- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
ikaros13 #17830 üzenetére
A gyári spb shell-t.
Az adw egy iszonyat fapados gagyi ehhez képest(szigorúan látványról beszélek), az meg nálam nem szempont, hogy agyonra kusztomizálhassam.Itt is cserélhetőek a dokk ikonok, csak teljesen kivenni nem lehet őket. Tehát üres hely sosem lesz, de helyettük bármi más betehető.
Amúgy leginkább azért szeretem a gyári/gyárihoz közeli launcher-eket(nem csak ezen a telón, hanem úgy amúgy is), mert általában a gyári widget-ek iszonyat jók, viszont a legtöbb paly-ről töltött launcher-rel nem mennek. Ha meg widget-eket is play-ről szedem össze, akkor megint ott vagyok, hogy 25 dolgot letöltöttem ahhoz, hogy legyen egy nekem megfelelő főképernyőm, ami gyárival alapból meg van
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Új Blackberry Priv!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged