Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
XsMax telfonrol küldtem képet egy Samsung 4K tévére
Elszomorito, hogy maga a telefon kijelzőjén milyen szép a kép, a tv-n meg botrányos.
Teljesen más színek és pixeles is.De persze kipróbáltam egy Samsung Note 9 -el is és ott sokkal szebb a kép a tévén.
Akkor most ez azt jellenti a telefon kijelzője szépen van optimalizálva maga a telefonhoz így a képek is szépek rajta csak ne akard máshol vissza nézni mert 😬🤮
-
Aaron14
őstag
Első benyomások a XS-sel. Nagyon szép a készülék, anyaghasználatra prémium kategória, XR-nél jobb. Kijelző részletessége egyértelműen jobb a XS-en, mérete és súlya is jobban tetszik.
Ami nem tetszik, a sárgásabb és kevésbé homogén fehér, valamint a készülék hátoldalán az illesztéseknél van 1-2 hiba. Olyan, mntha a kamera körül valami ragasztó maradt volna ott. De persze ehhez sas szem kell, nem minden fényviszonyban látszik, sőt többnyire nem.
Az utóbbi kicsit bosszant, de eddig pozitív az összkép.
kleinguru: Újraraktam a telefont és így olvastam be a kódot. Most már rendben van. Köszönöm!
-
8kati
csendes tag
Lehet lerágott csont, de egy minőségi olyan tokot keresnék, amiben látszik az Iphone-om színe (arany). Nagyon tetszik a színe és szeretném látni, de szeretnék egy nagyon jó minőségi tokot. Hátha valaki tud ez ügyben valami jót és linkeli
Plusz üvegfólia is érdekelne ami tényleg jó. Ami van rajta egyszerű hirtelen vásárolt,h legyen valami rajta, de ez nem az igazi. Köszi!
-
8kati
csendes tag
Tudna-e valaki olyan alkalmazást ami ingyenes és az Apple watch-al az alvás elemzés benne van? Pillow -ot töltöttem le, bár ha jól rémlik ez csak egy darabig lesz ingyen, esetleg más ? köszi
-
8kati
csendes tag
válasz
TheBikerider #2675 üzenetére
Én sem tapasztalom a villódzást XS Max-on. Abszolút elvagyok vele lefekvésnél korom sötétben, nem rosszabb mint az androidos (LgG7) telómnál a szememnek. Be van állítva ami kicsit "sárgítja" a kijelzőt mód és ennyi.
-
Aaron14
őstag
Kezemben a XS. Most egy X-re való szilikon tok van rajta, ami ugye nem illeszkedik tökéletesen. Ha ez van rajta egy darabig, nem lesz semmi baja gondolom. Talán a kamerát nyomja egy picit.
-
ruarua
tag
válasz
Aaron14 #2684 üzenetére
Egyik oldalon elég jól levezették. Lényeg, hogy alacsony felbontáson erősebb ez a nem látható vibrálás.
Megoldás: fényerő 50% fölé, és hogy ne égjen ki a szemed, a kisegítő lehetőségek/ képernyő/ fehérpont csökkentésnél 80-90% körül. Ez az érzékenyebb szemeket kíméli. De túl lett beszélve, menjen inkább a jó-e a pitaka tok, téma, az hasznosabb. -
-
Eagl3
veterán
válasz
TheBikerider #2685 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű
Eleve sokan nem tudjak, hogy ez egybletezo problema, az emberek túlnyomó többségét nem is érinti és gyanítom nem is minden esetben és minden korulmenyek kozott jön elő. -
-
ruarua
tag
válasz
TheBikerider #2678 üzenetére
Nekem sötét szobában az automata beállítások mellett bántja a szemem. Lassítva én se látok
Nem kampányolni akarok ellenne, csak jobban fárasztja a szemet mint egy sima LCD. Ettől függetlenül nem adom el és veszek XR-t, de androidos telcsimnek majd egy ips-t választok szerintem. -
buci30
addikt
Aki használja az eSIM-et jó már teljesen?
Ha sms küldök akkor tudok választani melyik számról küldje ?
Ha nekem jön sms az eSIM-re azt megkapom rögtön vagy csak ha rá váltok?
S ugyan ez bejövő hívás esetén bejön a hivas rá rögtön? -
Eagl3
veterán
válasz
TheBikerider #2680 üzenetére
Aki erzekeny erre az sem látja a “vibrálást”, csak megfajdul tőle a feje/szeme.
-
válasz
talamasca #2679 üzenetére
Az az igazság,hogy én nem tartottam tőle,mert azt sem tudtam,hogy ilyen létezik.Tehát nem volt mitől félnem.
Itt olvastam róla korábban,hogy mi ez,de nekem semmi gondom.Szóval...
Akkor akinek ez a gondja,leváltja ips-re. Nem? De mielőtt megveszi valaki,nem próbálja ki? A MM-ban is ki van rakva,meg ki tudja még hol. Megnézi az illető,vibrál a kijelző,nem veszi meg. Megnézi az ips-t,nem vibrál,azt kéri. Nem?. Vagy nem értem...
(Mikor a X megjelent,kipróbáltam.Nem találtam problémát,ezért belevágtam.) -
talamasca
senior tag
válasz
TheBikerider #2678 üzenetére
Én is tartottam ettől, de úgy néz ki én sem vagyok rá érzékeny.
-
-
ruarua
tag
válasz
TheBikerider #2675 üzenetére
Minden oled kijelzőn van. Ez nem hiba, sajátosság. Samsungnál ugyanez.
-
-
ruarua
tag
válasz
TheBikerider #2671 üzenetére
PWM - pulse-width modulation
De egyszerűsítve a képernyő csikozása, vannak róla remek cikkek. OLED sajátossága. Valakinek megfájdul a feje, szeme tőle. Néha nekem is. XS-nél jellemzően alacsony fénynél felerősödik.
De ha egy másik telcsi kamerájával ránézel lassított kamerával, látni fogod. LCD-nél ilyen nincs. -
-
ruarua
tag
válasz
-secret- #2666 üzenetére
Bocsi, én a kopásra gondoltam. Nekem ismerőseim panaszkodtak, hogy tokban is kopik a fémkeretről a bevonat. Ezért is javasolták a silvert, mert ott nincs mi lekopjon. Karc nem érint, gyári tok + neoprém beledugós tok zsebemben.
Más: ki mennyire érzékeli ezt a PWM effektust kijelzőn?
-
ruarua
tag
válasz
Ron Swanson #2661 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét hallottam. Silver kerete nem lakkozott, így nem kopik úgy mint a színezett.
-
nbukta77
addikt
Hasznal valaki pitakat max- on? Ma felraktam. Azert igy joval baratibb a fogasa.
-
Aaron14
őstag
válasz
Ron Swanson #2661 üzenetére
Koszi mindkettotoknek. Igazabol egy mobilosnal vettem egy sima szilikontokot, melyre az volt irva hogy X es XS-re is jo. Meglatjuk majd. Atmenetileg jo lesz.
Üvegfóliával kapcsolatban, titeket a teljes előlapi nem zavar a gesztusvezérlésben?
Trubad Úr: Mi a tapasztalat XS-ről váltással XR-re igy hosszab tavon?
-
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A Space Grey modell kerete mennyire hajlamos a karcolódásra? Letezik olyan tok, ami X-re es XS-re is jo?
-
-
buci30
addikt
válasz
N.otorious #2655 üzenetére
Ez brutál nagy és nincs rajta kábel!
-
olleru
csendes tag
üdv mindenki!
mi a különbség a két airpods között?Tehát adott egy MMEF2ZM/A típus, de van egy MMEF2ZA/A típusú is. Lényegében ugyan az a két eszköz csak más régióban gyárották? Én az utóbbit tudnám megvenni, ezek az eszközök mind gyáriak és nem utángyártottak? Én az utóbbit tudnám megvásárolni, szerintetek kompatibilis lehet az MT9E2GH/A készülékkel? Köszi a választ előre is!
-
buci30
addikt
-
Peat76
őstag
Boldog Új évet kívánok!
-
BUÉK!
-
-
bok92
addikt
válasz
TheBikerider #2642 üzenetére
Kisebb káva.
-
-
Aaron14
őstag
válasz
Teszek egy próbát. Leadtam a rendelést. Jövőhéten szerintem még nem kapom meg, majd csak a rákövetkező héten. Az üzemidőt és a homogén fehér színt biztosan hiányolni fogom, de hátha kárpótol az, hogy könnyebb és vékonyabb lesz a telefon. Ha nem tetszik, visszaküldöm.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #2644 üzenetére
Jogos, bambultam.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Háromdétàcs
-
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van aki XR-ről jött át? Mik a tapasztalatok?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
silentkiller #2637 üzenetére
Pont az a lényeg ne rakjon vissza biztonsági mentést, mert lehet, hogy azzal kerül vissza megint a hiba is.
Kb az appokon meg az ilyen apró beállításokon kívül mindent elment az iCloud. Rá kell szánni 2 órát és szépen betelepítgetni a készüléket, mintha első iPhone-od lenne, ezzel kizárva minden szoftveres anomáliát. -
raven24
tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de a 6S Plus topik nem nagyon pörög. Olyan problémám lenne, hogy mióta a feleségem 6S Plus telóját fríssítettük 12.1.2-re azóta merül, mint a hajó, pedig 95%-os az akksi.
Valahogy vissza lehetne menni 12.0-ra?
Válaszokat előre is köszi!! -
nacper
csendes tag
Sziasztok.
Valakinek lenne eladó, vagy honnan tudom beszerezni ezt az üvegfóliát.
nillkin 3d cp+ max iphone xs.
Eredeti Szilikon tok is érdekel.
Ne tartsák magukba.
Köszönöm -
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2625 üzenetére
Volt mar nekem x- en is. Nagyon vekony. Egy dolog zavar, hogy nem vedi az aljat es tetejet. A gyari apple bor csak az aljan van legalabb kivagva.
-
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2623 üzenetére
En vettem pitakat.
-
-
nbukta77
addikt
Ma meg leptem magam igy karacsony utan egy ipad pro 11- el. Hat mit mondjak jo kis cucc. 😀
-
buci30
addikt
Külső akkumulátorra melyiket ajánljátok?
Előnybe van az amin alap rajta a kábel mert mindig elhagyom. -
sethi
senior tag
válasz
TheBikerider #2613 üzenetére
Próbáld ki a Nillkin F302W-t Telekomtól rendeltem 5000Ft
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #2613 üzenetére
Kb 30€
-
-
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #2610 üzenetére
En egy samsung padon toltom. 100%
-
csabiks
senior tag
nekem az x 3 hónap után lecsökkent 97-re majd tartotta 10 hónapon át (akkor adtam el).
-
Lehet
Szerintem nem pontos adatot közöl. Nem is értem,minek rakták bele ezt a funkciót. Van,aki azt nézegeti állandóan és pánikol,ha csökken.
Engem nem érdekel,nem szoktam figyelni. Most is csak azért,mert a fórumtárs kérte,kukkantsuk meg.
Én is csak a gyári töltőjével etetem,nem merek gyorstöltőt használni. Mondjuk egy vezetékmentesnek örülnék,hogy ne az aljzatot csesztessem állandóan. -
Peat76
őstag
válasz
TheBikerider #2605 üzenetére
Akkor mi kifogtunk valami jó szériát..😃 😃!
-
ricshard444
veterán
Nálam az X már 91%-n áll. 14 hónapos a telefon. Én nem vettem észre semmit az üzemidő valószínűsíthető csökkenéséből.
Nem kell ezen lovagolni, szerintem 3 év benne van úgy, hogy nincs akksi csere, de valószínűleg nem sokan fogják addig használni.
-
-
revolver
aktív tag
A gyanúm az,hogy 1 év múlva lehet akksit cserélni,persze ne legyen igazam
Ha ezen múlik ,akkor megpróbákom tartani ezt a 30-90% közti tartomány tartanihátha
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest