- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
+1 ez valóban egy örök "körforgás"
Mint a nőknél a ruha+kiegészítők
Nálam anno egy custom Arctic hűtős 5850-el indult el a csendesítés lavina.Most alapjáraton passzív 950 (MSI gaming) van és ott tartok, hogy a szivacs ellenére még mindig a HDD a fő zajforrás, de ezért nem cserélem le a 128-as SSD-t 512-esre mert akkor meg a tápot kezdeném el hallani picit.
Viszont ha netezés közben bejön egy légy, akkor a fülemhez kapom a kezem, hogy mi ez az égzengés
-
duc
aktív tag
Több éve nincs odd-m, és nem is érzem a hiányát. Szintén múzeum.
-
MongolZ
addikt
válasz
SunyaMacs #58 üzenetére
Hát, nekem marhára nem így tűnik.
-
Godmax
tag
válasz
johnywalker #41 üzenetére
Ezen nagyon csodálkozom, mert nekem egészen más tapasztalataim vannak. Eddig mindent szó nélkül cseréltek, egy tápegység 1 év elteltével beszart, azt elküldték bevizsgálni de egy héten belül már mehettem a cseredarabért. És eddig semmit nem vettem ami használtnak tűnt volna, procikat is én bontom a fóliából. Persze érdemes a helyszínen megnézni a cuccot, de komolyan meg vagyok lepve.
-
jedis
senior tag
Hát akár mikor kaphatsz valakitől ilyen "adathordozót", vagy nagybácsinak audio CD-t kell írni a 20 éves opel astra-ban lévó CD-s rádióba, vagy a szemközti négy gyerekes anyukának divx-es mese DVD-t .
Az a 3500Ft nem egy akkora összeg, hogy megérje másra költeni. Pl. videókártyából +3500 -ért ugyan úgy RX460-ast kapnál, csak más márkájút.
-
BeZol
őstag
válasz
WhiteEagle77 #60 üzenetére
Ne is mondd, nem tudom megvegyem-e a civ 6-ot, pedig 5-be beleraktam 2k óránál is többet, de videók alapján nem túl bejövős.
Én régen azt hittem halk gépem van, mert nem gyári hűtőm volt, és azokhoz képest tényleg fényévekkel halkabb volt minden, aztán lett ez a vízhűtéses gép, érzésre pedig fele olyan hangos a régihez képest (de azért van ennek is egy alapzaja persze). Most az egér-kattogás zavar a legjobban
Az a baj, hogy megszüntetsz egy zajt, és így előjön egy másik zaj, ami eddig el volt nyomva. Kigyomlálod azt is, utána jön egy 3., és így tovább. Én ilyen szempontból direkt extra halk mechanikus billentyűzetet vettem, erre az egérkattogás tűnik most iszonyat hangosnak
A számítógép irányából is vannak határok, amiket nem feltétlen érdemes anyagilag átlépni, meg ugye valamit valamiért. Nagy teljesítmény sok hővel jár.
-
WhiteEagle77
csendes tag
válasz
WhiteEagle77 #59 üzenetére
(Nyilvan nem Battlefield 1-et jatszana az ember egy ilyenen, de az azert nem lenne rossz, ha mondjuk egy Civilzation-szeru jatekot lehetne ugy jatszani, hogy egyetlen ventillator sem kelt zajt. Bar lehet, hogy ez a csendesseg csak az en maniam :-))
-
WhiteEagle77
csendes tag
Igen, ez a terv, hogy egyelore eleg az i5-6600, aztan ha nem eleg, addigra mar szinte biztosan lesz Kaby Lake, ami ugyanezt a foglalatot fogja hasznalni, es szinte biztos, hogy Gigabyte ad ki az alapjaihoz (kulonosen a nem-beleposzintuekhez) BIOS frissitest. Magyaran par ev mulva kap egy i7-7xxx-et, aztan hajrá, megy tovabb meg evekig. Eleg bizakodo vagyok, felesegem legelso szerias i3-as gepe kihuzta az ot évét, egyedul egy videokartya csere volt benne par evvel ezelott, amugy nem lett hozzanyulva. Eladtuk, es az uj tulaj azota is boldogan hasznalja, a legtobb jatek meg mindig "high" grafikus beallitasok mellett fut el, egyedul nehany durvabb jateknal vannak neha akadozasok ahol a proci mar gyengenek bizonyul.
Igazi a teljesen csendes gep lenne, de ahhoz ugye passziv hutesu proci kell. Volt szerencsem Atom procihoz, alaptol az X5-ig, Celeron N2840, N3050, N3150, Pentium N3540, N3700, N3710. Nemhogy jatekhoz nem elegendok, de meg egy-egy video-reklamokkal jobban teleszort weblappal is megkuzdenek, arrol nem is beszelve, ha esetleg 5-6 oldalt nyitnek meg gyors egymasutanban, mert akkor fel percekre gyakorlatilag hasznalhatatlanok, mire mindent betoltenek es megkuzdenek a feldolgozasukkal. Talan majd az N4200 ami allitolag 30%-kal is gyorsabb lehet az N3700-nal, de meg akkor is harmatos a legolcsobb asztali i3-ashoz kepest. Nem is ertem, hogy lehet, hogy tabletekbol, okostelefonokbol meg vannak olyanok amik erzesre 5x erosebbek ezeknel, es megse kell nekik hutes...
-
BeZol
őstag
válasz
WhiteEagle77 #56 üzenetére
Igen, meg ha találsz is elég erőset, akkor pl. amit 500ezer Ft-ért árulnak, azt összelegózva egy cégtől darabokban megáll 430ból... Megy a lehúzás az ilyen kaliberű gépeknél rendesen.
Kb. 3 évig lesz jó a géped, utána a "satnya" proci miatt érdemben erősebb vga-ra már nem válthatsz, és be leszel itt-ott korlátozva, hacsak nem tuningolsz, vagy nem szerzel i7-est bele, ami talán kaby lake is lehet majd?
Szóval kb. kimaxoltad így a gépedet úgy, hogy fullHD-ban tolod, mikor ott eleve hamarabb fogy el a proci (még ha nem is 60fps-nél fogy majd el, hanem teszem azt 120 felett, ami most egyáltalán nem para), és fullHD-ra elég lett volna egy 970es vagy 1060as is, hiszen 1440p-n azt hiszem minden játékra tökéletes full grafika mellett az 1070es.
Helyedben vettem volna inkább i7-6700k-t az 1070-es felárából, és főleg h ennyire büszkén tolod fullHD-ban, még egy 3gb-os 1060as is elég lett volna, és akkor 2 generáció múlva vehetnél újra akkori kornak megfelelő 1070es kaliberű kártyát.
Ha cpu intenzív a játék, akkor pl. egy 980Ti-vel (15%-kal erősebb nála az 1070esed) ez lesz 1080p-ben full grafikával fallout 4-ben (és a te procid még csak nem is K-s verzió...):
20% teljesítmény esik ki minimum fps értéket és átlag fps értéket is nézve úgy (egy 6600k-val), hogy neked eleve +15%-kal gyorsabb a kártyád és gyengébb a procid (tehát elviekben 1,2*1,15=38% fps-től vágod el magad csak a vga-t nézve, ergo pont elég lett volna egy 970es v. 1060as a kis fullHD-dra).
1440p-ben viszont egyelőre nincs óriási para, bf1 64fős szerverekkel pedig óvatosan:
Szóval így a végére: tényleg kár, hogy ilyen gépet nem árulnak...
-
WhiteEagle77
csendes tag
i5-6600 (nem K) proci, CoolerMaster Hyper 212X hűtő, Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 alaplap, 16GB DDR4 2400MHz Corsair Vengeance RAM, Samsung Evo 850 500GB SSD, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G videokártya, mindez egy Corsair RM850-es tápról táplálva egy Thermaltake Chaser A71 házban. A táp és a videokártya ventillátorai félpasszívak, bizonyos terhelésig be sem indulnak, ergo tökéletesen csendben vannak. A proci és a ház ventillátorait az alaplapi szoftverrel le lehet venni egészen minimálisra. Végeredmény: szinte teljesen csendes gép (nagyon kell fülelni, hogy hallja az ember a hangját), ami eddig minden játékot elvitt full HD-ben maximális minőségi beállításokkal. A proci alapból 25 fok körül van, ha nagyon-nagyon megterhelem akár 42 fokig is felmegy :-) Annyi áramot még nem sikerült fogyasztatnom a konfiggal, hogy a táp ventillátora beinduljon, a videokártya ventillátorai is csak hosszabb nagyon durva FPS-ezés után vagy sok perc saját tesztszoftverével történő kínzás után indul be. Szerintem nekem most ez a gép marad legalább 5 évig, de inkább tovább... (Szerencsére nekem tökéletesen elég a full HD a 27" monitoromon, nem kell 1440/4K/8K...) Kár, hogy ilyen gépet nem árulnak alapból, készen, csak összerakni lehet. (Jellemző, hogy sokszor top i7-es gépekbe is beletesznek egy gyenge videokártyát és-vagy egy zajos-gyenge-olcsó tápot...)
-
Astroboy
őstag
"Akcióban a processzorok, játékra fel!"
Ez ugye költői volt..
-
törölt tag
Féláron se kellenének ezek az AMD csodák. Lassan már múzeumban a helyük.
-
simonzé
addikt
Hehe, most olvastam ezt a cikket, 25 perce pedig közzétételre továbbítottam a pár hete vásárolt Acer E5-575G laptopom tesztjét, ami lényegében azonos az itt ajánlott 591G-vel. Micsoda egybeesés...
-
BeZol
őstag
Két bőrös van a lakásomban, az egyiket én használom és rengeteget hintázok benne
, mert felcsapom az asztalra a lábamat miközben gépezek, na ez a szék már nyekereg mikor hátra/előre dőlök vele, viszont egyáltalán ne olyan nyekergésre gondolj, mint amire most gondolsz! Ez maximum full csendben zavaró, de ha akarod csinálok róla egy videót
A másik széket a párom használja, az még csak 3 éves, ő sosem dölöngél hátra, annak semmi hangja, ÉS még a könyöklője sem foszlik egyiknek sem, nem repedt szét a bőr mint ahogy sok széknél szokott! Nem hiába van már ismerősökkel együtt 5db is az ismeretségi körben
Én is 75kg körül mozgok, attól függ ha Karacsony előtt vagy után vagyunk
Ültem vmelyik bútorboltban ilyen gameresebb székben, elég ratyik voltak 20-40ezer Ft-ért. Egy dolog tetszett csak, hogy a könyöklős résznél egy mélyedés van végig, amibe belesimul a kezed és tutira nem mozdul ki mert befixálja, viszont most sem mozog a könyököm, szóval kb. minek. Ha elég széles a könyöklős rész, ilyen probléma nem lehet. -
Piftuka
veterán
Szerintem, ha kipróbálod, és kényelmesnek találod, akkor mindenképpen.
Én is éppen azt nézem, hogy ~40.000 forintért manapság egy nem túl jó minőségű irodai széket lehet csak kapni. (Az igazán jó - kartámlás, állítható, fejtámlás - SIGMA székek 80.000-100.000 forintnál indulnak, "a határ pedig a csillagos ég".) Ahhoz képest ez mindenképpen minőséginek, egyúttal kényelmesnek is tűnik.
(Az én 196 cm-es magasságomhoz mondjuk a támla nem tűnik elég magasnak, de ha lesz rá módom, mindenképpen kipróbálok egy ilyen széket.)
Megjegyzem, a bemutatott Genius billentyűzet is jónak látszik... Lehet, hogy veszek is egyet, úgyis rég óta szeretnék egy jó minőségű, megvilágított billentyűzetet, de mindenképpen 10.000 forint alatti áron.
Mindent összevetve szerintem az elmúlt hónapokban ez a legjobb "Hazai pálya"; csupa jó és érdekes cuccal, a "kispénzűek" számára.
-
johnywalker
őstag
A Pcx-nél minden harmadik héten akció van hirdetve, plusz a hétvégék.De az árak szinte alig változnak a "nem akciós" árakhoz...Az árúkeresőkön is direktbe pár százalékkal ígérnek a versenytársak alá.De ha gariztatnod kell valamit, akkor jönnek elő a gondok mivel elég gyaur módon viselkednek...De ez az utóbbi hónapokban jó pár helyen fel lett nekik már róvva...
-
haxiboy
veterán
Ahol én dolgoztam a nyáron. Minden termék kapásból úgy jött hogy volt egy eladási ár és egy akciós ár. Minden termék akciós, de tényleg minden. Plusz még lehet egyedi árat kérni ha x összeg felett rendelsz.
Új vásárlókat bevonzani nagyon jó taktika, a régieknek meg teljesen mindegy. Ráadásul SEO szempontból sem rossz.
-
bozont
veterán
És nem nyikorog, nyekereg a szék? Eddig kétféle forgószékem volt de mindkettő rövid idő után eléggé hangos lett. Az utóbbi ráadásul elég silány minőségű (40e-ről volt amúgy 25e-re leárazva), mert folyamatosan lazulnak, potyognak ki a csavarok.
Én most valami minőségi széket keresek, ami nem esik szét és nem nyekereg, mindezek mellett még kényelmes is. Azt már tudom mélyebben a zsebbe kell sajnos nyúlni érte.(#34) pusszycat
Én valahol 70-80Kg között mozgok mégis esik szét a szék, szóval nem mindegy az. -
dementor
senior tag
Jók az árak a PCX-nél, de az akciók hatalmas nagy kamuk!
-
Fitzgerald
veterán
Igazad van. Igazából alig másfél hónapja van 1440p monitorom, de ez idő alatt már sikerült annyira hozzászoknom, hogy nem is gondoltam erre.
Viszont azt is érdemes megemlíteni, hogy szerencsére a Battlefieldekben van supersampling.
Ha bottleneckem lenne az említett setuppal 1080p-ben, csak rátolnám a supersamplinget.
Elvileg ha egy natívan 1080p-s monitoron a BF1-ben 42%-ról felhúzod a resolution scale-t x-re (ahol a 42% a full HD, x pedig mondjuk az 1440p megfelelője pixelben), akkor azon a felbontáson fog renderelni, ami feltételezem hasonló proci-és videókártya használatot is jelent, mintha valóban egy natívan 1440p-s monitoron játszanál.
Ezzel a módszerrel elég egyszerű lenne eliminálni a bottlenecket. Persze ahogy írtad a tuninghoz sem ért mindenki, úgyhogy ez sem feltétlenül pördül meg az emberek fejében, meg amúgy is ez kifejezetten a Battlefieldről szól most.
Ez nem egy olyan dolog amit csak úgy bármelyik játékkal meg lehet játszani.
A bétában amúgy 70-80% környékén volt nálam a procihasználat a fenti tuninggal. -
BeZol
őstag
Nekem sincs tapasztalatom gamer székkel, de a legfőbb bajom mindig az volt, hogy beleizzadt a hátam a székbe. Ilyet vettem 6 éve, azóta lecseréltünk még másik 2 forgószéket is (van sima szövetes is olcsóbban, néha meg akciósak is), és azóta minden tökéletes, igényt sem érzek gamer szék irányba még olyan szempontból sem, hogy megtudjam, jobb-e egyáltalán. Páromnak mindig fájt a dereka a vacak székében, kapott egy ilyet, azóta vígan elvan.
Nem tudom, hogy ilyen árban milyen kaliberű gamer szék kapható, ér-e az már valamit, vagy csak designhulladék. -
BeZol
őstag
válasz
Fitzgerald #27 üzenetére
Meg is magyaráztad az egészet.
1080p helyett eleve 1440p-ben voltál, ahol kisebb a cpu-teher, és azonos beállításokkal 2/3-ad akkora az fps-ed, ill. még húztad is a procit a gyári 3.6ghz-es turbós max-ról 4.4ghz-re, ami +22,2%. Aki lusta és/vagy nem is ért hozzá, hogy i5-6600k-ja van és sosem tuningol/t, az eleve 3.9ghz-en jól végezte dolgát ---> nem hiába töltik meg páran a külföldi fórumokat, hogy bottleneckkel az i5-öse 1080p-ben és bezuttyant az fps-e a bétában a falvas részen.
Kb. +50%-ot gyorsultál most az 1070-essel a 390-eshez képest.
Tegyül fel, hogy lett volna 90fps-ed 1080p-ben ezen a falvas részen 64fővel robbantással, mindennel a 390-essel. Átnyargaltál 1440p-re, és lett volna 60fps-ed, hiszen 2/3 annyid van 1080p-hez képest.
Most vettél egy kártyát, ami +50%-kal erősebb, és 90fps-en vagy ezen a kritikusabb falvas helyszínen. Tudom, hogy nem ennyi fps-ed van, de nagyon kicentizted, mert az arányok ugyanezek, és csakis a proci tuning miatt vagy rendben 1440p-ben az 1070essel. Ha most átlépnél 1080p-re (amit minek tennél meg ha 1440p-s a monitorod), akkor talán látnád h baj van, nem biztos h a procituning elég oda, de ha visszaveszed alapra úgy is látod.A kérdés az, hogy lesz-e ennél durvább pályarész a végleges játékban 64fős pályákon, és ez mennyire lesz probléma.
Nekem ez az elméletem. Ha megjelenik a játék, akkor majd letesztelheted, és megcáfolhatsz. Az egész agymenés lényege egyébként nem ez lett volna, hanem a kollega állításának cáfolása, hogy 10 évig jó lesz neki a proci játékra... (ki mivel játszik ugye
)
Picit off:
Ha jön az 1080Ti, akkor cuda magok alapján +30%, órajel alapján +6,6% -> +38-39%-kal erősebb kártya lesz alapból, mint egy 1080-as. Az 1080-as szintjét az 1070-es tuningolva nagyjából megközelítgeti, de az alap 1070-eshez képest meglesz a +50% (és ugye kb. minden húzható +15%-kal) --> talán a kövi 1170-es szint lesz egyszer? Na ahhoz 1001%, hogy erősebb proci kell majd.Nekem egyébként az i7-5820k-val 3.8ghz-en ezen a kritikus részen sem ment 35-39%-nál feljebb a procikihasználtság, BÁR csak átlag 85fps-em volt gtx 970essel 1440p-ben, de havernak ugyanezzel a kártyával, i7-4770k-val 4.4ghz-en 1080p-ben átlag 110-120fps mellett folyamatosan 85%-90%-on pörgött 64fővel a falvas résznél sok-sok emberrel és robbantással (direkt ugyanott mértük egyszerre a pályán) --> nem viccből jön majd kaby lake után vagy azután már 6magos proci!
Szerencsére nem arról folyik a vita, hogy 60fps környékén van procilimit
, bár gtx 1070-es (=régi titan X) mellett GTA V esetén [link] már i7-essel is megesik, hogy elúszik jópár fps.
-
Apone33
őstag
Van valakinek tapasztalata a gamer székekkel kapcsolatban? Nézegetem őket már egy ideje, de nem tudom, hogy mennyire érik meg az árukat.
-
Piftuka
veterán
"Használ valaki közületek ilyen Genesis füleseket?Ha igen akkor mi a véleménye róla mennyire jó gyártó?"
Ha csak a kidolgozásukat nézzük, már akkor is megéri a ~7.000 forintos árat. (Ha tényleg annyiért lehet megvásárolni.)
Én is meglepődtem, amikor megláttam az árát, mert az ilyen méretű és jellegű, "sima" mikrofonos fejhallgatók a Trust, Genius és hasonló gyártók műhelyéből is kerülnek ennyibe (vagy többe), és azokon jellemzően az a hamar széftoszló, extra vékony műbőr bevonat található, és a minőségük, hangzásuk is bőven hagy kívánnivalót maga után.
Ezeken pedig szemmel láthatólag annál vastagabb, masszívabb műbőr... Ez sokat számít. Ha a kidolgozás is igényes, és jól is szól, akkor eléggé "best buy"-nak tűnik számomra.
Remélem, sikerül valahol élőben is megnéznem, pláne meghallgatnom!
-
Fitzgerald
veterán
Nekem 6500-am van egy Z170-es lapban, 4.4GHz-re húzva BCLK-val. Semmiféle dropot nem tapasztaltam a béta alatt, bár a procit valóban dolgoztatta rendesen (mondjuk a 4 is). Még egy tuningolt 390-el is stabil 60+ fps-em volt kimaxolva 1440p-ben (AA volt talán csak mediumon, meg a supersampling maradt az alap 42%-on) folyamatosan, azóta meg 1070-re váltottam.
-
gerii
addikt
válasz
CriticalHit #12 üzenetére
Nekem is tetszik, gondolkozom egy ilyen nagy dögön, de lehet kisütné a szemem.
Monitorokba nem szokás fényérzékelőt tenni? -
törölt tag
válasz
#58450688 #22 üzenetére
Régen tényleg jók voltak, ők voltak a fő beszerzési forrásom ha hardver kellett. Az utóbbi években viszont kihúzták a gyufát nálam, az s1155-ös gépem óta rengeteget szívok velük, íme néhány szösszenet a teljesség igénye nélkül: refurbished karcos proci újnak eladva, sérült csomagolású alaplap, rossz ventis pentium procit nem cserélik gariba, egeret 2x gariztattam és mindkét alkalommal ugyanúgy szar egeret kaptam, dvd tokja meg volt taposva lábnyom látszott rajta úgy nyomták a kezembe
... és még s többi ami most nem jut eszembe.
-
törölt tag
Olvasgatva a hsz-eket, ennyire gáz a PCX? régebben sokat vásárolgattam náluk, én abban a tudatban voltam, hogy szuper árak, gyors kiszolgálás. És egy kérdés, 120K körül szeretnék magamnak összetákolni egy gépet (8gb ram, 120gb SSD olcsóbb ház, FSP alap táp, 20-30K körüli VGA...) nyilván AMD vonalon mert az olcsó, és finom. Jó ideje nem építettem, így le vagyok maradva, 25K környékén (hogy a fentebb felsoroltak is beleférjenek a költségvetésbe) milyen procit ajánlanátok? Tudom van ilyen topik, ha nem túl nagy kérés dobjatok egy tippet!
Szerkeztve, ok ez jónak tűnik!
-
Seirus
tag
Nah van megint FX-6300, múltkor már kifogytak, azt hittem nem is lesz többet.
Fel kéne upgradelni nagypapi netezős gépét egy ilyenreMás:
Azt jól láttam hogy freesync monitorok már 40-50 körül vannak, gsync meg csak 100 felett?
Még a végén visszamegyek Ati vonalra. -
O_L_I
őstag
Ha budget gamer config akkor sztem most AMD Athlon X4 880K a nyerő. Ennyiért még egy rendes i3-at se kap az ember és még korrekt hűtő is van hozzá.
-
BeZol
őstag
Akkor indíts majd el egy battlefield 1-et 64fős szerveren (open béta ugye véget ért már), és gondold újra az egész állításodat, mert komoly problémák vannak, ha csak i5-ösöd van, belenyal a 100%-os terheltségbe és jó kis fps-droppod lesz. Keress csak rá google-n. A minimum konfig sem hiába lett i5-6600k...
+20-30ezerért egy i7-6700/6700k már oké.Titkos tipp használtan 85től i7-3770k alaplapostul, memóriástul, mert kb. ugyanezt tudja, csak az igp lett igazán komolyabb, bár januártól itt a kaby lake, az majd csökkenti a használt árakat is. A skylake meg már tavaly augusztusi kb. változatlan ár mellett és "csak" 4maggal.
Ha 10 évre akarsz procit, akkor i7-5820k-t keress, de az is már 2 éves konstrukció.
-
k.kristof
őstag
válasz
Fitzgerald #14 üzenetére
PCX akció = más boltok normális árai
-
Den Hadnagy
senior tag
Azok a géééémer székek nem is lennének rosszak, ha lenne színválaszték, vagy lenne sima fekete. A gémerpiros meg a strandkorlát-kék nekem nem adja, pedig kék a szobám, de inkább sötétebb árnylat kellene.
-
Feri1977
senior tag
Én 3 éve használom maximális megelégedéssel az fx6300-as procimat, tökéletesen elég mindenre, játék, zeneszerkesztés stb. Nem kell jobb, és nem is tervezek jobbat egyenlőre.
-
Fitzgerald
veterán
Csak én nem látom itt az akciót? 6500-at ezelőtt 5 hónappal ugyanennyiért vettem, 6600k is ugyanennyibe került akkoriban...
-
Raysen623
addikt
válasz
--HARDCORE-- #11 üzenetére
Én soha semmit nem ráncigálok vagy tuningolok, bár a hűtést erősre tervezem meg az elején. Számomra bőven elegendőek a gyári értékek. A CPU és GPU tuning nem az én világom, időm sincs rá annyi, hogy ezekkel tököljek szabadidőmben
-
CriticalHit
addikt
Jó kis monitor ez a AOC Q2781PQ ennyiért. De miért nem fért bele a magasság állítás?
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Raysen623 #10 üzenetére
1156-1155-1150ből sincs olyan sok használt tuningolható lap pláne nem olcsón, de ezekhez K-s proci sincs 3ezerért, hogy lehessen valamit húzni rajtuk. Szóval marad a 200ezres (vadiúj lap cpu ram) árkategória, ha valaki jót is akar venni amiben van tuning is.. :/ Vagy bevállalja a rizikós régi lapot 1-2 hónap keresgéléssel.
-
6600K-t mar tobb honapja is lehetett venni 70 alatt ha jol korulnezett az ember.
-
Nem jobb használtan 5 ezerér egy i7 920 mint 20 körül egy fx 4300?
Komolyan kérdezem, nem tudom. -
Hurkafej
aktív tag
-
vlaszti
csendes tag
Használ valaki közületek ilyen Genesis füleseket?Ha igen akkor mi a véleménye róla mennyire jó gyártó?
-
Scholes9
nagyúr
Az a 6600k eléggé tetszetős ennyiért
Egy ilyen a gépbe és kb 5 évig kihajt majd bármilyen vga-t full HD és a feletti felbontáson, pláne, hogy még húzni is lehet, ha szükség lenne rá
Mondjuk engem nem érint, szerintem 10 évig nem fogok procit cserélni a gepemben
-
tserrof77
őstag
Végülis... ha árgépen megnézzük, áfacsalóéknál tényleg meg lehet már annyiért venni őket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest