Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Akkora volumenű modosítások már nem várhatóak a Win 10 megjelenése elött pár hónappal szerintem.Másrészt Abu írta, hogy a kód viszonylag egyszerűen átültethető pc-re ami hihetőnek is tűnik tekintve, hogy xone-ban is amd ketyeg és ugye a xone és a dx a microsoftot tulajdona.. + Ps.. Am ez nem véletlen feature a fejlesztőket támogatják vele, hogy minden egyszerűbb legyen jóval mint eddig. Igen ez még kicsit a jövő de a nagyobb studiók nem most kezdtek ismerkedni az új dx-el gyanítom és van akinek már van dx12-re is megoldása amit használni lehet.. Ez az átállás kis idő persze azt nem vitatom én sem.. De ez most nem az a fajta váltás mint eddig volt, hogy gondolkodni kelljen a studióknak belevágjanak e.. Oriási az ugrás..Jobb hamarabb foglalkozni vele mint később.. (szerintem) : )
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest