Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szerintem, ha kipróbálod, és kényelmesnek találod, akkor mindenképpen.
Én is éppen azt nézem, hogy ~40.000 forintért manapság egy nem túl jó minőségű irodai széket lehet csak kapni. (Az igazán jó - kartámlás, állítható, fejtámlás - SIGMA székek 80.000-100.000 forintnál indulnak, "a határ pedig a csillagos ég".) Ahhoz képest ez mindenképpen minőséginek, egyúttal kényelmesnek is tűnik.
(Az én 196 cm-es magasságomhoz mondjuk a támla nem tűnik elég magasnak, de ha lesz rá módom, mindenképpen kipróbálok egy ilyen széket.)
Megjegyzem, a bemutatott Genius billentyűzet is jónak látszik... Lehet, hogy veszek is egyet, úgyis rég óta szeretnék egy jó minőségű, megvilágított billentyűzetet, de mindenképpen 10.000 forint alatti áron.
Mindent összevetve szerintem az elmúlt hónapokban ez a legjobb "Hazai pálya"; csupa jó és érdekes cuccal, a "kispénzűek" számára.

-
BeZol
őstag
Nekem sincs tapasztalatom gamer székkel, de a legfőbb bajom mindig az volt, hogy beleizzadt a hátam a székbe. Ilyet vettem 6 éve, azóta lecseréltünk még másik 2 forgószéket is (van sima szövetes is olcsóbban, néha meg akciósak is), és azóta minden tökéletes, igényt sem érzek gamer szék irányba még olyan szempontból sem, hogy megtudjam, jobb-e egyáltalán. Páromnak mindig fájt a dereka a vacak székében, kapott egy ilyet, azóta vígan elvan.
Nem tudom, hogy ilyen árban milyen kaliberű gamer szék kapható, ér-e az már valamit, vagy csak designhulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest