Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ez egy jó teszt, köszönjük.
Szerintem a vga is jó lesz, főleg nem ref hűtővel, maga az arhitectura meggyőzött engem legalábbis!Ami érdekes lehet szerintem pont a Vega, mert ha az lesz a zászlóshajó és ha minden igaz ~4000 sader lesz benne (kb 80% több int ebben), akkor az ütős lesz nem kicsit!!
-
Hamuuuu
tag
Régen vártam már a tesztet! Köszi
-
priti
addikt
válasz
hackeeeee #779 üzenetére
Ha van az NV kezében valami az AMD árképzéssel szokta hasba szúrni. Majdnem teljesen mindegy nekem, hogy ezt akciózza majd meg, vagy még egy kicsit simogatják előtte és átmatricázzák. Lényegében úgy is ezzel a cuccal fognak beszúrni 50k-ra figyeld meg. Az sem lepne meg, ha már szeptemberre odaszúrnának, ahol a legjobban fáj.
Ha nem törik fel a Denuvo-t mocskos sok pénz van a PC-s játékiparban újra és most úgy fest egyelőre, hogy ez a helyzet.
A legnagyobb esélyes warez csapat bejelentette, hogy 1 teljes évig nem adnak ki törést játékhoz.Szóval a dedikált VGA piac most egy kicsit be fog durvulni.
(#795) Gertrius
Nem mindegy? Réz legyen aztán annyi. Blokk és blokk között most van teszem azt 2 fok különbség sokszoros árért? Semmi értelme. Eleve aki nem FC-t vesz azt nem érdekli a vakítás meg a csicsa polír blokk. 100-szor több értelme van a lötyi hőmérsékletét lejjebb vinni, azaz a nagyobb radinak.
-
DoxaM
aktív tag
Valaki tud valamit erről a misztikus amcsi árról? amcsi kicsit előnyben van attól tartok, azért adhatják ennyiért. Esetleg a szállítmányok mind oda érkeznek keletről és amcsiból jön tovább EU-ba? (AMD pl.)
Mert amcsiban 239$ plusz postáért meg lehet venni (newegg), de nem tudom, hogy egy átlag amcsi shop polcán mennyiért van kiírva. De ha a 4$/os postára esetleg tax is meg (ha más államba kell vinni), az olyan 5% átlag az 12$, de úgy látom, hogy az nem megy még rá. Tehát, hulladék forinttal is átszámítva, 68 ezerért lehet megkapni (most azt már ne is nézzük, h nem _arrá gyengített forinttal olyan 45-50ezer huf körül jönne ki, és ugye a bérek is más szinten vannak ott), plusz 1-2 ezer posta. Ehhez képest itthon 102 ezer. ez komolyan WHATTHEF*cK? GTX 1070 , 430$plusz posta (olyan 124 ezer körül és az NV székhelye nem US-ben van, ha jól tudom, tehát a kiszállítással, vámmal ott már nem lehetne játszani)
Én eleve nem is értem, hogy hogy lehet ilyet. Nincs semmi globális kereskedelmi ellenörző egység? mert ezt sok mindennek nevezném, csak FAIR PLAYnek nem. vagy ha valami amcsiba érkezik, ők nem szednek vámot? plusz ugye a tax is olyan 5-6% körül van max. ha meg EU-s országba jön, akkor rámegy rögtön egy adag vám plusz 20-25% körüli áfa? és akkor még a nagy-kisker haszon?
-
04ahgy
nagyúr
válasz
vader108 #564 üzenetére
Megvették a 110k-s GTX 970-t, aztán jött a 4 GB / 3,5 GB balhé, és vitték vissza. Cserét nem fogadtak el, mert hát ők át lettek verve, de a vételárhoz sem fűlött a foguk, mert hát a balhé kirobbanásakor a "selejtes" 3,5 GB-os kártya is drágább volt, jó 20 ezerrel. GTX 980 kellett volna nekik, mert a vételárból tudtak volna venni GTX 960-at akkor.
HGyu
-
Fogalmazzunk úgy: ref 480-nál a tuningkapacitás nem a karidban, hanem a lapod PCIe tápáramkörében van
#768: Noigen, az almás deal - főleg a legutóbbi - komolyan hozhat AMD-kénél a konyhára. Pénzügyileg mindenképp, drivereket viszont nem tudom, h ilyen esetben vmi spéci apple-amd team írja szigorúan saját használatra, vagy kicsoroghatnak megoldások más platformokra is.
