Hirdetés
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
WhiteEagle77
üzenetére
Ne is mondd, nem tudom megvegyem-e a civ 6-ot, pedig 5-be beleraktam 2k óránál is többet, de videók alapján nem túl bejövős.
Én régen azt hittem halk gépem van, mert nem gyári hűtőm volt, és azokhoz képest tényleg fényévekkel halkabb volt minden, aztán lett ez a vízhűtéses gép, érzésre pedig fele olyan hangos a régihez képest (de azért van ennek is egy alapzaja persze). Most az egér-kattogás zavar a legjobban

Az a baj, hogy megszüntetsz egy zajt, és így előjön egy másik zaj, ami eddig el volt nyomva. Kigyomlálod azt is, utána jön egy 3., és így tovább. Én ilyen szempontból direkt extra halk mechanikus billentyűzetet vettem, erre az egérkattogás tűnik most iszonyat hangosnak

A számítógép irányából is vannak határok, amiket nem feltétlen érdemes anyagilag átlépni, meg ugye valamit valamiért. Nagy teljesítmény sok hővel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő