Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szerintem, ha kipróbálod, és kényelmesnek találod, akkor mindenképpen.
Én is éppen azt nézem, hogy ~40.000 forintért manapság egy nem túl jó minőségű irodai széket lehet csak kapni. (Az igazán jó - kartámlás, állítható, fejtámlás - SIGMA székek 80.000-100.000 forintnál indulnak, "a határ pedig a csillagos ég".) Ahhoz képest ez mindenképpen minőséginek, egyúttal kényelmesnek is tűnik.
(Az én 196 cm-es magasságomhoz mondjuk a támla nem tűnik elég magasnak, de ha lesz rá módom, mindenképpen kipróbálok egy ilyen széket.)
Megjegyzem, a bemutatott Genius billentyűzet is jónak látszik... Lehet, hogy veszek is egyet, úgyis rég óta szeretnék egy jó minőségű, megvilágított billentyűzetet, de mindenképpen 10.000 forint alatti áron.
Mindent összevetve szerintem az elmúlt hónapokban ez a legjobb "Hazai pálya"; csupa jó és érdekes cuccal, a "kispénzűek" számára.
-
Piftuka
veterán
"Használ valaki közületek ilyen Genesis füleseket?Ha igen akkor mi a véleménye róla mennyire jó gyártó?"
Ha csak a kidolgozásukat nézzük, már akkor is megéri a ~7.000 forintos árat. (Ha tényleg annyiért lehet megvásárolni.)
Én is meglepődtem, amikor megláttam az árát, mert az ilyen méretű és jellegű, "sima" mikrofonos fejhallgatók a Trust, Genius és hasonló gyártók műhelyéből is kerülnek ennyibe (vagy többe), és azokon jellemzően az a hamar széftoszló, extra vékony műbőr bevonat található, és a minőségük, hangzásuk is bőven hagy kívánnivalót maga után.
Ezeken pedig szemmel láthatólag annál vastagabb, masszívabb műbőr... Ez sokat számít. Ha a kidolgozás is igényes, és jól is szól, akkor eléggé "best buy"-nak tűnik számomra.
Remélem, sikerül valahol élőben is megnéznem, pláne meghallgatnom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest