Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Apone33 #29 üzenetére

Szerintem, ha kipróbálod, és kényelmesnek találod, akkor mindenképpen.

Én is éppen azt nézem, hogy ~40.000 forintért manapság egy nem túl jó minőségű irodai széket lehet csak kapni. (Az igazán jó - kartámlás, állítható, fejtámlás - SIGMA székek 80.000-100.000 forintnál indulnak, "a határ pedig a csillagos ég".) Ahhoz képest ez mindenképpen minőséginek, egyúttal kényelmesnek is tűnik.

(Az én 196 cm-es magasságomhoz mondjuk a támla nem tűnik elég magasnak, de ha lesz rá módom, mindenképpen kipróbálok egy ilyen széket.)

Megjegyzem, a bemutatott Genius billentyűzet is jónak látszik... Lehet, hogy veszek is egyet, úgyis rég óta szeretnék egy jó minőségű, megvilágított billentyűzetet, de mindenképpen 10.000 forint alatti áron.

Mindent összevetve szerintem az elmúlt hónapokban ez a legjobb "Hazai pálya"; csupa jó és érdekes cuccal, a "kispénzűek" számára. :K

• Piftuka

veterán

válasz vlaszti #3 üzenetére

"Használ valaki közületek ilyen Genesis füleseket?Ha igen akkor mi a véleménye róla mennyire jó gyártó?"

Ha csak a kidolgozásukat nézzük, már akkor is megéri a ~7.000 forintos árat. (Ha tényleg annyiért lehet megvásárolni.)

Én is meglepődtem, amikor megláttam az árát, mert az ilyen méretű és jellegű, "sima" mikrofonos fejhallgatók a Trust, Genius és hasonló gyártók műhelyéből is kerülnek ennyibe (vagy többe), és azokon jellemzően az a hamar széftoszló, extra vékony műbőr bevonat található, és a minőségük, hangzásuk is bőven hagy kívánnivalót maga után.

Ezeken pedig szemmel láthatólag annál vastagabb, masszívabb műbőr... Ez sokat számít. Ha a kidolgozás is igényes, és jól is szól, akkor eléggé "best buy"-nak tűnik számomra.

Remélem, sikerül valahol élőben is megnéznem, pláne meghallgatnom!

Új hozzászólás Aktív témák