#787: Már linkeltem párszor, tessék itt a profi fogyasztásmérés előről-hátulról. Minő meglepő, átlagban kb ugyanott járnak az eremdények, ahol a "kőkorszaki" konnektoros mérővel. Játék alatt ez bizony felülről rásímul a 150W-os értékre, és alkalmasint 160 fölött is tartózkodik huzamosabb ideig. 160-as fogyi 10W/13% túlterhelést jelent a PCIe csatinak, ill kérdés még, hogy mit csinál a kari az órajelével, ha egy bizonyos limitet nem akar meghaladni (vissza fogja venni).
-
-
actival63
aktív tag
-
válasz
hackeeeee #782 üzenetére
Igen, de ebben az esetben az ajánlott árban (MSRP) lévő haszonra kerül már még 2*10% extra profit, magyar piacon úgy fest ez a divat.
leegyszerűsítve:
GTX 1070 FE: 449$ * 290 HUF/USD * 1,27 (ÁFA) = 165,5k
Boltban kapható kb 170,5k-tól, azaz 5k extra van rápakolva, az 3% extra profit az ajánlotton felül.RX 480 8GB: 239$ * 290 *1,27 = 88k
Boltban kapható kb 103k-tól, azaz 15k van rápakolva, az pedig 17% extra profit az ajánlotton felül. Remélem csak kezdeti sarc. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MrPetya19 #780 üzenetére
Amikor a GTX1070/1080 árát és ezét is megadták, Én eleve úgy számoltam, hogy az ár (euróban) * 10% * 27% + 10-15% és így ebben az esetben ki is jött a ~100k-s ár., az 1080-nál a kezdeti ~250k-s.
A 2 10% árrés eltérhet, mert az egyik a nagykeré (vámköltség..stb) a második pedig a kisker haszna.
Más áfakulcsok..stb.
-
törölt tag
Kényszerűségből legyen inkább hibátlan GTX 1070, mint a tesztelésen szétcincált GTX 1080 videókártya. RX 480 jelenleg ismerté vált és még rejtett hibáinak jelentős többsége nem jelentkezett volna, ha RX 470-re visszatartják és ezzel a túlfeszeléssel megdobják a jólsikerült GPU-t is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A teljesítményről meg annyit, hogy teljesen várható volt, hogy nagyjából a 970/390 szintjére fog jönni.. Ez lényegében be is jött.
@sakal83: Javasolt.. Mert lényegében ez sehol sincs így. Arról már nem beszélve, hogy a gyártónál ki számít fogyasztónak. Plusz, ugye Nálunk mindig Euróban kell számolni a megadott Dollár árakat.
-
priti
addikt
válasz
FuRiONight #29 üzenetére
Nem szabad megvenni? Te nem vagy ép. Meleg és hangos? Ez a legjobb hűtés most a piacon. Tökéletes. Szét lehet így szedni. Tehát szépen rajta hagyod a gyári coolert a VRM-en, venti fix 20%-on fixen, amin teljes kussban van, a GPU-ra egy 3k-s GPU blokk és örök élet ingyen sör. Nulla hang mellett hidegebb, mint FC blokkal.
Egy FC blokk simán 20k és teljesen felesleges, hogy a VRM a rendszerfolyadék átlaghőmérsékletét emelje. Ez a hűtő a legjobb refhűtő, amit ki lehet találni. Végre nem piros a mókuskerék.
Tökéletes. 10 pont -
Stormbird
tag
Itt angliában a ccl-nél olyan mint az aqua comp otthon, egy asus kivitelért 254fontot kérnek ingyenes kiszállítással ez mai árfolyamon 97 353 forintocska. Viszont egy MSI-ért már csak 229-et ami már 87 771. Egy tizessel kevesebb és nem hiszem hogy annyival rosszabb lenne. Szóval otthon sem lesz olcsóbb, 100-110
-
-
Dilikutya
félisten
199-239? Az Ipon.hu-n 102 ezer a 8 Gb-os. A cikkben írt árak aligha kiskereskedelmiek. Megfizethető középkategóriásnak meg nem nevezném.
-
ukornel
aktív tag
válasz
killer095 #231 üzenetére
"Azt meg ne feledjük hogy a pacalban van még némi tartalék ref fronton is, a 480 refben meg semmi!"
Nem ér úgy kibabrálni az emberrel, hogy a munkahelyén hangosan felnyerítő röhögéssel bukjon le, hogy éppen fórumot olvas meló helyett
Én is szeretem a pacalt, főleg a referencia pörköltet, de levesnek sem rossz... Benne van a tartalék!! -
-
Pepe78
őstag
Németországban élve gondoltam megnézem itt mennyi lenne..
-garancia nélkül 219 Eur
-3 év garival 238,9 Eur
-4 év garival 248,9 Eur
-----------------------------------
szállítás országon belül
5,99Optimálisan számolva 3 év garival 244,89 Eur szállítva vagyis kb 77000Ft környékén.
Ha valami komolyabb hűtéssel szerelt példány kerül ennyiért a polcokra akkor kattintok is.
-
válasz
he7edik. #759 üzenetére
Nem akarlak kiábrándítani, bizony még az extra gyári tuningos verziókhoz se foglalkozik a kutya se a chipválogatással. Egy sima működik-nemműködik teszt van még a gyártósoron oszt csókolom, a többi silicon lottery. Szerencsére olyan óriási szórás manapság nincs.
Amúgy miből gondoltad, hogy minden egyes chipet tuningos stabilitáspróbának vetnének alá (ez kéne ahhoz, hogy ki tudd választani a legjobb 1-10-20%-ot)?
-
sakal83
addikt
válasz
he7edik. #759 üzenetére
Ez csak egy egy szerény vélemény tőlem. Valahogy elképzelhetetlennek tartom az 0,5USD órabéres kínai egyenként kiteszteli a milliós számú GPU-kat
De lehet én tudom rosszul. Meg az a pár tapasztalat az OC-s kártyákról, amelyek nagy részének adnak egy kis pluszfeszt, oszt megy. A nagyobb OC-sek meg csak simán bedöglenek lásd hd7970 lightning
Egyébként hogy gondolod, hogy tesztelik?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
he7edik. #759 üzenetére
De még mennyire random. Bár a GPU-t fejlesztő cégek megbíznak egy gyártót, hogy teszteljék magukat a lapkákat, de csak a referenciára. Ezeket küldik el a partnereknek, és ott nincs bejelölve a tálcán, hogy melyik mire képes. Egyszerűen csak az a biztos, hogy a referenciát tudja. Na ezek kerülnek rá a gyári tuningos modellekre is. Ezeket innen már nem tesztelik, mert az vállalhatatlanul drága lenne, inkább beküldik mindet a piacra és emiatt jellemző, hogy a gyári tuningos modelleknél a garanciára küldött termékek száma jóval magasabb, mint a referencia, vagy referencia órajele működő termékeknél. Viszont az egész folyamat így is sokkal olcsóbb, mintha odaállítanának pár pici kínait tesztelni a kártyákat még a dobozolás előtt.
-
válasz
hackeeeee #760 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy nem sürgős nekem lecserélni a jelenlegi 290X-emet, de ha pl nyár végén bónuszként az arcomba nyomnak párszáz ezret (mármint biztos hogy kapunk, a konkrét összeg a kérdés), akkor lehet el talál sülni a pénztárcám. Gyorsan jött, gyorsan megy alapon
Viszont mivel már régóta akartam valami felsőbb kategóriás kártyát (mármint a 290X már nem volt annyira az, amikor megvettem, mert nem megjelenéskor vettem), itt meg jelenleg nincs még új radeon, így lehet hogy nvidia lesz belőle. Bár nem szimpatizálok a kártyáikkal, jelenleg nem nagyon lesz más. Szvsz a Vega ami idén jelenik meg vagy nem lesz 1080 szintjén, vagy baromi drága lesz (HBM2-vel). Egy 1080 Ti-t vagy egy next Titan-t meg aztán végképp nem fogok még én sem tudni megengedni magamnak
-
hhx
tag
válasz
nonsen5e #756 üzenetére
AMD / ATI párti voltam mindig is. Radeon 9600, 9800XT, 4850, 7850, ezek megfordultak az évek során a gépeimben.
Aztán a 7850-et le akartam cserélni valami komolyabbra, "sajnos" átpártoltam a zöldekhez (amit aztán nem bántam meg), és vettem egy GTX970-et a 390 helyett.
Értem én, hogy ez lehet az új népkártya, de 2 év kellett ahhoz, hogy kiadjanak egy ilyen kártyát, ami megfogja a 970-et? 1070-et meg az 1080-at mi fogja majd meg?
Kicsit VGA frontos is azt érzem, mint CPU fronton, hogy próbálkoznak mindennel, de kezdenek lemaradni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wehehe...
Mondjuk ha az a kategória is játszhat, akkor lehet érdemes lenne megvárni a Vega-t, bár, az még soká lesz.
Szerintem érdemes lenne megvárni, hogy mi lesz ha megjönnek a custom kártyák, addigra talán realizálódnak az árak.
Egy ismerősöm most ettől várja, hogy lecsússzon a 970 ára.. Bár sanszos, hogy nem fog.
-
MongolZ
addikt
Engem érdekelne, hogy 8% GPU és 12,5% memória órajel emelés mellett hogy jött ki +14-17% teljesítménytöbblet? Ennyit számít a kitolt TDP limit? Ez csak megerősíti számomra, hogy a 1x6pinnél többel rendelkező karik sokkal jobbak lesznek, mint a ref kártyák - ha egyáltalán lesznek.
(#751) ribizly: 960/970 hol eszi meg ezeket reggelire? Pont arról szól a történet, hogy az újdonság ereje miatti itthoni túlárazást leszámítva nincs előnye a 970-nek a 480-nal szemben. A leendő 1060 meg még meg sem jelent, jó ideig meg sem fog (paper launch nem érdekel).
-
ribizly
veterán
válasz
X Factor #744 üzenetére
Az a baj, hogy ezzel nem sikerül a piacon semmilyen előnyhöz jutnia az AMD-nek. Semelyik szegmensben nem fog tudni nagyot fogni, mert a 960, 970, leendő 1060 trió megeszi reggelire. Aki a DX12-re izgul lehet elgondolkodik egy ilyenen, de igazából amire abból értelmezhető teljesítményt tud szerezni addig még eltelik 1-2 év, és közben az nvidia sem fog üldögélni a babérjain. Szóval most van egy itthon (ez fontos adalék, mert mondjuk tőlünk szerencsésebb országokban valóban jó lehet az ára) drágán elérhető, de legalább csak bizonyos célzott felhasználásban performance-t nyújtó VGA, ami már a megjelenésekor sem tud pozíciót szerezni. Bezzeg anno a HD4850/4870-nél minden a helyén volt.
-
válasz
Sondi1986 #661 üzenetére
"Akár hány tesztet látok 5-10% erősebb a RX480-as a 970-nél" - Igaz, sok helyen, még DX11-ben is tud annyit, mint a csont alap(!) 970-es. Csakhogy abban a kariban alsóhangon 20, de sokszor 30% tuningtartalék is van, az én példányom ~200W furmarkos fogyival nyomja az 1500MHz-et. Tegyük hozzá, majd' 2 évvel ezelőtt került ~100eFt-ba a spéci hűtős/NYÁK-os darab.
Kár takargatni, fogyasztás/teljesítmény terén a pirosak lényegesen kisebbet léptek, mint az Nvidia. Kérdés, hogy "a bent hagyott" extra duplapontosságú kapacitással mire megy a felhasználó? Ok, játékokban semmire, de pl kép és videófeldolgozós OpenCL feladatoknál hoz ez valós előnyt pl egy (akármikor érkező) 1060-hoz képest? Konkrét alkalmazások: vegas, photoshop, lightroom - szintetikus csodákkal mint pl Luxmark nem megyek messze...
-
A Sapphire nagyon készül az új Nitro kártyával.
Full fekete, oldalt RGB logo, ventillátor ellenőrző program, a ventik könnyen cserélhetőek garancia vesztés nélkül, és lesznek kivágások a pcb-n, hogy a levegő könnyebben távozhasson.
Remélem jó ára lesz. Ja és lesz rajta elméletileg 8pin-es csati is. -
sakal83
addikt
válasz
hackeeeee #735 üzenetére
Diákként dolgoztam a Samsung gyárban piszok drága LED Tv-k paneljeit revízióztam (1.000.000.-Ft-ok voltak akkoriban). Hivatalosan fejlesztett, válogatott chipeket/ellenállásokat cseréltünk a panelen, értsd elk*rt szériában kellett kicserélni tököm tudja miket, mert a hajón jöttek rá, hogy sz*rok.
Volt rajtam kívül (soha nem volt forrasztó a kezemben addig, azóta sem, egy villanykapcsolót nem tudok kicserélni) ott bölcsész, tanárjelölt, ügyvédjelölt hasonló gyakorlattal és persze elszántsággal
Kb 10.000-20.000. Tv-t érintett...
Na azt kellett volna látnotok, mennyire volt ott válogatás. Unalmunkban már a forrasztópálcákkal random nyomkodtuk a paneleket... (a koreaik 3 perc alatt magyarázták el, és mutatták meg, mit kell kicserélni, koreaiul, persze mindenki profi volt a nyelvből
)
A sor végén az volt a teszt, hogy átmegy-e az áram az elejétől a végéig...
Na, azóta hiszek minden válogatott chipben
-
törölt tag
Nem irreleváns, mert eleve azt kérdezted "Vajon miért nem rendelt nagyobb mennyiséget?"
Erre válaszoltam, most már tudod miért és amúgy ebben az is közrejátszik, hogy nem várt kereslet van első naptól a 1080-ra még a FE áron is. A 1060-ból meg ugye nagyobb készlet is lehet, hisz eleve nagyobb keresletre lehet számítani.
-
bunfi
őstag
válasz
#85552128 #732 üzenetére
IRRELEVÁNS. Bocs, csak gondoltam hátha így átmegy. Nem tud hol gyártatni és nincs a piacon elég kártya. Nem tudott rendelésszámot emelni, így nem jutott gyártósorhoz.
Erről nem a TSMC vagy a megrendelői tehetnek, és nem is az nVidia, mert a lehetőségeihez mérten megpróbált a legjobb alkupozícióba jutni. Nem sikerült. Ennyi.
(#739) Zeratul Abban, hogy nem érdemes vele eszmecserébe bocsátkozni, mert súlyos hiányosságok miatt a folyamat az alant olvasható degenerációban csúcsosodott ki, így ilyenformán felesleges folytatni a blődségeire, illetve valótlanságaira további reakciókat írni. Szerintem... persze, mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja.
-
nonsen5e
veterán
válasz
#25237004 #731 üzenetére
Techpowerup tesztjeiben még 4K-ban sem jött ki annak a rápakolt 8GB VRAM-nak az előnye a 3.5-höz képest. Minek költsek fölöslegesen a többre? Ugyanúgy rátehettek volna 64GB VRAM-ot is, nem lenne előrébb teljesítményben, csak többe kerülne, esetleg még ennél is többet venne fel PCIe felől.
Amelyik játékban a Radeon volt elől kis felbontáson, ott legtöbbet 4K-ban is az volt előrébb és fordítva.
-
Zeratul
addikt
Ahogy elnézem lesz még pár revízió a GloFonál, az hogy ennyire elszállt fogyasztás még valószínűsíthetőleg a nem kiforrott FinFetnek köszönhető.
Annak is hasonló oka lehetett hogy nV nem mert nagyobb mennyiséget rendelni a TSMCtől, illetve nem tudjuk hogy 1070/1080 chipek hány százaléka volt működőképes, illetve hány lett kényszerűségből 1070.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
nonsen5e
veterán
Ha a hőmérséklet változás tesz be a leginkább a kártyáknak, akkor nem jobb a csúcs nem-referencia kártya, ahol 40 és 70 között ingadozik a referencia helyett, ahol 45 és 95 között?
Az amúgy akkor teljesen normális, ha a napi 5-6 órát amikor nyáron játtszok, végig 95 fok körül ücsörögve tölti el? Plusz a referencia hűtő hangja ahhoz hasonlítható, mintha egy Boeing 747-es szállna fel a szobámból.
Lehet jönnek a nem-referencia kártyák is, de ha a béna vacak referencia is 100k-ért kapható nálunk, akkor lesz a többi 120k? 85-90k környékén már vannak nem-ref 970-ek.
-
BaLee
addikt
Népkártya szerintem akkor lehet valamiből ha jó áron van. Ez az ár 60-70 ezret jelentene maximum.
Eltolódtak mostanában a sávok, de 70e felett középkategóriába szánt kártya szerintem biztos, hogy drága lesz. Főleg úgy, hogy az emberek többségének nem csak VGA-t kell fejlesztenie, hanem alá vasat is (új alaplap, erősebb proci, esetleg új memó + táp) ami így együtt már több, mint 200k (ha olyan vasat nézünk ami kihajtja ezt a kártyát). Persze meg lehet venni Q6600 mellé is csak felesleges...
Visszaemlékezve az igazi bestbuy kártyák mindig 40-60 közti kategóriában futottak (8500LE, 9800 pro, 6600GT stb).
Ha ez a kártya 100 körül kezd (pedig ismerve az itthoni elb*szott árazási szokásokat simán el tudom képzelni) arról szerintem 1 év alatt sem fog visszamenni 60-70 alá amikor majd jön az új kártya.A 8GB meg szerintem felesleges egy középkategóriába szánt kártyába.
Nem azt mondom, hogy ez a kártya nem jó ár értékű, de nem hiszem, hogy népkártya lenne.
-
KAMELOT
titán
válasz
Menthirist #716 üzenetére
Miért tudsz használtan custom RX480-at?
Én az optimális megoldásokat keresem, nem eszeveszett pénzkidobásokat.
-
bunfi
őstag
válasz
#85552128 #711 üzenetére
Bocsásd meg a szarkazmusom, de nem arról volt szó végig, hogy mindenki ezt venné, ha lenne, mert csillió-milliárd fps/watt/ampernégyzettel jobb mint az AMD legszebb vágyálma? Beszopták. Nem fogom őket sajnálni.
(#720) he7edik. És akkor hetedik, aki röngenszemű elektroműszerésznek született keresztülnézett az éteren és megmondta, hogy az alternate webshopjának raktárában található össze rx 480 mindegyike válogatott szar chipekkel lett szerelve.
Kérlek, tényleg ne legyél már ennyire röhejes. Bár az aláírásodat elolvasva... reménytelen.
-
értem, tehát egy bolti árat hasonlítottál össze egy valahonnan szerzett, valamilyen körülmények között kapott egyedi árral amit senki más nem kapott még kb (egyáltalán nem volt bontott már a cucc?)
Majd ha nekem egy bolt ajánlgat 110k-ért új 980 Ti-t garival meg mindennel, akkor beszélünk. Jelenleg még mindig 150k körül van az MSI Gaming 980 Ti
-
törölt tag
válasz
Menthirist #707 üzenetére
-
bunfi
őstag
válasz
#85552128 #697 üzenetére
Nem tudta a rendelési mennyiséget a listán való előrekerüléshez növelni, így ragadt az ötödik helyen. Ennek következménye, hogy az elkészült mennyiség pillanatok alatt elfogyott. Nem akarok találgatni, de mondhatni érdekes ez a végkifejlet. Vajon miért nem rendelt nagyobb mennyiséget?
Egyébként nem olvastam a fórumot, de amikor az nvidia bejelentette a felárat a Founder's Edition esetén (ami az MSRP-ra volt értendő), akkor volt-e akkora felháborodás, mint most, holott a 480-nál leginkább a körülmények összjátéka miatt 100k jelenleg a kártya.
(#704) he7edik. Kérlek mesélj még! A 290-emmel (az élsímitást leszámítva Max minden) 90 alatti számot még nem láttam, ha az fps-t néztem...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Menthirist #707 üzenetére
Én feltettem az új drivert, de nem engedélyeztem az Overdrive-ot. Ami biztos, hogy ugyan úgy overdrive a menüpont neve.
-
A WattMan csak 400-asokon működik amúgy, vagy ugyanúgy támogat előző kártyákat is?
Illetve az új bolti garis 110k-s 980 Ti-re még mindig várok
hackeeeee: Hát én konkrétan limitálom 60 fps-re, de nálam is bőven feljebb megy a sebesség (90-100 környékére ha jól emlékszem, régóta vsync-en van
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 199-239 dollárért kínál fejlett architektúrát, problémamentes játékot és VR-élményt az AMD Polaris 10.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest