Új hozzászólás Aktív témák
-
darkangel666
csendes tag
Én elolvastam az összes hozzászólást
és szerintem ha Crytek meglátja az általad itt most belinkelt videót befog sírni, és hugyozni is kínjában, hogy be kell majd lássa hamarosan nagy cumi lesz Nv oldalon...
Nv a játékfejlesztői lefizetésekkel és hasonló becstelen dolgaival (G-Sync lopás) egyszer úgy is kicsinálja majd magát
+ GTX970 RAM probléma + az összes karijuk csak TIER 2 szintet tud.....
Remélem az AMD egy kicsit tökön tudja majd szúrni ezt a arrogáns haladást és fejlődést sokszor csak hátráltató erőből nyomuló Nv-t. -
bunfi
őstag
Remélhetőleg ha már módosítanak, maximum felfelé módosítanak és nem pedig megengednek bizonyos gyengeségeket. Igen én is olvastam (folyamatosan olvasom, mert nagyon foglalkoztat a téma), de a közös memóriából nem lesznek problémák?
A vulkán lenne az igazán optimális megoldás, de nem egy idealista világban élünk, mindent meg fognak tenni, hogy ellehetetlenítsék. Hála istennek legalább a Valve már beállt mögé, szóval legalább annyira egyszerű nem lesz.
-
bunfi
őstag
Első körben az API még nem végleges, második körben kell majd hozzá a Win10, mivel redmondi barátaink a jó öreg "jössz vagy nem kapsz semmit" elv alapján játszanak. Ha megjelent a 10, akkor lehet érdemben beszélni a portolás lehetőségeiről, mert ne felejtsük el, hogy nagyon leegyszerűsítve a dolgokat egy sima x86-64-es APU dolgozik a konzolokban, de nem PC. Ezen felül a játékenginek adaptációja több időt vesz majd igénybe, mivel most már nincs egy driver réteg, amit profiloznak a jobb futás érdekében. Ezentúl a motornak kell "megtanulnia" jól futni. Ha azt feltételezzük, hogy ez kevesebb energiába kerül, mint a DX11-es fejlesztések, akkor is 1 év. És persze botorság azt képzelni, hogy a mondjuk a BF4 egy frissítésben megkapja az új engine-t, mint mondjuk a Source játékoknál tette a Valve.
Szóval összességében jó az irány, minden szereplő lépni fog, kivéve az AMD-t, mert ő már meglépte évekkel ezelőtt. De még mindig a jövőről beszélünk...
-
bunfi
őstag
Az a baj, hogy ez csak a draw call-ra fókuszál, persze annak nagyon örülök, hogy a 290 ilyen szépen szerepel, csak az a baj, hogy az első DX12-es játékok még évekre vannak, addig pedig ez nagyon sovány vigasz. Emellett addigra valószínűleg az nV új generációja is megérkezik, így okosabbak csak akkor leszünk. Az viszont, hogy ebből a szempontból nem tudja lenyomni a kevesebb mint feleannyiba kerülő, már 1,5 éves kártyát remélem megvilágítja, hogy mekkora teljesítmény megy már évek óta a lecsóba.
(#75) Mr Bond 007
Ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, mert volt már hasonló újítás a pirosak részéről és az nem jött be, mert a játékok nem nagyon használták ki. Én remélem, hogy be fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged