Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteEagle77
csendes tag
i5-6600 (nem K) proci, CoolerMaster Hyper 212X hűtő, Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 alaplap, 16GB DDR4 2400MHz Corsair Vengeance RAM, Samsung Evo 850 500GB SSD, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G videokártya, mindez egy Corsair RM850-es tápról táplálva egy Thermaltake Chaser A71 házban. A táp és a videokártya ventillátorai félpasszívak, bizonyos terhelésig be sem indulnak, ergo tökéletesen csendben vannak. A proci és a ház ventillátorait az alaplapi szoftverrel le lehet venni egészen minimálisra. Végeredmény: szinte teljesen csendes gép (nagyon kell fülelni, hogy hallja az ember a hangját), ami eddig minden játékot elvitt full HD-ben maximális minőségi beállításokkal. A proci alapból 25 fok körül van, ha nagyon-nagyon megterhelem akár 42 fokig is felmegy :-) Annyi áramot még nem sikerült fogyasztatnom a konfiggal, hogy a táp ventillátora beinduljon, a videokártya ventillátorai is csak hosszabb nagyon durva FPS-ezés után vagy sok perc saját tesztszoftverével történő kínzás után indul be. Szerintem nekem most ez a gép marad legalább 5 évig, de inkább tovább... (Szerencsére nekem tökéletesen elég a full HD a 27" monitoromon, nem kell 1440/4K/8K...) Kár, hogy ilyen gépet nem árulnak alapból, készen, csak összerakni lehet. (Jellemző, hogy sokszor top i7-es gépekbe is beletesznek egy gyenge videokártyát és-vagy egy zajos-gyenge-olcsó tápot...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Blu-ray lejátszók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest