( nem tudom hogyan, ennyi volt az ára. Nekem megérte )Szumma: szerintem jól nézz körül eBay-en, ne kapkodd el a vásárlást!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest