Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
2 napja kaptam kézhez az új mobilomat, XS/arany/256GB.
X-ről váltottam, konkrétan 47e forintba került a csere.
-Gyönyörű ez az új szín!
-a face id tényleg sokkal gyorsabb, bár alapból sem volt lassú. Még így, hogy csak 2 napja ismerkedik az eldurvult arcommal, érezhető a sebességnövekedés.
-A kamera tényleg jobb, amikor makrózik az ember, főleg ott tűnik fel a részletgazdagság.
-Az ESIM miatt felhívtam a telekomot, nekem is év végét mondtak..
-akku egyelőre nem olyan jó, mint az X-nél, de 2 naposan ebből még nem vonnék le következtetéseket, indexel a háttérben stb.
-a kijelző tényleg szebb, színeit tekintve, de ez csak akkor jön elő, ha mellé rakod az X-et
-"smoothabb" érzés lapozgatni, böngészgetni vele. Fura ezt írni, mert az X is tökgyors mobil..
-videózást még nem próbáltamNekem így megérte, pláne, hogy fogytán volt a garim az X-re. De itthoni listaáron nem vettem volna meg szerintem.. Tudom, 47 ezer forintért vehettem volna egy uulefone vagy sziamiaju csodát..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest