Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #50 üzenetére
OK. akkor 3 év múlva..
-
nubreed
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #64 üzenetére
Fanboyokkal nem lehet mit kezdeni.
-
bunfi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #53 üzenetére
Tisztában vagyok vele, csak arra próbáltam rávilágítani, ha lett volna Mantle, akkor sem lett volna prioritás, mivel csak egy architektúrán fut. Az EA ezt semmilyen szinten sem hagyta volna, mivel az neki borítékolható piacvesztés és őrületes népharag.
-
tom_tol
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #43 üzenetére
Igazat is adnék, ha nincs benn a fejlesztésben AMD. 0-ról építkezni időigényes, de ha AMD erre régóta készült mint sokan állítják(elhiszem) akkor nem egy éve kezdte. Félreértések elkerülése végett, nem vagyok semmi jónak ellenzője, csak a nagy "csodavárást" nem értem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Ne engem nézzél én 20 ft-ot is sajnálok bármire.
De ha lenne értelmes "nagykártyás" intel VGA ami felveszi a verseny xy AMD/nvidiával miért ne vennék az emberek?
Csak hát láthatóan az intel nem akar "király" lenni ezen a téren (mivel nem lépe meg) így biztos ,hogy közük sincs az egészhez és nem is lennének rá képesek.És ezt nyugodt szívvé mondhatom ,megcáfolni úgysem fog az intel abban biztos vagyok. -
Crytek
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
115k-ért többet egy HW-re sem költök és nem is fogok soha. Ez alól kivételt képez a két next gen konzol ,de csakis akkor HA....
Csak írtam,hogy az intel is beléphetne igazból a VGA piacra. Régen akartak csak már a 0. percben meg is bukott. Most látható hogy valamit akarnak az IGP-vel de még mindig vér gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest