- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Akkora volumenű modosítások már nem várhatóak a Win 10 megjelenése elött pár hónappal szerintem.Másrészt Abu írta, hogy a kód viszonylag egyszerűen átültethető pc-re ami hihetőnek is tűnik tekintve, hogy xone-ban is amd ketyeg és ugye a xone és a dx a microsoftot tulajdona.. + Ps.. Am ez nem véletlen feature a fejlesztőket támogatják vele, hogy minden egyszerűbb legyen jóval mint eddig. Igen ez még kicsit a jövő de a nagyobb studiók nem most kezdtek ismerkedni az új dx-el gyanítom és van akinek már van dx12-re is megoldása amit használni lehet.. Ez az átállás kis idő persze azt nem vitatom én sem.. De ez most nem az a fajta váltás mint eddig volt, hogy gondolkodni kelljen a studióknak belevágjanak e.. Oriási az ugrás..Jobb hamarabb foglalkozni vele mint később.. (szerintem) : )
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest