Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Gaming notebook topik
- Billentyűzet gondom van
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
+1 ez valóban egy örök "körforgás"

Mint a nőknél a ruha+kiegészítők
Nálam anno egy custom Arctic hűtős 5850-el indult el a csendesítés lavina.Most alapjáraton passzív 950 (MSI gaming) van és ott tartok, hogy a szivacs ellenére még mindig a HDD a fő zajforrás, de ezért nem cserélem le a 128-as SSD-t 512-esre mert akkor meg a tápot kezdeném el hallani picit.
Viszont ha netezés közben bejön egy légy, akkor a fülemhez kapom a kezem, hogy mi ez az égzengés

-
WhiteEagle77
csendes tag
Igen, ez a terv, hogy egyelore eleg az i5-6600, aztan ha nem eleg, addigra mar szinte biztosan lesz Kaby Lake, ami ugyanezt a foglalatot fogja hasznalni, es szinte biztos, hogy Gigabyte ad ki az alapjaihoz (kulonosen a nem-beleposzintuekhez) BIOS frissitest. Magyaran par ev mulva kap egy i7-7xxx-et, aztan hajrá, megy tovabb meg evekig. Eleg bizakodo vagyok, felesegem legelso szerias i3-as gepe kihuzta az ot évét, egyedul egy videokartya csere volt benne par evvel ezelott, amugy nem lett hozzanyulva. Eladtuk, es az uj tulaj azota is boldogan hasznalja, a legtobb jatek meg mindig "high" grafikus beallitasok mellett fut el, egyedul nehany durvabb jateknal vannak neha akadozasok ahol a proci mar gyengenek bizonyul.
Igazi a teljesen csendes gep lenne, de ahhoz ugye passziv hutesu proci kell. Volt szerencsem Atom procihoz, alaptol az X5-ig, Celeron N2840, N3050, N3150, Pentium N3540, N3700, N3710. Nemhogy jatekhoz nem elegendok, de meg egy-egy video-reklamokkal jobban teleszort weblappal is megkuzdenek, arrol nem is beszelve, ha esetleg 5-6 oldalt nyitnek meg gyors egymasutanban, mert akkor fel percekre gyakorlatilag hasznalhatatlanok, mire mindent betoltenek es megkuzdenek a feldolgozasukkal. Talan majd az N4200 ami allitolag 30%-kal is gyorsabb lehet az N3700-nal, de meg akkor is harmatos a legolcsobb asztali i3-ashoz kepest. Nem is ertem, hogy lehet, hogy tabletekbol, okostelefonokbol meg vannak olyanok amik erzesre 5x erosebbek ezeknel, es megse kell nekik hutes...
-
bozont
veterán
És nem nyikorog, nyekereg a szék? Eddig kétféle forgószékem volt de mindkettő rövid idő után eléggé hangos lett. Az utóbbi ráadásul elég silány minőségű (40e-ről volt amúgy 25e-re leárazva), mert folyamatosan lazulnak, potyognak ki a csavarok.

Én most valami minőségi széket keresek, ami nem esik szét és nem nyekereg, mindezek mellett még kényelmes is. Azt már tudom mélyebben a zsebbe kell sajnos nyúlni érte.(#34) pusszycat
Én valahol 70-80Kg között mozgok mégis esik szét a szék, szóval nem mindegy az.
-
Fitzgerald
veterán
Igazad van. Igazából alig másfél hónapja van 1440p monitorom, de ez idő alatt már sikerült annyira hozzászoknom, hogy nem is gondoltam erre.
Viszont azt is érdemes megemlíteni, hogy szerencsére a Battlefieldekben van supersampling.
Ha bottleneckem lenne az említett setuppal 1080p-ben, csak rátolnám a supersamplinget.
Elvileg ha egy natívan 1080p-s monitoron a BF1-ben 42%-ról felhúzod a resolution scale-t x-re (ahol a 42% a full HD, x pedig mondjuk az 1440p megfelelője pixelben), akkor azon a felbontáson fog renderelni, ami feltételezem hasonló proci-és videókártya használatot is jelent, mintha valóban egy natívan 1440p-s monitoron játszanál.
Ezzel a módszerrel elég egyszerű lenne eliminálni a bottlenecket. Persze ahogy írtad a tuninghoz sem ért mindenki, úgyhogy ez sem feltétlenül pördül meg az emberek fejében, meg amúgy is ez kifejezetten a Battlefieldről szól most.
Ez nem egy olyan dolog amit csak úgy bármelyik játékkal meg lehet játszani.
A bétában amúgy 70-80% környékén volt nálam a procihasználat a fenti tuninggal. -
Fitzgerald
veterán
Nekem 6500-am van egy Z170-es lapban, 4.4GHz-re húzva BCLK-val. Semmiféle dropot nem tapasztaltam a béta alatt, bár a procit valóban dolgoztatta rendesen (mondjuk a 4 is). Még egy tuningolt 390-el is stabil 60+ fps-em volt kimaxolva 1440p-ben (AA volt talán csak mediumon, meg a supersampling maradt az alap 42%-on) folyamatosan, azóta meg 1070-re váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő