Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Am valójában tényleg én is a vulkannak szurkolok : )
-
Kicsimix
őstag
Akkora volumenű modosítások már nem várhatóak a Win 10 megjelenése elött pár hónappal szerintem.Másrészt Abu írta, hogy a kód viszonylag egyszerűen átültethető pc-re ami hihetőnek is tűnik tekintve, hogy xone-ban is amd ketyeg és ugye a xone és a dx a microsoftot tulajdona.. + Ps.. Am ez nem véletlen feature a fejlesztőket támogatják vele, hogy minden egyszerűbb legyen jóval mint eddig. Igen ez még kicsit a jövő de a nagyobb studiók nem most kezdtek ismerkedni az új dx-el gyanítom és van akinek már van dx12-re is megoldása amit használni lehet.. Ez az átállás kis idő persze azt nem vitatom én sem.. De ez most nem az a fajta váltás mint eddig volt, hogy gondolkodni kelljen a studióknak belevágjanak e.. Oriási az ugrás..Jobb hamarabb foglalkozni vele mint később.. (szerintem) : )
-
Kicsimix
őstag
Onnantól kezdve, hogy valami az új APIk-ra íródik elkezd működni rendessen az amd gépezet is. Itt ne csak AAA-s címekre gondolj meg pc exkluziv dolgokra..Nézd azt is, hogy konzolokról átültethetők a szoftverek viszonylag egyszerűen.Ehhez nem fog kelleni több év.. Ki az a fejlesztő akinek jobban megérné a régi APIkkal szórakozni mikor ennyivel hatékonyabb az új és sokkal nagyobb a platformok közötti kompatibilitás? ... Márpedig ha erre írnak felzárkóznak a régi amd kártyák is valamennyire. Nv pedig gondolkozhat a jövőn : ) Fog is nem lesz gond..
-
Kicsimix
őstag
Lehet azt mondani de ez csak egy bench..De ez a jövő minden Nv-s sajnálatára : )
-
Kicsimix
őstag
válasz
Mr Bond 007 #38 üzenetére
+1
De ne allj le vele ugyan azt nyomja honapok ota .. Nem erti az osszefuggeseket.Ellentetes a gondolkodasaval, hogy valami jobb lesz. Nv izombol megoldja amit amd fele akkora hardveren tudna evek ota egy jo apival es ez a lenyeg. Majd csend lesz nemsoka ha az amd inspired directx-et meg amd inspired vulcant kell tamogatni nv-nek is mert mindenki azt hasznalja.. De nyugi ez sem lesz egyertelmu neki miert hasznalja majd azt mindenki.. Aztan majd rohan megvenni az elso vga-t ami vulcant tamogat ami mantlebol fejlodott ki .. Déé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest