Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
WhiteEagle77
üzenetére
Ne is mondd, nem tudom megvegyem-e a civ 6-ot, pedig 5-be beleraktam 2k óránál is többet, de videók alapján nem túl bejövős.
Én régen azt hittem halk gépem van, mert nem gyári hűtőm volt, és azokhoz képest tényleg fényévekkel halkabb volt minden, aztán lett ez a vízhűtéses gép, érzésre pedig fele olyan hangos a régihez képest (de azért van ennek is egy alapzaja persze). Most az egér-kattogás zavar a legjobban

Az a baj, hogy megszüntetsz egy zajt, és így előjön egy másik zaj, ami eddig el volt nyomva. Kigyomlálod azt is, utána jön egy 3., és így tovább. Én ilyen szempontból direkt extra halk mechanikus billentyűzetet vettem, erre az egérkattogás tűnik most iszonyat hangosnak

A számítógép irányából is vannak határok, amiket nem feltétlen érdemes anyagilag átlépni, meg ugye valamit valamiért. Nagy teljesítmény sok hővel jár.
-
WhiteEagle77
csendes tag
válasz
WhiteEagle77
üzenetére
(Nyilvan nem Battlefield 1-et jatszana az ember egy ilyenen, de az azert nem lenne rossz, ha mondjuk egy Civilzation-szeru jatekot lehetne ugy jatszani, hogy egyetlen ventillator sem kelt zajt. Bar lehet, hogy ez a csendesseg csak az en maniam :-))
-
BeZol
őstag
válasz
WhiteEagle77
üzenetére
Igen, meg ha találsz is elég erőset, akkor pl. amit 500ezer Ft-ért árulnak, azt összelegózva egy cégtől darabokban megáll 430ból... Megy a lehúzás az ilyen kaliberű gépeknél rendesen.
Kb. 3 évig lesz jó a géped, utána a "satnya" proci miatt érdemben erősebb vga-ra már nem válthatsz, és be leszel itt-ott korlátozva, hacsak nem tuningolsz, vagy nem szerzel i7-est bele, ami talán kaby lake is lehet majd?
Szóval kb. kimaxoltad így a gépedet úgy, hogy fullHD-ban tolod, mikor ott eleve hamarabb fogy el a proci (még ha nem is 60fps-nél fogy majd el, hanem teszem azt 120 felett, ami most egyáltalán nem para), és fullHD-ra elég lett volna egy 970es vagy 1060as is, hiszen 1440p-n azt hiszem minden játékra tökéletes full grafika mellett az 1070es.
Helyedben vettem volna inkább i7-6700k-t az 1070-es felárából, és főleg h ennyire büszkén tolod fullHD-ban, még egy 3gb-os 1060as is elég lett volna, és akkor 2 generáció múlva vehetnél újra akkori kornak megfelelő 1070es kaliberű kártyát.
Ha cpu intenzív a játék, akkor pl. egy 980Ti-vel (15%-kal erősebb nála az 1070esed) ez lesz 1080p-ben full grafikával fallout 4-ben (és a te procid még csak nem is K-s verzió...):

20% teljesítmény esik ki minimum fps értéket és átlag fps értéket is nézve úgy (egy 6600k-val), hogy neked eleve +15%-kal gyorsabb a kártyád és gyengébb a procid (tehát elviekben 1,2*1,15=38% fps-től vágod el magad csak a vga-t nézve, ergo pont elég lett volna egy 970es v. 1060as a kis fullHD-dra).
1440p-ben viszont egyelőre nincs óriási para, bf1 64fős szerverekkel pedig óvatosan:

Szóval így a végére: tényleg kár, hogy ilyen gépet nem árulnak...

Új hozzászólás Aktív témák
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest