Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kicsimix

őstag

válasz bunfi #79 üzenetére

Akkora volumenű modosítások már nem várhatóak a Win 10 megjelenése elött pár hónappal szerintem.Másrészt Abu írta, hogy a kód viszonylag egyszerűen átültethető pc-re ami hihetőnek is tűnik tekintve, hogy xone-ban is amd ketyeg és ugye a xone és a dx a microsoftot tulajdona.. + Ps.. Am ez nem véletlen feature a fejlesztőket támogatják vele, hogy minden egyszerűbb legyen jóval mint eddig. Igen ez még kicsit a jövő de a nagyobb studiók nem most kezdtek ismerkedni az új dx-el gyanítom és van akinek már van dx12-re is megoldása amit használni lehet.. Ez az átállás kis idő persze azt nem vitatom én sem.. De ez most nem az a fajta váltás mint eddig volt, hogy gondolkodni kelljen a studióknak belevágjanak e.. Oriási az ugrás..Jobb hamarabb foglalkozni vele mint később.. (szerintem) : )

• TESCO-Zsömle

titán

válasz bunfi #79 üzenetére

Arra van a Vulcan. Amit megírnak DX12-re, az futni fog azon is minimális módosításokkal, így már nincs is Win10-hez kötve az ember, maradhat akár Win7-en is. Persze egyéb okokból nyilván érdemes lesz tovább lépni, már a Win8-nak is sokkal jobb a processzor-kezelése, mint a 7-esnek, és ugye akinek fontos a kompatibilitás, mert nem csak a legújabb játékokkal akar játszani, annál a Linux/SteamOS is kiesik, szóval a legvége mégis az, hogy Windows 10...

Az AMD is lépni fog, mert piaci helyzetéből adódóan nem teheti meg, hogy hátradől és bevárja a konkurenciát. Jön a HBM, aztán ki tudja mi... Menni kell előre, nincs mese...

Új hozzászólás Aktív témák