Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A ziphez XP óta nem kell semmi, csak a 7zip-hez, ami egy tök más formátum. Windowsra is van. Azért a modern VLC nem volt az igazi amikor próbáltam, több volt a bug mint a feature. Lehet azóta változott. Mindegy, a lényeg hogy formátumok támogatásában out-of-box azért a Windows 10-et sem nehéz lenyomni, a 8 meg a 7 pedig említésre sem méltó, tehát kár ezt felhozni érvnek. Nem neked, hanem aki eredetileg megtette.
-
Dave™
nagyúr
Az volt az érv az Ubi ellen, hogy nem játszik le ezt-azt, erre mondtam hogy alapból több formátumot támogat, mint a Windows 10, de ha valami hiányzik, ott a VLC. Szoftverközpontból 2 kattintás. A flac akkor 10-től támogatott, de mi a helyzet ogg, rar, 7zip stb. fronton? Nem mondom hogy annyira elterjedtek, de ne az legyen az érv, hogy az Ubuntu alatt nem lehet ezeket használni és ezért support kell, mert Win 10 alatt kevesebb a gyárilag támogatott formátum még úgy is, hogy a 10 sokat javult ezen a fronton a korábbiakhoz képest.
-
t72killer
titán
Nálunk is fut, a családban néhány win10es gép van és csak ez, a legrégebbi (Haswell) produkál ilyet. Tudom, az intelre kell rárúgni az ajtót, de azért megtenném a M$-tal is, lévén a 1511 betonstabil volt.
Céges környezetben win10-et nem láttam még, max egyedi gépekre rakva, amik nem voltak a céges hálóba integrálva (ilyen az én utazós laposom is, a főnök is így kezdte de inkább kért rá 7est)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
hallador
addikt
Valóban nem a win ára miatt, hanem a microsoft otromba viselkedése is benne van, meg az is, hogy vannak cégek, akik nem csak azzal foglalkoznak, hogy lehúzzanak másokat, hanem a user igényekkel is. A PC eladások lehetnének simán feljebb is, csak éppen a google, meg az apple szép szeletet vágott ki belőle/előle, na most a chromeos és az android igen olcsó, meg van ahol ingyenes, az IOS szintén, ehhez képest az MS szoftverek nyögvenyelősek, lassúk, nagyon, bonyolultak, és még drágák is. Nem csoda, hogy a PC piac helyett a mindennapi otthonokban lassan a használható dolgokat kezdik alkalmazni, nem a "neked ez jó mert én azt mondom" típusúakat. Erre a google routere... Szerintem.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
veterán
"Igy, hogy egy licenccel ot gepre telepitheto az Office, szerintem a cegeknek jobban megeri, mint egyenkent megvenni az offline licenceket es melle a felhot fizetni. (Ebben a konstrukcioban egyedul az outlook hasznalata korlatozott egy e-mailcimre, de azt amugy sem hasznaljuk)."
Én ebből ezt vettem le, de lehet, hogy csak az évek, meg a rutin játszott!
-
gabor7th
addikt
Akiknek fontos az adatbiztonság azokat elriaszt ez a név... Nem árt vigyázni vele. Egy csomó minden miatt ami nem fér egy kommentbe. De egy példa: https://pcforum.hu/hirek/18278/nagyon-durva-biztonsagi-hiba-volt-a-microsoft-office-365-ben
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest