Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steven

addikt

válasz Yany #1831 üzenetére

És te képben van, hogy a gyártás technológiával mindig magasabb frekit és alacsonyabb fogyasztást érnek el ,ha kb ua az architektúra .
    lsd: intel sorozat... de az amd gcn 1 2 3 stb is csak fejlesztések nem módosították kompletten az egészet... szvl mit várajak én egy hasonló architektúrától ami nekem van kb ua az ... mikor jóval ismétlem jóval kisebb csík szélességgel érkezik? nah mit, magasabb frekit mivel mást nagyon nem várhatok mint mondtam kb ua az...

nah már most ha nálam 1250mhz és ott 1350mhz nálam ez nem egy nagy bada boom lehet másnál igen nálam nem... és elnézve a teszteket ha az én karim menne 1350 et nem lenne olyan oltári nagy különbség fps be...
    magyarul mit várok.... durvább különbséget!

egyedül ahol dupla fps van az a 3dmark timespy tesztje ..de mivel ez egy tesztprogram és a játékokat sem eszerint fogják írni nem tudom ,hogy valaha látni fogom azt az oltári különbséget a fejlesztésbe . Mert mire hasonló játékok ki jönnek min egy év vagy 2 addigra újabb vga-k is megjelennek és a 480 nak semmi jelentősége nem lesz , de mi most a jelenbe vagyunk.

De egyébként ,hogy a témát lezárjam ezeréves vgam van ,nagyon szeretnék venni egy jobbat mert unom mert ilyen a társadalom hogy mindig újabb kell bla bla bla ... a lényeg hogy vennék valamit...én mint vásárló az én szempontjaim szerint nézelődők ... szeretek tuningolni ... képzeld:D

és szomorúan tapasztalom hogy ez a vga tuningba egy szar! pedig képzeld elvileg ez már újabb gyártás technológiára épül (és hasonló architechtúrára ) :) és ennyi év (fejlesztés NÉLKÜL) után gondoltam ez nagyobbat fog SZÁMOMRA ütni!

de nem ütött ... most ebbe bele köthetsz, ha akarsz ,de ez a személyes privát véleményem mindenféle személyeskedés nélkül! :R

egyébként nagyon rá mentél az nv vonalra akkor elmondom miért hoztam fel...
    nv 980 és 1060 1070 1080 hasonló architechtúrára épül viszont mig a 980 ból ~1200mhz et hoztak ki gyárilag addig a többiből ~1700 at a gyártástechnológia váltásból fakadóan... fura szerintem..

Új hozzászólás Aktív témák