Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz hallador #104 üzenetére
Ez a példa már korábban is említve volt, emlékszem... Csak ugyanakkor nem lehet visszafelé sem általánosítani, csak mert éppen akad pár ilyen. Valamint attól még az az állítás sem változik, hogy egy újabb Windows általánosan nyilván jobb ilyen téren, mint az az egynéhány éves régebbi. Na meg az a bizonyos fenti kijelentés megint szimplán fals, aminek az ellenkezője a válaszban meg lett indokolva. Illetve a régebbi rendszernél azért jóval gyakrabban találkozni a fentebb linkelt hibaüzenettel...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz hallador #100 üzenetére
"Az meg hülyeség, hogy a Win 10-ben több lenne, többet tud letölteni nem ugyanaz."
Arra nem tudom mit mondjak, amikor a gyártó oldalán kiválasztva az adott OS-t, több helyre inbox van írva és nincsen letölthető állomány. Valamint telepítés után egyből USB 3.0 sebességen működnek az USB 3.0 portok, van vezetékes net és wifi is. Ja, és nem kell PS2 egérrel / billentyűzettel sem szórakozni. Valamint ezekhez eleve nem kellett semmit letölteni és nem, a WU sem tölti le őket külön. Valamint telepítésnél nincsen ilyen hibaüzenet és pl. alaplapi SATA drivert, vagy mást sem hiányol a telepítő. Illetve nem kell patchelni sem stb.
Elolvastam a cikket és annak állítását nem is firtattam. Más kérdés, hogy melyik rendszert, melyiknek a szoftveres támogatottságát és kínálatát tartom jobbnak, főleg ha pl. speciális oktatási területekről van szó. Ami egyébként nyilván a gyakorlatban is megnyilvánul az adott területeken.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
King Unique
titán
Ebben az a szép, hogy én csak a saját példámat írtam le, hogy a saját igényeimnek mi felel meg jobban. Amihez egyébként senkinek semmi köze nincsen és nyilván magam csak jobban tudom. Illetve egy szóval nem általánosítottam és nem mondtam, hogy az átlagnak mit és hogyan kellene. Erre valaki megszokásból és kényszeresen csak azért is firtatja és próbálja erővel bemagyarázni + ráfogni az ellenkezőjét. Mellesleg azt állítja, hogy szerinte egy adott OS otthonra nem kell a usereknek. Mégis mi alapon, talán megkérdezte őket, vagy tud róla mutatni valami statisztikát, ami alátámasztja? Hát ez az, hogy nem... Az, hogy valaki megvette, az önmagában kissé gyenge érv, mivel egyrészt volt 1 éves ingyenes váltási lehetőség, amivel bizonyos esetekben akár még most is lehet játszadozni. Másrészt meg tudjuk hogyan megy ez általában a home usereknél.
A driveres felvetés nem hiszem, hogy hülyeség lenne, mert az nyilvánvaló, hogy az újabb Windowsokban több az inbox driver. Na meg erre sem azt mondtam, hogy a régiben egyáltalán nincsenek, hanem hogy az újabbak eleve jobbak ilyen téren. Érdekes módon egyazon gépnél utóbbiaknál van net, működnek az USB-portok stb. Valamint a gyártók oldaláról is rendszerint eleve kevesebb drivert kell hozzájuk letölteni & telepíteni, ellenben a régebbi rendszerrel. Vagy még csak ezzel sem kell szórakozni, mert pl. a 10-es eleve letölt mindent a WU-ról.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
na most a chromeos és az android igen olcsó, meg van ahol ingyenes, az IOS szintén,
az MS szoftverek nyögvenyelősek, lassúk, nagyon, bonyolultak, és még drágák is.
Made my day
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest