- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
WhiteEagle77 #60 üzenetére
Ne is mondd, nem tudom megvegyem-e a civ 6-ot, pedig 5-be beleraktam 2k óránál is többet, de videók alapján nem túl bejövős.
Én régen azt hittem halk gépem van, mert nem gyári hűtőm volt, és azokhoz képest tényleg fényévekkel halkabb volt minden, aztán lett ez a vízhűtéses gép, érzésre pedig fele olyan hangos a régihez képest (de azért van ennek is egy alapzaja persze). Most az egér-kattogás zavar a legjobban
Az a baj, hogy megszüntetsz egy zajt, és így előjön egy másik zaj, ami eddig el volt nyomva. Kigyomlálod azt is, utána jön egy 3., és így tovább. Én ilyen szempontból direkt extra halk mechanikus billentyűzetet vettem, erre az egérkattogás tűnik most iszonyat hangosnak
A számítógép irányából is vannak határok, amiket nem feltétlen érdemes anyagilag átlépni, meg ugye valamit valamiért. Nagy teljesítmény sok hővel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest